Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
SetCHOO.
aktív tag
Sziasztok!
Kb 2 hete írtam itt, hogy 5 év szolgálat után vram hibával nyugdíjba vonult a Sapphire 4850-em. Múlt hétvégén érkezett meg az új karim: Sapphire 7770 Vapor-x
Megosztanám tapasztalataimat, hogy az adatlapomon lévő konfigban hogyan is érzi magát a kártya.
A rendszer telepítés után egy teszt.
Majd a CPU-t meghúzva.
Egy 24/7-es használathoz 100Mhz-val kevesebben megy most a CPU és így már az Orthos sem hibázik.
Jétékok közül. 1680x1650-ben World of Tanks maxon, élelsimítás nélkül átlag 40 fps (sniper nézetbe váltáskor végre nem esik le az fps!!!). Far Cry 3 dx11 maxon, élelsimítás nélkül átlag 30 fps. Diablo 3 maxon átlag 50 fps.
És ami a legjobban bejön, hogy megszűntek a mikro lagok. Bár lehet, hogy ez a Win7 újrahúzásával szűnt meg.
4850-ről NAGYON megéri 7770-re váltani. És a jövőben ha configot váltok akkor még jobban kifogom tudni hajtani a GPU-t. -
SetCHOO.
aktív tag
válasz $p@rr0w #25722 üzenetére
Természetesen! Az új 7770 mellé még egy ssd-t is szerzek. Ezzel be is fejeztem a 775-s rendszer fejlesztését.
Kb 2 hét múlva beszerzem őket. Biztos lehetsz benne, hogy egy teszt sorozattal kezdem. Az eredményeket majd megosztom itt is.
(A E6750 proci 3ghz fölött éppen kiszolgálja a karit)A 4850 nagyon jó hőfokot produkált a Gfx chilla hűtésével. 5 éve még itt közzé is tettem az eredményeket. Majd megkeresem a grafikont.
A ramokat én is mértem infrával és egyáltalán nem voltak melegek.
Nem kell félteni a kis karit, hisz erre teremtetett.[ Szerkesztve ]
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz trufa12 #25719 üzenetére
Sajnálom, hogy megadta magát, de jobb is így. Elakartam adni, de akkor meg az új tulajnál szart volna be. Aztán megy a sárdobálás.
5 év alatt rengeteg élményt adott a kártya. Az akkori ár/értékhez viszonyítva bestbuy volt.
A mai napig vitte a gameket, becsületére váljon.
Majd felrakom mint hibás darab és vigye aki lát még benne potenciát. -
SetCHOO.
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos tegnap este elszállt a Sapphire 4850 + GFX Chillám (netről szerzett kép)
5 év kemény szolgálat után bedobta a törülközőt. Már a gép bootolásánál a kezdő képernyő is zöld csíkos. A windos normál betöltésénél már kékhalált dob az Ati driver. Soha nem volt húzva.
Jelenleg csökkentett módban elindul, de sávokban pontozott zöld ill. piros csíkos a képernyő.Nagyszerű kártya a 4850! Bőven megérte az árát! A mai napig minden játékkal elboldogult. És azért keményen vertem bele az üzemidőt!
Egy Sapphire 7770 11201-05-20G fogja váltani.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest