Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz Baryka007 #26387 üzenetére
Dirt 2 ment szépen azzal nekem se volt gondom. Shift 2 kicsit (sokkal) több erőforrást kér de ez elmondható a GTA IV-ről is. Crysis 1 nekem se ment rosszul High-on.
Semmi egyébb komponens nem változott a gépben csak a 4850-et váltottam le. Ég és föld a különbség.
GTA IV-ben utólag töltődtek be dolgok ami nagyon illúzióromboló. Még mediumon is alacsony volt a frame rate és mikroszaggatás ment ezerrel.
A mostani kártyán átlag 45-60 fps van, egy-két helyszínen le-megy 37-40 közé. High/Very-High beállításon. Az tény hogy az AMD kártyákat nem szereti.
Jó kis kártya volt, szerettem csak a driverekben visszavették az erejét időről időrePlay Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Filmvilág
- Milyen egeret válasszak?
- Elden Ring
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest