Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz killer1203 #18427 üzenetére
Szerintem újra kellene megírni! Nálam időnként szaggat, de nem tudok mit kezdeni vele, négymagos procival ugyanúgy mint kétmagossal, Csinálja az nV kártyával is, azt is megnéztem. Ettől függetlenül játszható..
-
Stirbi
addikt
válasz killer1203 #18021 üzenetére
én konkrétan hf es ati drivert még nem is használtam, nálam a sima van fent
tzsolesz- hát igen a 9.12 után elég bugos driverok jöttek ki
[ Szerkesztve ]
-
Stirbi
addikt
válasz killer1203 #18016 üzenetére
Üdv.
hát sztem eddig a 9.12 viszi a pálmát, nálam is az van fent -
czpitti
senior tag
válasz killer1203 #15509 üzenetére
Nem igazán számít mert a legdrágább 4 magos amd amit néztem 50 k körül van csak milyen legyen?
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
czpitti
senior tag
válasz killer1203 #15503 üzenetére
Mire cseréljem?Persze amd szigorúan mert azt tudom megfizetni
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
1hijjanhusz
senior tag
válasz killer1203 #15503 üzenetére
Vagy max egy kis tuning.
lúzer sport club/ A pohár már félig van.
-
mcmike
őstag
válasz killer1203 #14544 üzenetére
Nekem speciel egy Samsung 2233BW van rajta (22") 1680x1050-es natív felbontással. De persze lehet nagyobbat is venni, csak ott ugye már 1920x1080-at kell majd számolgatnia...
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
SajtosKuszob
tag
válasz killer1203 #14336 üzenetére
én ezzelszoktam
[ Szerkesztve ]
SajtosKuszob felhasználónak 19 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Májsztró
addikt
válasz killer1203 #14184 üzenetére
DE ha veszek egy új vga-t akkor ne már ,hogy a régi ,valakinek kedves játékok ne fussanak el rajta normálisan ! Abszurd ...
-
Májsztró
addikt
válasz killer1203 #14172 üzenetére
Ezt csak azért nem értem ,mert nálam is volt ilyen. ÉS nem a játékkal van a gond. Régebbi konfigon több volt az fps mint az újon. És ez így fasság ...
-
Májsztró
addikt
válasz killer1203 #13844 üzenetére
Ha működik rendesen akkor minek nézegeted ? Egyébként biztosan azért ír össze -vissza mindent , mert valami fent maradt a régi driverből.
-
lsc
nagyúr
-
DerStauner
senior tag
válasz killer1203 #13047 üzenetére
nálam is (e8400@3.6) annyi a proci kihasználtság ME2-ben.
ha az újonnan megjelenő játékokkal szeretnék játszani, akkor a 10.2-es driver-t nyugodtan feltehetem? nincs vele gond az új játékok terén?
-
Dj Dekko!
őstag
válasz killer1203 #13047 üzenetére
Core2duo e8400 avagy e8200!
3 ghz core2duo jobb fps produkált nálam teszt programokban mint a mostani e6300 as 3.465 Mhz ... Tehát, azért még mindig nagyon erős... -
realmadrid92
tag
válasz killer1203 #13168 üzenetére
Gondoltam hogy játék alatt minden kiderül, de én igazából egy programra gondoltam, mint pl: prociknál a prime95..
karinál is van ilyen,? -
RootRulez
félisten
válasz killer1203 #13149 üzenetére
csatlakozom 9.9 a tuti...
═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
-
Májsztró
addikt
válasz killer1203 #13000 üzenetére
Katt tesztjei alapján jobb neked az E8400 mint bármelyik Qazán.
-
emre
veterán
válasz killer1203 #12998 üzenetére
Szerintem verd ki a fejedből, különös tekintettel a Q6600-ot!
Csak az utolsó oldalt olvasd el (Az oldal második fele felé lesz érdekes)
Esetleg dangezone tudna erről bővebb felvilágosítást nyújtani.mod: A P35 DS3-as lap sem az igazi a Quad-hoz.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
válasz killer1203 #12996 üzenetére
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
lipi67
nagyúr
válasz killer1203 #12780 üzenetére
Szép!
#12781) katt777 : Hát ha nekem, akkor : köszíí! - persze, x64-en gyorsabbak a dmarkok, de a cpu tuning nem, s nekem az nagyon fontos.
Köszi!!![ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz killer1203 #12733 üzenetére
Szerintem nagyon jó. Főleg, hogy alszik az a proci. Nézd már meg úgy 4,5GHz-en is. Mondom azért, mert amit linkeltél az a saját kategóriájában így ahogy van most a 25. [link]
Én is csináltam 1giga rammal is [link]Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
tlac
nagyúr
válasz killer1203 #12580 üzenetére
killer1203, Locutus:
nekem itt van mellettem kb. 1 méterre az asztalon a gép és nagyon zavart a hangja 0%-on is (att-vel könnyedén le lehet venni)
referencia kártyám nem volt, de előtte egy 4850 vapor-x volt, na annak terhelve se nagyon hallottam a ventilátorhangját (viszont rettenetesen ciripelt)
de a qp-ről a newegg-en is sok embertől olvastam, hogy hangos
-
Locutus
veterán
válasz killer1203 #12580 üzenetére
Szó se róla, külföldi fórumok szerint is halkabb a refhűtősnél, meg a legtöbb custom-nál is. Csak 1-2 típus van, ami még halkabb ennél, de azok is csak idleben.
És engem pont ez zavar. Játék alatt úgyse zavar a hangja, mert füles van rajtam, de idleben ne zajongjon, főleg hogy 24/7 megy a gép...
Szóval a hűtő maga igen hatékony, de idleben nem lassul le eléggé...
Vajon mi van akkor, ha csak a ventijét szedem ki, és odarakok rá 1db jobb 92mm körüli szabályozott ventit úgy, hogy a műanyag ház megmarad?
[ Szerkesztve ]
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
kbalazsa
senior tag
válasz killer1203 #12240 üzenetére
Vagy 9.9 vagy a 9.12 hotfix szokott bejönni, tégy próbát velük.
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.
-
Intel q8200
senior tag
válasz killer1203 #11917 üzenetére
Ezt egy ismerős mondta!
Azért kérdeztem, hogy mi a véleményetek róla.
Mert az érdekes, hogy 2 nap után ment a kollégának, úgy hogy semmit sem állított és nem piszkált.iPhone 14 pro
-
katt777
félisten
válasz killer1203 #11285 üzenetére
Használj MPlayert, az lejátszik mindent, és nem szívat bele a játékokba. +1 lehetőség a KMPlayer, az is saját codec-ekkel dolgozik. Nálam mondjuk az AVIVO mindenre elég (+ Nero + TV tuner codecjei).
RootRulez: Új driver. Minél régebbi játékkal próbálkozol, annál nagyobbat szívsz. Van játék, amelyik el sem indul. ATI rulez!
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
lsc
nagyúr
válasz killer1203 #11264 üzenetére
Ha tft akkor hagyd 60 Hz-en, nem vesztesz semmit. Mint írtam nem tudom mi lehet a gond.
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz killer1203 #11257 üzenetére
A "monitor driver"-t felraktad ? Ha fent van akkor passz.
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
-
emre
veterán
válasz killer1203 #11092 üzenetére
"Volt azonban az 1%-nál egy sokkal nagyobb gondunk a 9.11-gyel - nem volt stabil. Mind 2D-ben, mind 3D-ben produkált fagyásokat - akárcsak a korábban kipróbált korábbi bétaváltozat. A sebesség miatt még nem is ellenjavallanánk ezt a drivert, de a stabilitási gondok miatt egyértelműen kihagyásra érdemesnek tartjuk. Marad a 9.10, ill. a HD5700-as kártyákhoz a d8.66.6 - mindkét driver stabil, a teljesítményük lényegében egyforma. A performance-drivernek ígérkező 9.12-ig majd csak kihúzzuk velük!"
Forrás: VGASpeed.hu
Igaz itt 5xxx vga-val tesztelték, de nem hiszem, hogy ez a kijeletés tényszerűségét befolyásolná."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Dj Dekko!
őstag
válasz killer1203 #10178 üzenetére
Köszönöm!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz killer1203 #10067 üzenetére
Hát, én 3,7Ghz-s E5200-at cseréltem E8400-ra, ami most mondjuk ~4Ghz-n megy. De már 3,8Ghz-n átlagosan 5-10Fps-sel több volt játékok alatt. De ez a saját tapasztalatom, lehet ez másnál másképp jelentkezik.
Véleményem szubjektív...
-
Májsztró
addikt
válasz killer1203 #9982 üzenetére
Na , az nem is olyan veszélyes akkor még. Csak tyúningold , bár 3dmark rekordod nem lesz , mert nem teszel alá 4ghz-es kvadot . De egy próbát megér Legalább játékokban is jól megy ? Találkoztunk már olyannal ,hogy a markok így meg úgy mennek , aztán ugyanazon órajelekkel képtelenek menni a játékok.
-
Májsztró
addikt
válasz killer1203 #9977 üzenetére
Valamennyit minden bizonnyal gyorsulnának a nagyobb CPU órajellel. De ami most játszható az az is marad , illetve ami nem azt valszeg az új CPU sem oldaná meg. Katt tesztjeiben van valami ilyesmi ,hogy (talán ) az E8400 vagy melyik Inteles csoda magas órajelen jobban kihajtja a 4870-et mint az i7 ugyan olyan órajelen.
Az órajeled szép eredmény. Milyen hőfokok vannak 3d alatt ?
-
lipi67
nagyúr
válasz killer1203 #9733 üzenetére
Hát..miért ne!
(#9734) Dj Dekko!: Köszi szépen. . Mindent lehet optimálisan beállítani, csak kva unalmas és idegölő. Az a szerencsém, hogy a 2 törpém után engem a tuning nyugtat. Sajna a VGA-m nem egy brutal, ill. a gpu-ja..825-830-on vége van..(eddig). A ram alapon is jó, de a magas gyári fesz miatt terheli az nb-t mint állat, így alacsonyabb feszen és órajelen járatgatom. A proci kis brutal, hidd el, nem véletlenül hozattam vissza (vettem meg tom_tol-tól)Sbvédből. Tuti az ország legjobb quadja.(pl stabil 0,896-on, 1,12v-on már 4GHz-en van stb..)
Mai termés:
[dMark]
[Super PI 4590MHz!!!!-en]
[Valid]-Még eléggé meleg van, feszt nem nagyon merek adni neki, majd...majd javítok
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Dj Dekko!
őstag
válasz killer1203 #9747 üzenetére
Az akkor nagyon jó, bár ahogy látom az órajeleket nem piti 820 / 4200 ... Aranyos!
-
Májsztró
addikt
válasz killer1203 #9747 üzenetére
Ezek szerint majdnem van olyan jó a gyári hűtőd mint a Musashi
-
Dj Dekko!
őstag
válasz killer1203 #9733 üzenetére
60°C fok?! áhhh annál tuti melegebb terhelve...
Főleg a VGA karin a ramok. -
Májsztró
addikt
válasz killer1203 #9729 üzenetére
Gratula hozzá ! Gyorsan nézd meg ,hogy mit megy tuningba
-
dangerzone
addikt
válasz killer1203 #9676 üzenetére
Honnan veszitek ti a kártyáitokat? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz killer1203 #9530 üzenetére
Jam, igen. Ők elvileg tesznek minden kártyájuk mellé.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
addikt
válasz killer1203 #9022 üzenetére
"Aki ad,az nyer"
-
Motaba78
addikt
válasz killer1203 #9024 üzenetére
9.9 win7 x64 komplett
csak meg lett. -
Motaba78
addikt
válasz killer1203 #9022 üzenetére
a honlapról nem tudod letölteni ? [link]
hoppsz benéztem ez 9.10[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz killer1203 #8467 üzenetére
Mondjuk ha már 1szer cseréltek, akkor valszeg kifogják megint, remélhetőleg. De akkor úgy is vidd be, hogy megint ugyanaz a baja, és neked mégegyszer nem kell ilyen...
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz killer1203 #8464 üzenetére
Üzletfüggő... Régebben leírtam a saját tapasztalatom ilyen szinten.
Itt az is előfordulhat, hogy kapsz rá egy új hűtőt, és visszakapod ezt. Üzlet hozzáállásától függ.
Véleményem szubjektív...
-
g.gergo
senior tag
válasz killer1203 #8464 üzenetére
Hát az a helyzet, h nem sokáig használtam a gyári megoldással, m volt nekem egy AC S1 és az ment rá, biztos ami biztos alapon. De úgy emlékszem, h szépen halkan tette a dolgát 2D-ben, és 3D-ben is szépen, nem ordítva tette muzsikált. Én különösen érzékeny vagyok a hangra, így feltűnt volna a hangossága. Olyan ssssss hangja van egyébként.
BIOS: Ha meg is nézik, akkor mivan?! Én úgy gondolom, h a hivatalos frissítések arra valók, h feltegyék, nehogymár ez legyen a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
g.gergo
senior tag
válasz killer1203 #8461 üzenetére
Üdv! Nekem pontosan ilyen Zalmanos hűtővel szerelt VGA-m van. Kérdezz.
Szerk.: Bocs, nekem 485 van, nem 70. De gondolom úgyis a hűtő érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
killer1203
senior tag
válasz killer1203 #8337 üzenetére
Megoldódott.
Asus 4870 Glaciatorhoz kellene fans setting ami hasonlit a gyárihoz, Küldeném vissza gariba mert megint nemvezérli a ventit ez a ............ , Vagy azt ugysem nézik meg?
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
_Oscar
tag
válasz killer1203 #7013 üzenetére
Itt találsz hozzá BIOS-t: [link] Az meg, hogy Glaciator/nem Glaciator teljesen mindegy.
Chuck Norris vakon gépel érintőkijelzőn is...
-
katt777
félisten
válasz killer1203 #6716 üzenetére
Jó kérdés, érdeklődj. Van, hogy árlistában nincs is kint, árgép sem hoz mindent, és persze az sem biztos, hogy ami egyik héten van, az akad még a következőn is.
8nemesis8: Ismerősöm 4870-ről váltott 4770-re, és még játszani is nyugodtan tud, pedig full HD tévéje van. Persze nem Crysis-ezik. His mindenképpen jó, és mindenképpen IceQ-s karit vegyél tőlük.
Djuree: Legalább emlékezhetnél rá, mit írtál. Arra válaszoltam, nem pedig azt mondtam, hogy nem lehet jobb hűtést elérni hűtőcserével. De akkor az érthetőség kedvéért leírom: Nem KELL hűtőt cserélni egy VGA-n csak azért, mert első pillanatban jobban melegszik a kelleténél. Van több megoldás is a hűtés javítására. Igen, ÉN valóban tudom.
Depression: Régóta minden "sima" Dapphire HD4870 ilyen. Külön persze nem árulják, esetleg apróban érdeklődhetsz, hátha valaki lecserélte a sajátját, ha valaki () esetleg megmagyarázta neki, hogy nem jó a gyári hűtő, és azt rögvest le kell cserélni.
Ace Ventura: Keress vissza erre, tutira a héten volt rá válasz is, csak én kihagytam.
-
szasanyi
félisten
válasz killer1203 #6731 üzenetére
Itt van jó pár VGA hűtő tesztelve, de egyrészt HD 4850-en teszteltek, másrészt mind2 nincs benne. Aztán van amit már linkeltem, azaz HD4870+Mushasi és van olyan, hogy HD4870 + Accelero TwinTurbo. Szvsz ezeket nézd meg, biztosan találsz bennük elég infót egy VGA hűtő megvásárlásához.
-
szasanyi
félisten
válasz killer1203 #6716 üzenetére
Sztem ne akarjál olyat, amit az országban esetleg egy helyen (sem) találsz... nézd meg ezt, és meglátod mennyire jó. Szinte bárhol beszerezhető, nem túl drágán.
-
katt777
félisten
válasz killer1203 #6713 üzenetére
Hát bocsi, de ahány pü-t kapok, meg ahány topicban segítgetek, néhány apró infó el-elsikkad még az én mégoly hatalmas elmémben is.
-
killer1203
senior tag
válasz killer1203 #6700 üzenetére
Asus 4870 glaciator -om van és nemvezérli a ventillátort, ha ilyen hibával visszavinném garanciába cserélnék, vagy elküldenének ?
Jobban járok ha lecserélem a hűtőt ? Én ezeket néztem ki:
Scythe Musashi
Accelero Twin Turbo
Accelero S1 + 2 12cm-es ventiNekem a Twin turbo a szimpatikus az ára miatt, Musashi-t nemszivesen vennék ha nemsokkal hűt jobban mint a Twin turbo.
-
jugen
csendes tag
válasz killer1203 #6601 üzenetére
Igen, de akkor jó úgy, hogy az egyik átalakítós a másik nem?
(Bocs az egyszerű kérdésért, de inkább kérdezek először) -
katt777
félisten
válasz killer1203 #6597 üzenetére
Hát a programban, uott, ahol bekapcsoltad, a túlhajtásnál. De a legjobb mindent defaultra állítani eltávolítást előtt. Több ötletem végképp nincs, sorry.
hito: Hát, quad-ról volt szó. Q6600 sajna nagyon elavult, már a 8-asokkal szemben 10% hátrányban van, 9-esekkel szemben meg újabb 10% azonos órajelen, szóval oda tényleg kell a tuning. Ráadásul a fogyasztás...
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz killer1203 #6569 üzenetére
De ha a RivaTuner kikapcsolja a low-level driver-t (márpedig azt teszi), akkor a hűtést sem fogja vezérelni a VGA (RivaTunerben kell azt is). Jó, hogy így pár nap után kiderül, miután rákérdezek, közben meg azt hisszük, hogy a kártyádnak van baja. Lehet, el kellene olvasni ezeknek a segédprogramoknak a leírásait...
Kissjeno: Játékban is lehet állítani fényerőt, gammát.
fagy53: Én nem teszek se drivert, se monitort semmiféle állásba, mégis jó minden üzemmód. Lehet, hogy nem kell mindenféle segédprogrammal elbarmolni a képet...
Picco?: E8400 alapon elég egy 4870-hez, szóval semmit nem kell tuningolnod rajta, legalábbis ha max grafikai minőséggel játszol, akár már 1280-as felbontásban. Ha meg nem abban játszol, vegyél valami gyengébb VGA-t.
-
killer1203
senior tag
válasz killer1203 #6569 üzenetére
Lejárt a szerkesztési időm,
De pl ha CCC ben próbálom kézzel állitani a ventillátort akkorsem csinál semmit se 100% se minimumon.
-
katt777
félisten
válasz killer1203 #6559 üzenetére
1. ATT
2. Gyári bios
3. Hűtőcsere (akkor sem szabályoz, de legalább csöndes és hűvös lesz)flurider: Mint a neve is mutatja, ez az ATI OpenGL drivere. Érdemes megpróbálni más OGL beállításokkal (mert van, hogy X beállítást támogat a driver, Y-t meg nem;ez lehet felbontás, vagy bármely graf. effekt), D3D-ben, ha megy, illetve régebbi driverrel; 48xx topicban is többen írták, hogy az újabb ATI driverek hazavágják a CoD-okat (persze nem csak ezeket). Nálam mondjuk a Return to Castle Wolfenstein simán megy OGL-ben, de ott is volt egy beállítás, amellyel kidobott, és safe-módból kellett újrakalibrálni a progit. Tényleg, ha jól rémlik, CoD-nak is van safe módja, nem?
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz killer1203 #6544 üzenetére
A görbe érdekes, de azért ez alapján 50°C-ig 20%-on kellene pörögnie. Jut eszembe, az is lehet, hogy a kártya a min. RPM-től számolja a %-ot, ilyet már láttam. Nézd meg, 0%-on nem 1000RPM-ed van? Akkor a 20%/2300RPM elképzelhető, viszont akkor is emelnie kéne a fordulatszámot 50°C fölött. ATT-vel a szabályozás?
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz killer1203 #6517 üzenetére
Ált. bios-ban lehet állítani az elsődleges képernyővezérlőt.
krystman: Hát ez kicsit ciki. Honlapomon mindent megtalálsz a "Segítség"-ben, v. logout-omon szintén.
Vladislav: Gondolom, vmi gagyi processzorod van a VGA alatt (X2 4200+ ), persze adatlapodat nem töltöd ki, így hogyan akarsz segítséget? A táp tényleg felejtős.
Djuree: Ahogy nem mindegy, hogy valaki sit, vagy sith , az sem, hogy valami sit, vagy shit.
-
killer1203
senior tag
válasz killer1203 #6507 üzenetére
Ha a PCI-s vga bentvan és a 4870 is a helyén lessz akkor ezek közül: 0: VGA kijelölése (0: első PCI-E slot, 1: második PCI-E slot), nekem a nullás kell igaz ?
-
Dj Dekko!
őstag
válasz killer1203 #6500 üzenetére
Ez így van.
Csak hát testvérek között is... Báttyám betalált ... pffu neked csak 6.0 kap a vga .
aztán mondja.:
Nekem a 9800 GTX 6.9 et De lényegtelen. 7.5 kap ha alapon használom, vagyis ha nincs visszapakolva az órajel 2D-ben. -
samfishR
senior tag
válasz killer1203 #6465 üzenetére
Nem lehet, hogy csak rosszul mutatja a program amivel nézed? Hagyatkozz a füledre
-
audi100td
nagyúr
válasz killer1203 #6349 üzenetére
31%-ot ír GPU-Z
Az az igazság, hogy nagyon poros volt a kari, probáltam kifújni, de lehet, hogy a bordák közt még van benne....
[ Szerkesztve ]
-
Pontaz22
csendes tag
válasz killer1203 #6324 üzenetére
köszi de majd csak holnap ma már nincs kedvem hozzá!
Energiaital = Overclocking
-
Pontaz22
csendes tag
válasz killer1203 #6319 üzenetére
Sziasztok
az lenne a kérdésem hogy miért írja ezt ki amikor el szeretném indítani a ccc -t pls help .
[link]
http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=185521[ Szerkesztve ]
Energiaital = Overclocking
-
vhunor
őstag
válasz killer1203 #6295 üzenetére
Én a 4870-et 2d-ben 150/250@0.83V-on használom, csendes, hűvös, keveset fogyaszt.
3d-ben hagytam gyárin, a Crysisban szemetelt a kép ha 1.203V-ra csökkentettem a feszt.
-
Digitalis
senior tag
válasz killer1203 #6269 üzenetére
Nincs gagyi keret, meg garantáltan nagyobb élmény, ha veszel egy jobb 47"-os fullhádé elcédé tévét, és 1080p-ben játszol 1-2 méterről. (Azt sem látod be)
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
Dj Dekko!
őstag
válasz killer1203 #6262 üzenetére
De akkor minek is ha nem azért veszel procit?!
idézem.: ***nem vantage pontszám rekord döntéshez vennék új procit.***
-Tudnál futtatni vantaget ilyen beállitások melett?
Amúgy egy core2duo e8400 vagy 8200 picit megrántva 3.5 ghz fölött nevetve szét hajtja az új karikat is.
nekem az e8400 essel + 4870
/800-4000 9900 pont (persze a proci picit megvan rántva 3.9ghz) ez a vantage eredményem.
Bár most nem tudom miért nem akar lefutni, de amúgy ennyit fut.[ Szerkesztve ]
-
Dj Dekko!
őstag
válasz killer1203 #6243 üzenetére
Alapórajelen is fekete kép jelenik meg. Lehet os hibája?... vagy valami driver bug?.. Meg, azért szoktam játszani a vgaval és sehol nem szól be, (crysis, gta 4, )
(#6248) Milka 78 :
Akkor felbontásban azért észre lehet. De ha szerintem egy 4850 en 15fps el megy már valami ... akkor ott már a 4870 es is kevés lesz. Bár mostanában még nincs olyan játék. (persze nem 24xAA val értettem, úgy azért sok kártyát hazavágna a game)[ Szerkesztve ]
-
PAWI
tag
válasz killer1203 #6240 üzenetére
Okés, nem veszek. Köszi az infót.
-
PAWI
tag
válasz killer1203 #6238 üzenetére
És a régiek közül? Nem idegenkedem a használttól se...
-
PAWI
tag
válasz killer1203 #6236 üzenetére
Phenomba ne is gondolkodjak? Vagy nem igazán jó alá a lap?
-
addikt
válasz killer1203 #6218 üzenetére
Hagyd a csudába az Everestet, a GPU-Z a megfelelő a VGA monitorozására.
Tedd fel aztán dobj egy képet a szenzor lapról."Aki ad,az nyer"
-
petyuska74
tag
válasz killer1203 #6119 üzenetére
köszi a választ
-
addikt
-
killer1203
senior tag
válasz killer1203 #6091 üzenetére
Mostmár tuti hogy használt volt a kari, a hátsó csatlakozókon nem voltak meg azok a védő műanyagok pedig több képen ottvannak a kártyán.
-
addikt
válasz killer1203 #6089 üzenetére
Hát ez csere.
3 napon belül kötelesek kicserélni, ne menj bele más huncutságba."Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz killer1203 #6086 üzenetére
GPU-Z-vel nézd meg, .
A hőmérsékleteket is.
Pipáld be,hogy log.fájlt csináljon kicsinyitsd le és inditsd el a 3DMarkot.
Majd utánna nézd meg a logot."Aki ad,az nyer"
-
Dj Dekko!
őstag
válasz killer1203 #6086 üzenetére
Igen. Hogy ha tényleg a kártyán van a baki akkor azonnal tudomásom szerint. Bár függ attol is hogy vetted.
-
Dj Dekko!
őstag
válasz killer1203 #6084 üzenetére
Egyáltalán nem megy? Akkor ajánlatos.
-
katt777
félisten
válasz killer1203 #5945 üzenetére
Csak ne Glaciator legyen, és akkor nem fogod megbánni. A procinak adj kemény tuningot, mert ekkor felbontásba kevés lesz a VGA alá! (Egyébként tényleg fölösleges ide az 1GB VRAM.) 3.3GHz környéke min. javallt.
bigskull: Hát, én kezdő ATI-s koromban annyit megtanultam, hogy mindig legyen egy FULL partíciómentésem, amely messziről sem látott ATI drivert, nemhogy CCC-t.
-
Pimpuszka
csendes tag
válasz killer1203 #4264 üzenetére
Nem csoda hogy elkapkodták ha jól tudom 31-32 ért adták az Iponnál. Nekem is ilyen karim van most pár napja és nagyon elégedett vagyok vele, az előző 4850-hez képest. Én 35-ért vettem, még az is jó ár érte, de Ipon adja a legolcsóbban.
-
Baboon
senior tag
válasz killer1203 #4196 üzenetére
ja hát ha csak az ipon játszik akkor logikusan az a jó választás.
club 3d valszeg ugyis csak 1 hét után érkezne meg ott ahol 33E[ Szerkesztve ]
''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön előtt''
-
Baboon
senior tag
válasz killer1203 #4192 üzenetére
megvásárolhatod de +2E-ért kapsz nem ref hűtős club 3d-t
''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön előtt''
-
danilla
őstag
válasz killer1203 #4192 üzenetére
Az xfx 4870-et nyugodt szívvel megvásárolhatod, csak jót lehet róla mondani.
Full-hoz kapsz + cd-ket(nem tudom miket adnak), a lite-ba meg csak a telepítő cd van.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz killer1203 #4028 üzenetére
Magasabb felbontásra inkább 1GB-osat, amúgy is jobban tartja az árát mint az 512, és később (is) jól fog jönni a dupla ram.
A ref hűtősök elég hangosak de ha magad állítod a ventiszabályozást és jól szellőző házad van akkor azért be lehet állítani hogy ne is legyen iszonyat hangos de ne is olvadjon le a cucc.#nincsbennetarcsi
-
8nemesis8
veterán
válasz killer1203 #1053 üzenetére
Nem erre gondoltam,(nem magyar teszt) ebből sajnos hiányzik a vapor-x
Sokrétegű teszt volt , ha jól rémlik és pont a zajosság miatt linkelte be valaki.De sajnos nem találom. -
fagy53
nagyúr
válasz killer1203 #365 üzenetére
Mindkét hsz igaz, annyit tennék hozzá a számok nyelvén, hogy ha érvényesülne a proci ereje 1:1-ben, akkor 6% körül nőne a sebesség. Ez azt jelenti, ha eddig 32 FPS volt, most 34 FPS lesz. Nagy az esélye azonban, hogy ilyen alacsony FPS-eknél a VGA már korlátoz rendesen, tehát ez a 6% nem teljes egészében érvényesül. Döntsd el ezekután érdemes-e feljebb húzni a procit!
ALONSO11: pl a CCC ilyen és van még más is, de mint mindenben az automatizmus nem a legszerencsésebb megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
-
vergilx
őstag
válasz killer1203 #359 üzenetére
Minnél magasabb a felbontás,annál jobban használja a vga-t,és a prociból kevesebbet.
Azért megpróbálhatod,de sztem nem lesz látható javulás. -
FoBCRaistlin
őstag
válasz killer1203 #359 üzenetére
egyértelmű igen. kell neki a 3200mhz, hogy meghajtsa rendesen.
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
8nemesis8
veterán
válasz killer1203 #133 üzenetére
erre a felbontásra most még bőven elég 512, de későbbieket figyelembe véve én inkább 1GBosat vennék, mondjuk ha csak 2-3ezer a különbség, akkor meg tutira.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz killer1203 #133 üzenetére
400W biztosabb lenne, de ha a vga-t nem húzod széjjel, akkor elég lesz. arra a felbontásra bőven elég egy 4850 512 is, vagy akár egy 4830 is (reménykedhetsz 800sp-ben, de ne vedd 100%-ra, és csak sapphire-nál van ilyen)
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest