Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
yaya
tag
válasz danilla #3998 üzenetére
Azért ez nem annyira vicces. Most költöttem több mint 100 rugot a gépre,és miota beraktam az uj ati kártyát,"csak"azóta vannak ezek a problémák.Előtte igaz nv.kari volt benne,de hogy fagyás meg ilyeneket soha nem tapasztaltam. Ezzel nem az nv karikat akarom dicsérni,mert nekem tök mind1 ki gyártotta,ha szar a kari,vagy a driver. Ezek szerint Te tényleg szerencsés vagy.
""Szerintem..:)""
-
Pepe87
tag
Igazad van. Mondom h az NVIDIA gyorsulast igert az gyorsult is. Es tudom h odarakjak azt h egyes helyeken. Nem varom el h 20-ot gyorsuljon hiszen akkor nem kellene kartyakat cserelni csak a drivert frissiteni... Ez az egyetlen OP-rendszer ami ingyenes . Vistaba nem ruhazok XP meg mar oskor.
Gigabyte X38-DS5 deszka ,Intel C2q q9450 2,66 Ghz ,4X1GB Kingmax kit 1066Mhz ,Palit GTX 580 3GB,500w Chieftech táp ,LG +-dvd rw,1db Samsung 400GB SATA winyó ,1db 400GB-os Hitachi HDD SATA2
-
danilla
őstag
Én ezt annyira nehezen tudom elhinni lehet, hogy én vagyok az extrán szerencsés? Nekem soha nem volt se hardveres se driveres gondom se nvidia se ati kártyával, vagyis de egyszer volt gondom a 88gt-m driverével, de ott sem a diver volt a ludas hanem az aktuális windowsom.
Amint kijön a legújabb ati driver én mindig felrakom, és problémamentesen fut, és általában az ígért gyorsulást tapasztalom is. Annyira vicces olyanokat olvasni, hogy így rossz az Ati driver, így szar, lefagy lassú, stb...Nálam régen is és most is hibátlanul működik
-
lsc
nagyúr
Igaz elméletileg "végleges" oprendszert használsz, de mivel hivatalosan még nem jelent meg én késznek sem mondanám, Ati-ék is biztosan faragnak még a drivereken a hivatalos megjelenésig. Ha elhiszed hogy csak a drivertől 20%-ot gyorsul általánosan egy kártya akkor javaslom még a vasárnap délelőtti rtl tv2 párost, ott is csak mese megy olyankor /mondjuk nemegyszer máskor is / .
Az élet kegyetlen .
-
Pepe87
tag
Ertem en csak kuldom a hibajelenteseket allandoan mar 9.4 ota ilyen a VGA 9.3-al nem igen voltak problemaim nem tom miert. Nekem 9600GT-m volt ott mondtak h 20% gyorsul gyorsult is a jatek. Az a zavaro h azert egy felso-kozep kategorias kartya es meg online-on keves is a rendszer neki pedig sokszorosan atlepem a rendszerkovetelmenyt. Erdemes lenne venni meg 1 HD4870-et h megoldja a problemat? Vagy egy jobb kartyat melle. Azert mondom olyan mintha keves lenne a VGA a COH-nak...
Gigabyte X38-DS5 deszka ,Intel C2q q9450 2,66 Ghz ,4X1GB Kingmax kit 1066Mhz ,Palit GTX 580 3GB,500w Chieftech táp ,LG +-dvd rw,1db Samsung 400GB SATA winyó ,1db 400GB-os Hitachi HDD SATA2
-
finest
addikt
Nem jobbak az NV drivere sem. A 8800--tól a 9800-ig folyton voltak driveres fagyásaim. Atival jóval ritkábbak, bár most nincs okom panaszra. A Win7-hez sokára lesznek még normális driverek, de pl. a 9.7-tel sem Vista 64 bit, sem XP alatt nem volt problémám. A gyorsulás relatív, mindig meg kell nézni, h a kedvenc játékodhoz melyik a legjobb driver.
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
yaya
tag
Sajnos csinál fura dolgokat az ati kártya,inkább driver hibának nevezném. 4 játék teszt tapasztalatát megosztanám veletek.(9.7-es driver van fent) NFS undercover,első inditáskor betölt menü-ok-kép minden,játszanék-fagyás-restart-aztán már simán fut akár több órát is
2-es számu versenyző Dirt,nos ezzel egyáltalán nem lehet játszani,szaggat még min beálitásokkal is,amit a 8600-os kártyám azért simán vitt 1024-ben..Grid,max beállitás simán fut.4,Assasin Creed max beállitás simán fut,dx 10-ben is,hát kicsit fura dolgok ezek szerintem..(9.6-al is ugyan ez van) Nos akkor mi is lehet itt a gond? Mert én nem értem..[ Szerkesztve ]
""Szerintem..:)""
-
Pepe87
tag
Latom h hasonlo problemakkal kuzdenek itt sokan. Valoszinuleg az lesz. Nagyon elszomorit h az AMD ilyen felvarrol veszi az egeszet ha tudom h igy lesz akkor nem valtok nvidiarol hiaba h dragabb de megbizhatobb... Interneten az AMD foruman is peticiot gyujtenek az allando problemak miatt. Arrol nem is beszelve ugye h 9.6 alatt igertek 10-15% gyorsulast ami nalam meg lassulas is volt. Ilyen a zoldek reszerol nem jott meg. Komolyan mondom alig varom h az Intel rendesen felzarkozzon VGA-ban akkor lehet h gondolkozik a pirosak is meg a zoldek is h jo lenne csinallni vmit.
-
Pepe87
tag
Hi all!!!
Gondjaim vannak a grafikus kartyammal es nem tudom h driver vagy hardwer a plroblema forrasa. Nagyon szeretem a Comapny of Heroes jatekot es vhogy pont ez a jatek akasztja ki a kartyat ami nagyon idegesito. A problemak akkor jonnek elo leginkabb ha megelennek a tankok van h eltunik a tank es csak egy lactalp meg az ulo emberke van. Vagy egy palyan ami eleg nagy semmi sincs csak csikok minden fele. Tulmelegedesre gyanakszom de 50-60 fokos a kartya. Mindez WIN7 alatt. Legujabb driver van... fent. Segitsetek legyszives! Tesztek meg minden siman lefut rajtuk. Amikor befagy azt irja h nincs eleg hely a temp mappaban de mar teljesen mgnoveltem a lapozo file meretet a maxra. Elore is koszi!
-
G4ga
őstag
Megkezdödött a GTX és a 4870 összehasonlito tesztünk Qru-val. részletekért kattintsatok a logout blogomra
Folytatás következik jövöhéten!
-
arnoldito
senior tag
Köszönöm lsc, de sajnos ennél is ezt a Hibát írja ki továbbra is!
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
kriszbon
őstag
Ott van ahol lenni szokott, meg a details ablakban is látható, de ha ennyire nem látod le is írhatom 3183-3186
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
kriszbon
őstag
válasz bbchris #3980 üzenetére
Ááá ezeket a képeket már linkelték pár hónappal ezelőtt is, és nem hiszem hogy valódiak
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
bbchris
senior tag
Azt hiszem lehet gyűjteni az újabb ATI kártyára : [link]
Ahogy látom itt már lesz egy főprocesszor és mellékprocesszorok . Nehéz dolga lesz az NV-nek ahogy látom . És az ára is elérhető lesz .
-
arnoldito
senior tag
Hali!
Tegnap volt egy kérdésem, de nem kaptam rá választ és nézegettem itt hogy milyen ATT-ket használtok 1.6.9.1386-os verzíót ahogy látom, és annál is a Vistám(64) miután felrakta újraindítom már nem hajlandó betölteni, ezt most miért csinálja? Kiírja, hogy nem lehet elindítani! Próbáltam Rivatunert szintén Error, csak azt nem értem hogy nekem volt Vistam előtte is, most tettem újra és szórakozik! Ötlet? Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv
-
-
kriszbon
őstag
válasz Májsztró #3973 üzenetére
Na csak mert annyira kíváncsi vagy (Tessék elég sokat hoz ha 700/11xx-re fel van húzva még, mert azért Sm pontban a kb. 700/800 az elég sok, meg azért teszt közben is látszik hogy sokkal több az Fps Nekem teccc
-
Kombájn
csendes tag
Halló!
Beújítottam egy 4850-et S1 hűtővel és az everest 3 hőmérsékletet jelez.
Ezeknél mi az átlag és a max érték 2D/3D-ben? Mi az az árnyaló?
Nálam:2D / 3D(660/1075)
Árnyaló: 38 / 60
Memio: 46 / 75
Dispio: 32 / 54A ramsünik ragacsa nem volt túl jó, ezért pasztával tettem fel, de lehet nem nyomtam rá rendesen, azért ilyen meleg.Vagy csak én érzem soknak azt a 75 fokot?
-
Májsztró
addikt
700 körüli GPU és 1100 körüli mem az már nagyon jó. Ami ez felett megy , az meg 4870.-es
(#3970) kriszbon: Makker 625/993-mas órajeleken nyomj egy teszet , úgy mennyit ad ? Csak ,hogy pontot lehessen tenni a kérdés kérdőjele alá ( 4830@800SP@625/993 erősebb mint 4850@625/993 , mármint ez a kérdés )
[ Szerkesztve ]
-
kriszbon
őstag
Hát nekem 4830 a neve de mivel a valóságban nem az, így (mutatom) hogy mit megy (CCC) mással próbáltam húzni, de nem igazán akar többet menni stabilan
-
der_
tag
Aki szokott tuningolni mivel teszteli a beállításokat?
Furmark jó a gpu-ra de a memót mivel szoktátok tesztelni?
kb. meddig kell futtatni a furmarkot hogy kijelenthető stabil? -
vargas
csendes tag
Hali!
Újra előjött a 4850 Vapor-X kártya hibája. Néhány napig ment rendesen, most megint netezés közben a venti felpörög, No signal, vagy zöld képernyő. Nem fagyott le a Win Xp, mert a kikapcsoló gombbal szabályosan leállt.
Mindenféle tesztet lefuttattam, de 3D-ben nem hozta ki még ezt a hibát semmi, játék közben se.
Alapjáraton 40 fokos a GPU, Cat 9.6 és 9.7 alatt is előjön.
Ötlet? -
ram34
tag
válasz LordDarkness #3937 üzenetére
Giga Zalmanos verziójában nekem 4850 OC-s van. Tehát majdnem 4870-es.
A hang nálam nem játszik szerepet, mert amúgyis hangos a gépem.
De egyébként csak jókat tudok róla mondani. A hűtés rendesen teszi a dolgát, hatékonynak mondható. Kb. 30 fokos szobában fullon járatva max. 63-64 fokos.
És nem hibázik, kellően gyors.
GPUTool-lal megkerestem a végét a gpu-nak. 795 Mhz-en még stabil volt. Akkor volt 65-66 fokos.
Úgyhogy szerintem egy jó alternatíva lehet. -
Chalez
őstag
Érdemes lenne váltanom XFX 9800GTX+ról Sapphire 4870 512M 2.0 Silent Efficiency-re úgy, hogy 4k-t kéne rádobnom? Amúgy milyen ez a verzió a régi ref.-hez képest? Halkabb, jobban hűt?
-
arnoldito
senior tag
Halihó mindenkinek!
Olyan problémám van, hogy az ATT-st felrakom Vistara(64bit), de azt írja miután felment, hogy digitálisan megkövetelt softver kell! Az 1.6.9-sel próbálkozom régebben működött! Mi lehet a baj? Köszönöm a segítséget!
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
idegbeteg18
tag
válasz LordDarkness #3943 üzenetére
Akkor vedd meg próbáld ki, ha nem akarod húzni.
a referencia órajeleket viszi ez a kártya:
GPU órajel: 750 MHz
Memória órajel: 3600 MHz. -
LordDarkness
aktív tag
válasz idegbeteg18 #3938 üzenetére
Na de ha nem huzom a memot akkor minek hűteni? hisz ha jól tom ezek még vissza is vannak fogva órejel tekintetében. vagy nem?
Rock Katona
-
cszn
őstag
Gyerekeeeeek! Ne vegyetek XFX 4850-et!
Idáig hallgattam, mert azt hittem jó. De nem. Ez is ugyanazt műveli mint a korábbi.
Leteszteltem furmarkkal kb 3/4 órát, semmi baja nem volt. Nyomtam egy vantaget, ott sincs gond. Mondom akkor ez már működőképes. Tuningot még nem is próbáltam, mert úgyis el akarom adni (Jön egy másik kártya nemsoká). De mivel az még nem jött én kénytelen voltam ezzel játszani. Ez volt a baj. Ez egy vicc, nem gondoltam volna.
Ja és ezek szerint a K1H04-el kezdődő szériások se biztos, hogy jók. -
vzsryl
nagyúr
Inkább ez: Gainward GS 1GB
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
idegbeteg18
tag
egy próbát megér, bár én azt se választanám mert úgy mint az MSI-os kártyán azon sincs memória hűtő és a hűtő se valami nagy rajta.
[ Szerkesztve ]
-
LordDarkness
aktív tag
esetleg a gigabyte zalmanos verziója?
Rock Katona
-
sith7
félisten
válasz idegbeteg18 #3934 üzenetére
Mostanában sokan panaszkodnak a Vapor-X - ekre.... ott is sok a hibás...
-
LordDarkness
aktív tag
válasz idegbeteg18 #3934 üzenetére
na erre gondoltam én is (mert annak szinte akkora a ventije mint a kártya szélesége és gondolom halk is) csak az előző sapphire olyat csinált hogy egyszercsak képki venti 100% és ennyi. Akkor lehet hogy csak énfogtamki egymás után két szar vga? Vagy legyen bizalmam az msi fele mégegyszer hátha nemkapok memóhibásat?
Rock Katona
-
idegbeteg18
tag
válasz LordDarkness #3933 üzenetére
Vapor-X-ed volt már?, ha igen akkor esetleg még maradt a Toxic.
-
LordDarkness
aktív tag
válasz idegbeteg18 #3932 üzenetére
Hát nekem ez a hűtő hangos volt. erre a vgara vettem egy ac s1rev2 és ha lehet én nemakarok barkálcsolni rá egy másik hűtőt a gar miat már egyszer ezért ugrot és nemkockáztatok mégegyszer
Rock Katona
-
idegbeteg18
tag
-
LordDarkness
aktív tag
Üdv mindenkinek! Egy nagyon megbizható 4870 1gb tudnátok ajánlani mert nekem eddig nállam megdöglöt egy sapphire az újhűtős verzió es egy msi abból is az újab hűtős, és mostmár szeretnék egy megbizható vga Hoop most olovasom miről van szó na nekem pont ilyen msi lett memó hibás. de viszont a hűtése az hangtalan 80% hallod majd a levegő hangját!
[ Szerkesztve ]
Rock Katona
-
s1ru2
aktív tag
Hali!
Gondolkodom azon h megváljak a 3870x2-m től és egy 4870-et tennék be helyette.Hasonló teljesítmény, viszont kevesebb gond az 1 GPU miatt. Mind1, nem kell magyarázni. AZ lenne a kérédsem, hogy esetleg melyik gyártótól melyi kártyára hajtsak rá ? Mivel LCD- TV-t haszálok monditornak a HDMI csatlakozó sem jönne rosszul, de a DVI-HDMI adapterrel eddig sem volt semmi bajom, szóval nem zavar. Ezt a két példányt nézegettem.
MSI R4870-MD1G: LINK
POWERCOLOR AX4870: LINK
Ezek kb egy árban vannak, teljesítményben meg nem hiszem hogy olyan nagy különbség lenne a 4870es széria tagja között sem. Ha van bármi egyéb más ötlet természetesen szívesen fogadom ! Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
Z87 Extreme4 / i5-4670k / Xigmatek S1283 / GTX1080 / 16 GB DDR3 / LG32UD89 / Panasonic 50DX710m / D5100 / 18-105 / Nikkor-Q.C Auto 1:2,8 f=135 / Nikkor H Auto 1:3,5 f=28 / Nikkor S Auto 1:1,4 f=50 / Galaxy S8
-
reset
senior tag
válasz Axel pRo #3925 üzenetére
Köszi...
Csak a CCC-rel. Az volt a "hiba" , hogy a kézi vezérlést az Apply-jal engedélyeztem; de csak az OK volt a nyerő. Egyébként az automata mód lőtte be 1222 körülire a venti fordulatot. A böngésző használata alatt (26 C. fok meleg szobában): GPU=48; DISPIO=48; MEMIO=59; SHARED=53 C. fok körüliek voltak...[ Szerkesztve ]
-
-
reset
senior tag
Hi!
Nekem állandóan 37%-on forg a GPU-venti...Manuálisan sem tudom felpörgetni: folyton 1222 RPM körül teker. Milyen áfium van erre...? -
-
nemszamit
tag
Hali mindenki!
Olyan problémám lenne, hogy 4850es kártyám van, Windows7+ júliusi catalyst feltelepítve és controll center sehogy se akar elindulni(asztal jobb klikkbe ott van, de nem reagál semmit). Hiba üzenetet nem ad semmit. Másik verzióval is próbáltam már. Valami ötlet?
-
csabi2008
tag
És úgy 37k-ig milyen kartyat tudnátok ajanlani a 4850/70 szériából?
Xbox Series S •• gamertag: junior777
-
sith7
félisten
-
csabi2008
tag
-
csabi2008
tag
De mondjuk az nem baj,ha csak egy hatpines csatlakozom van rajta?
Ja,es a proci cseret karacsonyra tervezem
[ Szerkesztve ]
-
csabi2008
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy egy FSP SAGA 400+ táp elég egy 4870-es kártyához?
Vagy vennem kéne új tápot is akkor?
Vagy inkább legyen egy 4850-es?[ Szerkesztve ]
-
pr0bi
senior tag
Egy kérdésem lenne:megtudná valaki magyarázni mitől lehet az , hogy egy játéknál (konkrétan a Sims 3 -ról van szó ) annak egy bizonyos részénél amikor egy adott dolgot csinálok 1-2 mp-en belül valami kegyetlenül meghajtja a vga-t a játék ( olyan hangja van mintha locsolna valaki a közelben ) és pillanatok alatt 106 fokot mutat a hőmérő a windowsba amig ki nem lépek. Másnál nem tapasztaltam még ilyet de ezt nem nagyon tudom mire vélni. Találkozott már valaki hasonlóval esetleg?
-
atom87
aktív tag
válasz ALONSO11 #3904 üzenetére
Én is így volt a 9.7-es driver + CCC feltelepítése után: nem volt CCC. Látszólag fent volt, de nem lehetett elindítani, pár CCC reinstall után már hibaüzeneteket is írt ki legalább,h mi a baja.
Megoldás nálam: .NET keretrendszer újratelepítése és ez után a CCC újratelepítése!Kawasaki z1000
-
-
Clemi
veterán
Most van egy hd4850em, és most is szép a kép, csak pont forítva, mert most 1280x1024 60Hz-en.
Az LCD, vagyis a TFT monitoroknak az úgynevezett "NATIV" felbontásban 60Hz-en van a legszebb képük. Azt hogy a 9800gt-d miért küldte 75Hz-en monicsid lövésem nincs, de amit most kap a 4850-től az a tuti.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- MSI RADEON RX 570 8GB
- Asrock Radeon RX 6800 XT Phantom Gaming D 16GB OC újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- KERESEK - Asus Tuf 4070 SUPER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest