Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
válasz Dj Dekko! #1476 üzenetére
Leginkább azért csinálhatja ezt, mert töltés közben végig 3D módban fut a kártya, emiatt keményen bemelegszik és a jelek szerint a sávos megközelítés nagyon távol áll a kártyádtól...
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
vzsryl
nagyúr
válasz Dj Dekko! #985 üzenetére
A garis dologban nem vitatkozom tovább, mivel maga a Corsair se vállal 7 évnél hosszabb időre garanciát, akkor a bolt se tud.
Az SLI-s dolog miatt meg elnézést. Figyelmetlenül olvastam és azt hittem, hogy 9800GTX SLI-ről volt szó. A + 4GB RAM amúgy mit számít? Mert a fogyasztásuk igen csekély.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
félisten
válasz Dj Dekko! #907 üzenetére
Nem, vegyél még egy ugyanolyan karit mint a tied, és csak picit leszel alatta a 4870X2-nek. Ugye az X2-k 2x [1Gb-os 4870 egy nyákon]. Remélem érthetően írtam.
Vagy eladod a jelenlegit és veszel egy X2-t.
Mod: vagy eladod a jelenlegit, és veszel 2 db 1Gb-osat.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
lsc
nagyúr
-
Djuree
félisten
válasz Dj Dekko! #902 üzenetére
a Rampage Formula-nak illene támogatnia a crossfirex-et. ha alapból nem is, bios frissítéssel igen. de kérdezd meg a lap fórumába, ott megmondják a tutit
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
vzsryl
nagyúr
válasz Dj Dekko! #804 üzenetére
Haverom E6750@2,66Ghz+9800GTX-re (nem a +-os) alapjáraton annyi pontot kapott trémárkban, mint az én E5200@3,3Ghz+HD4850-em. A CPU pontom jóval több volt, mivel az E6750 és E5200 azonos órajelen ugyanazt nyújtják játékokban, de az övé alapon volt.
Amúgy a sima 9800GTX-nél 10%-al jobb a HD4850, de trémárk-ban mégis a 9800GTX erősebb 10-15%-al. Tehát egyáltalán nem hülyeség, ha azt mondja valaki, hogy Nvidia-k jobbak trémárkra.
Amúgy a HD4870OC-d úgy 30%-ot ver egy 9800GTX+-ra játékokban, szal ne csodálkozz, hogy trémárkban alapon többet ér el. Viszont ha mindkettőt húzod, akkor lehet, hogy a 9800GTX+ az orrára koppint a HD4870-nek. De játékokban attól még sokkal lassabb lesz az Nvidia.[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Djuree
félisten
válasz Dj Dekko! #804 üzenetére
"Amúgy meg nem tudom miért jönnek azzal hogy az nvidiások dmarkra valók..."
ez marhaság szerintem is...volt már rengeteg nvidia karim is meg ati-m is, tapasztalat alapján egyik gyártó karija sem jobb 3d markra...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
vzsryl
nagyúr
válasz Dj Dekko! #796 üzenetére
Khm... Nehogy már egy Nvidia-t hasonlíts egy ATI-hoz trémárkban. Egy szénné húzott g92-es egy durva procival akár 20k pöttyöt is be tud hajtani trémárk06-ban.
Nodi: Milyen játékaid vannak, amiket ki tudsz most próbálni?
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Májsztró
addikt
válasz Dj Dekko! #677 üzenetére
Azért az utolsó 2 sor nem egészen így van :
(#679) Nodi : Üdv a klubban ! Leírhatnád a géped többi részét is részletesen ,hogy kiderítsük a hiba okát ( a konfigot beírhatnád az adatlapra ) Másik : drivert cseréltél ? Geforce-os drivert leszedted és milyet tettél fel helyette ?
[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
válasz Dj Dekko! #514 üzenetére
Ennek ellentmond ez a teszt, mint egyik előző hsz-ben írtad a phenom 3 gigán met, a mostani procid 4 gigán, azért van különbség . Az off gombot használhatnád jól, főleg ha az egész hsz off . Egyébként az egész off, leírtad hogy neked nem jött be az amd, ennyi.
Az élet kegyetlen .
-
pmheros
őstag
válasz Dj Dekko! #506 üzenetére
én is azt mondom, lehetett nálad valami gubanc. Tény hogy a Crysis alatt a régebbi AMD procik nem muzsikálnak olyan jól, de nem ennyivel. Nekem is van ezzel tapasztalatom (mondjuk nem SLI -vel) , de olvasni is lehetett erről.
Bár sok "szakmai" topikban bizonyították hogy a Crysis a híresztelésekkel ellentétben csak 2magot használ ki, én mégis amondó vagyok hogy a Quad miatt javult ott a teljesítmény. Saját szubjektív tapasztalatomból mondom, hogy mióta négymagosra cseréltem azóta mintha nem esne akkorát a minimum FPS. szvsz.
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
lsc
nagyúr
válasz Dj Dekko! #506 üzenetére
Mondjuk ha nem akarsz fikázni akkor miért írtál fikázást ? Az off gombot is "érdekesen" használod, igaz másképp egy szakmai hsz mínusz . A stalkerre, a cs a konfigommal /proci 3,2, videokártya 675/900 / tökéletesen játszható 1280x1024-ben, akkor nálad valami nem stimmelt . Mondjuk 12xx felbontásra 70-et venni a tipikus verébre ágyúval esete .
Az élet kegyetlen .
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest