Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
1.0.1.7
csendes tag
Hello mindenkinek.
Most került hozzám egy 4870-es ATI.Nem ad képet,az elöző tulaj eladta valakinek ugy hogy müködött majd az új tulajnál elromlott..nem tudni miért,de most nem ad képet,felpörög meg minden.Sehol nem látni rajta sérülés vagy égésnyomot vagy ilyesmit.Viszont a gpu 4 sarkábol hiányzik egy kis darab.Erre szeretnék rájönni hogy vajon ez e a baja.Csatolok egy képet is.
http://kepfeltoltes.hu/view/130401/2013-04-01_14.46.08_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Segitségeteket is előre köszönöm.Egyik szemem sír a másik üveg.
-
törölt tag
Az újabbik Afterburnerrel nem lehet tuningolni a CF-t. Leszedtem egy régebbit azzal megy frankón. Viszont a feszt nem lehet állítani itt se. Ezek szerint maguk a karik nem tudják...
A memet feldobtam 1000-re, nyomtam 5 percet és semmi gond. A GPU-t előbb 900-on próbáltam, menübe még elment de pályabetöltéskor kihalt. Visszatettem 850-re ott nyomattam megint 5 percet nem volt gond. Egyértelműen gyorsult, remélem még lehet majd húzni rajta 900 közelébe.
Csak most a tetves alaplappal szenvedek, nem lehet a procit húzni, mert kihal már attól is ha csak átrakom manualra az FSB-t, hozzá se kell nyúlnom. -
ratkaics
senior tag
Egy DLL-t hiányolt. (atidlxx), azt bemásoltam és most már acces violation hibával áll meg. Pontosabban a tálcán megjelenik az ikon a tooltip-ben azt írja, hogy loading, ha rákkattintok, akkor jön az előbb említett acces violation. A legújabb ATT -vel próbálkozom. Számít az, hogy a grafikus driver mikori: Jelenleg 13-1-es catalyst van fent.
[ Szerkesztve ]
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó ....
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok Urak!
Van egy Powercolor 4870 PCS+ kártyám. Eddig ATT-vel használtam. Most frissítettem "alatta" az alaplapot procit, plusz kapott egy SSD-t a gépem. Viszont most hogy újra telepítettem, egyszerűen nem tudom elindítani az ATT-t. Mindig hiányolja az ATIDLXX library-t. Ha bemásolom a dll, akkor meg acces violation hiba van. Már mindent próbáltam, amit a neten sikerült fellelnem (UAC kikapcs, digitális drive aláírás kikapcs, stb.), de nem jutottam előre.
Kérlek segítsetek!!!!Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó ....
-
törölt tag
Mindenképp tegyek a ramokra meg a fesszabályzókra sünit? Szeretném olyan 20%-kal húzni meg a hűtés is cserés lenne halkabbra a GPU-n, meg fognak dögleni süni nélkül mi?
-
törölt tag
Megjöttek a hidak. Bedugtam, indít, driver/Cata telepít, újraindít már villant is fel a CF ablak hogy engedélyezem-e. Naná. Villant egyet a kép és kiírta, hogy működik. Afiburni majd Stalker röff, mindkét GPU felmegy 3D-be, terhelés 85-90% körül. És minden fasza. 45-60 az átlag, alapon csutka graffal fHDba. De ez csak egy gyors 5 perces vizsgálat, majd még lesz teszt egy karival hogy lássam mennyit ér, meg persze alá is lesz rántva.
Ezt eddig nem is figyeltem meg, de a ShoC 420 Mega körül zabál a vramból, lehet egy bonyolultabb helyszínen megtelik, de itt még nem. Fasza. A CoP az 650 körül ment, majd azzal is kell egy tesztet tolni mit ront a helyzeten hogy ott megtelik.
-
tresh
veterán
válasz and1ao #25885 üzenetére
Ha nagy játék guru lennék arra cserélném de már rég nem játszok új játékokkal csak monitort tervezek cserélni FHD-s ra na most ahhoz a 4870 em kevés lesz már lassan 4 éves vga de aztán ki tudja lehet beleugrok egy 7850be hosszú távon lehet jobb választás és még talán a konfigom is elviseli
-
and1ao
őstag
Miből szeretnéd egyrészt a képet és majd keresek egy tesztet amit már linkeltek párszor a 7850/70-es topic-ban hogy 1 Gb vram alatt a játékok jelentős része érezhetően lassul a 7850 esetében ami mással sincs másképp 1 Gb vram kevés már ez tény és tényként kell kezelni.
7770 2GB? atya isten ott meg hamarabb elfogy a GPU ereje és semmit nem profitál a 2GB vramból
Guild Wars2!
-
tresh
veterán
Amúgy pont én is a 7770 en gondolkodok hogy erre váltanám a 4870 1gb-t egész jókat írnak róla nekem meg nem új játékokhoz kellenek csak még is kisebb fogyasztású és picit erősebb kártya bár konkrétan teszteket nem láttam mennyi9re verheti el az én vapor x-em de gondolom min egy 20%-al erősebb
-
PeL
addikt
válasz and1ao #25877 üzenetére
Szerintem ez még mindig hülyeség.
idézet a 7770 2GB tesztből:
Összességében azt mondhatjuk, hogy jelen pillanatban a legtöbb játékhoz még 1920x1200 mellett is elég az 1 GB memória.
Az állításod max abban az esetben állja meg a helyét ha külön felraksz a játékokhoz pl. Ultra-High res textúrákat vagy más minőségjavító addonokat amik több vramot igényelnek
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Elvileg pénteken jön meg a CF híd, egész eddig baszkolódtam vele, mert sehol se kapni. Kapásból vettem négyet, kettő rövidebb meg kettő hosszabb.
Viszont nem tudom a játékok hogyan reagálják le az állandóan tele lévő vramot, főleg a Stalker. Fog egyáltalán gyorsulni a CF, vagy belimitál a vram? 1920x1080-ba tolom, mert ez a natív meg a monitor rohadt szarul skáláz natívján kívül. Viszont ha mégis csökkenteni kellene, akkor olyan felbontás kell ami tökéletesen a fHD arányait veszi fel.
Itt a Shadow of Chernobyl 1.0006 felbontásai, a kiemeltek azok amik szóba jöhetnek mellette a fHD-hoz képest mekkorák. Én számoltam.
1920x1080 100%
1776x1000
1680x1050
1600x900 ~70%
1440x900
1400x1050
1366x768
1360x1024
1360x768
1280x1024
1280x960
1280x800
1280x768
1280x720 ~45%
1152x864
1152x648 ~35%
1024x768
848x480
800x600Tehát ha gond lesz a vram vagy akármi miatt és felbontást kell csökkenteni akkor az 1600x900 az egyetlen ami marad, a másik kettő már durván kevesebb. Illetve az élsimítás kérdés 1920 kikapcsolt élsimivel vagy 1600 bekapcsolt élsimivel. Vagy 1600 és kikapcsolt élsimi.
Aztán ha nagyon szarul szerepel a rendszer gondoltam még a 4850 1 GB CF-re cserélésüket. Vagy 4870x2. De erre elég kicsi az esély. Illetve a 6870 vagy 7770-re cserélést is számításba vettem, erre nagyobb az esély, ha fosul alakulna a dolog. Csak ezekhez már ildomos lenne négymagos proci is. Komplett gépet nem akarok cserélni, a teljes értékű négymagosok meg szemét áron vannak. A felezett L2-s variánsok jöhetnének szóba, bár azok se épp olcsók és a 4 magosok nem is húzhatóak annyira ebben a lapban. Tehát a drága Stalker kapna egy magon feleannyi gyorstárat és alacsonyabb órajelet. Nem járnék jól, igaz minden másban igen. Teszefosza ez az egész így ahogy van, ajánlom a 4770CF-nek hogy jól teljesítsen, mert rohadtul nincs kedvem az alternatív variánsokkal kínlódni.
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
válasz Kobold669 #25874 üzenetére
Unisnstall minden driver ami a VGA-dal kapcsolatos...majd ellátogatsz szépen a gyártó honlapjára és letöltőd akár a legfrissebbet és telepít.. azért az jó lenne tudni előtte volt e más vga pl nvidia bent vagy új oprendszer rendszer vagy meglévő stb ? Infók kellenének még
-
Kobold669
csendes tag
SZIASZTOK,nekem 1 ojan hibám lene , van 1 ati radeon 4850HD driverem .és ha jávok vele le lasul aztán be fagy,ujra intitom de aztán már nem jön be.azt irja hiba ati memoria vagy is valami ijesmi de ha ki törlöm a telepitöjét megint jo mi lehet a hiba??
-
PeL
addikt
válasz djnyakesz #25868 üzenetére
Nem kell aggódni. Erről mintha olvastam volna, ez a Firefox hibája elvileg, itt a megoldás:
Először tedd fel a legújabbat (19.0.2.) Ha utána is gond van akkor ezt nézd meg:
http://www.ghacks.net/2012/11/24/firefox-17-0-1-to-fix-blurry-font-issue-in-the-browser/
[ Szerkesztve ]
-
djnyakesz
aktív tag
Nem jött be!
Lement már 56 fokra és még mindig pixeles.... tanácstalan vagyok!
-
djnyakesz
aktív tag
válasz Anaren91 #25864 üzenetére
lenovo 2572mb6 monitorom van!
Megfigyelés: Mikor nem játszottam semmi baja nem volt, nem volt pixeles sem! most játék után 62 fokos a videókártya és pixeles megint a mailemben a levelek sokasága!
Lehet akkor túl meleg a kártya?
Megnézem egy 10 perc múlva ha visszaállít az eredeti hőfok, hogy mit csinál! -
djnyakesz
aktív tag
válasz Anaren91 #25860 üzenetére
Semmmi.... Most felraktam minden kiegészítőt ami az oldalon volt, ismét eltűnt a pixel hiba...de nem értem hogy mi a fene ez!
Más: Nem tudjátok hol tudom beállítani a színeket ? Olyan fakó a monitor ezzel a driverrel, és csak zöld, kék, sárga színeket enged módosítani, színtelítettség nincs sehol :S
-
djnyakesz
aktív tag
Nos a driver telepítése utána probléma ismét előjött.... de ismét jelzem...csak MOzillával tapasztalom!
Internet Exp. 64 bites verzióban semmi baja nincs...Komolyan most már tanácstalan vagyok! Memória hiba nem lehet ha egyik böngészőben jó másikban meg nem!
Ha driver nincs fent akkor minden rendben? :S -
antihero911
csendes tag
Sziasztok! Van egy Sapphire HD4870-em! Nem tudom, hogy mi lehet a hibája, de elég furcsán viselkedik, sajnos. Bekapcsolom a gépet és Felvillan mind a 4 Led, vagy csak 3, ilyenkor a D601-es led nem villan fel.
Ezek után a venti elkezd pörögni és Ledek is égnek, ez kb. 1 másodperc, ezt megismétli kb. 4-5-ször, aztán bebootol, de nincs kép, a venti pörög, a ledek nem égnek. Eddig nem csinálta ezt, kérlek segítsetek. Köszi. -
Anaren91
senior tag
válasz djnyakesz #25853 üzenetére
Hát nekem 7870 es kártyám van az alapjáraton 30 fokon megy. Crysis 3 alatt 75 ig is felmegy. A gépembe van a procin két venti egyik fúj másik szív mögöttük megy egy 120 as venti szívja ki a meleget. A gépház elejében is van 1 venti az meg előről szív friss levegőt a gépbe.
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
Anaren91
senior tag
válasz djnyakesz #25850 üzenetére
Pixel hibát általában memória hiba okozza. Lehet hogy megadta magát a forrasztás. Neked is ajánlom az előző hozzászólásomban lévő linket. De lehet hogy csak driver hiba próbálj meg 1-2 másik drivert és ha nem javul akk tuti memória:S
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
Anaren91
senior tag
válasz K_Gabor #25810 üzenetére
Szia bocs hogy későn írom de nem ilyen kártyám van és csak kíváncsiságból tévedtem ide [link] ennél a cégnél 4-10k ba kerül a vga reballozás. Nem tudom mennyire drága de gondoltam belinkelem.
-
Baryka007
őstag
válasz djnyakesz #25847 üzenetére
Hm.. nem ez teljesen normális... pár fokkal van a normál fölött de ez BŐVEN az elfogadható értékeken belül mutat ... próbálj meg felrakni egy 10.6 os catalystet mert látom neked ez az új fajta van... ami nem éppen a 4850 ed hez lett tervezve, próbáld meg a 10.6 ot és nézd meg úgy is ezt csinálja e! (Nem mindig a legújabb a legjobb! )
-
Baryka007
őstag
válasz djnyakesz #25845 üzenetére
A hőfokokat hogyha Catalyst control centert használsz akkor "Ati Overdrive" menüpontban tudod megnézni azt hogy használsz e átalakítót e a monitorodhoz azt meg a géped hátulján! Hogyha a videó kártyádba van egy kis négyszögű valami aminek a végén van egy videó kimenet nah az átalakító! ( jah és a hőfokokat úgy mond hogy amikor a számítógéped csak 2D ben használja a videó kártyát tehát ( internet vagy ilyesmi semmi játék ! ) 10-15 perc után mond meg nekem a hőfokokat játékba meg egy fél órát legalább menjen a játék és úgy mond meg hány fokos a kártya !
-
Baryka007
őstag
válasz djnyakesz #25840 üzenetére
Tudsz mondani hőfokokat hogy kb mennyi szokott lenni 2D be asztalon 1-1.5 óra után? Most is megnézheted akár ha bekapcsolva hagyod ( bár ezt nem ajánlom amíg nem tudjuk pontosan a hiba okát ) meg load hőfok is kéne, és valamint hogy használsz e átalakítót a monitorodhoz és ha igen milyet?! DVI TO xxx ?
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
-
djnyakesz
aktív tag
Sziasztok!
Nem találtam nagyon VGA problémákkal kapcsolatos topikot, s mivel egy ATI 4850 boldog tulaja vagyok, ide írok! Semmi gondom nem volt a kártyával ma reggelig amikor is az emailemet nézegetve a következő kép fogadott:
Ma reggel volt egy WIN7 updatem nem tudom lehet ez cseszte el? Drivert frissítettem de semmi javulás
Kérlek adjatok ötletet mit tegyek!
Köszi[ Szerkesztve ]
-
SetCHOO.
aktív tag
Sziasztok!
Kb 2 hete írtam itt, hogy 5 év szolgálat után vram hibával nyugdíjba vonult a Sapphire 4850-em. Múlt hétvégén érkezett meg az új karim: Sapphire 7770 Vapor-x
Megosztanám tapasztalataimat, hogy az adatlapomon lévő konfigban hogyan is érzi magát a kártya.
A rendszer telepítés után egy teszt.
Majd a CPU-t meghúzva.
Egy 24/7-es használathoz 100Mhz-val kevesebben megy most a CPU és így már az Orthos sem hibázik.
Jétékok közül. 1680x1650-ben World of Tanks maxon, élelsimítás nélkül átlag 40 fps (sniper nézetbe váltáskor végre nem esik le az fps!!!). Far Cry 3 dx11 maxon, élelsimítás nélkül átlag 30 fps. Diablo 3 maxon átlag 50 fps.
És ami a legjobban bejön, hogy megszűntek a mikro lagok. Bár lehet, hogy ez a Win7 újrahúzásával szűnt meg.
4850-ről NAGYON megéri 7770-re váltani. És a jövőben ha configot váltok akkor még jobban kifogom tudni hajtani a GPU-t. -
törölt tag
[link]
Az újabbik a kiherélt. Grat nekik.És nem fog ugyanúgy kinézni a két kari, ugyanis az elsőnek a bal oldalán két fesszabi van a másiknak meg 2-2. Tehát az egyikre kell két borda, az egyikre meg egy. És nem tudom megcsinálni úgy hogy egy nagyot teszek mind a kettőre és az egyiken csak takarásképp szolgál, mert ott van egy kondi tehát mindenképp ketté kell vágni. Mindegy, az S1 eltakarja majd úgy is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Közben megtudakoltam, hogy hogyan megy a második kártya monitorozása, sajnos hátrányokkal. De elviselhető.
Az érdekelne, hogy akármilyen CF híd jó? Tehát egy HD7xxx szériához adottat is tudok használni? És a kártyámnál régebbit?
-
kerekfej
addikt
AMD Radeon HD 7670M (3DMark06 8000 pont) mennyivel lehet lassabb egy asztali HD 4850 (3DMark06 12000 pont)-esnél?
ATI Mobility Radeon HD 4850 (3DMark06 10000 pont)
[ Szerkesztve ]
-
F e Z o
veterán
válasz #90933760 #25829 üzenetére
Mivel ha cf-et nem engedélyezed, így nem fog menni a 2. kártya, cf híd nélkül meg főleg. Szerintem meglehet oldani, hogy ugyanúgy nézzen ki mindkét kártya. A vrm bordákat is fel tudod tenni ugyanúgy mindkét karira. CF hidad még nincs? Alaplaphoz nem kaptál?
Egyébként nem tudom az egyik kártzyáról miért spórolták le az alkatrészeket, lehet tuningban nem fog úgy szaladni, mint a másik.
H2O über alles!
-
törölt tag
Megjött a második kari. Kivettem az elsőt, betettem ezt és játszok vele már egy órája, miden ok. Már csak CF kábel kell, meg a hűtést lecserélni.
Nem teljesen egyforma a kettő. Kicsit agyfszt kaptam mikor kibontottam, két Asus Formula és nem ugyanaz. De aztán szerencsére csak alkatrészmennyiségben meg elrendezésben más kicsit, méretre, színre minden ugyanaz. Felülről tök egyformák, alul meg majd az S1 takarja majd az egész karit. Csak azt nem tudom a második kártyán több a fesszabályzó arra több süni is kell, azt úgy kell megcsinálni hogy ugyanannyi legyen. Egyformák legyenek teljesen, ezért adtam ki érte egy valag pénzt, volt majdnem feleannyiért Sapphire, de a kinézet miatt mindenképp ugyanazt akartam. Úgyhogy a hűtéssel még ügyködni kell, hogy egyformán nézzen ki a két rohadék.
Ez a második kari tudja a ventit szabályozni, az első csak csuton pörgeti, ezért is vágtam le és tettem rá egy alaplapi csatit arról nyomtam.Amúgy betehetem a második kártyát már most is? Ugyanúgy menni fog, kiírja majd a hőmérsékleteit stb. és játszani is tudok csak a második az alapon fog menni és semmit se csinál?
[ Szerkesztve ]
-
belcure
csendes tag
Csak az a gondom ezzel a fúrással,hogy a dugó alatt amikor meghúzom kicsit a ventit akkor mintha egy tömítés is mozogna vele és félek,hogy ha becsöppentem az olajat valami kárt teszek benne. A dugón pedig nem utal semmi fülecske vagy rés arra,hogy eltávolíthatóra tervezték volna. Gondolod ha simán a közepébe fúrok egy 1,5mm-es lyukat és nem mozdítom le/fel a ventit nem lesz gondom belőle?
-
F e Z o
veterán
válasz belcure #25825 üzenetére
Ha erővel széthúzod, akkor a tengelyen lévő rögzítőgyűrű biztosan megsérül, ezután már csak a mágnes fogja tartani a ventit. Tudtommal a venti alját szokták megfúrni 1,5-2mm-es fúróval, ott, ahol más ventiknél a múanyag dugót el lehet távolítani, hogy a tengelyhez hozzáférjen az ember.
H2O über alles!
-
belcure
csendes tag
Sziasztok! Információt szeretnék kérni,hogy miként tudom az ASUS EAH4850 -ventillátorát megolajozni?
Szóval alulról egy müanyag "dugóval" van védve a tengely amin nincs lyuk vagy nyílás amin át bekerülhet a kenőanyag. Láttam videókat ahol erővel széthúzzák egyes coolereket és úgy olajozzák de nem merek addig nekiállni amíg nem kérdezem meg tőletek. -
törölt tag
Nah, itt a kép. [link]
Az lenne a kérdésem, hogy a bal oldali kékkel bejelölt cuccok is fesszabályzók? Azokra is kell süni? Mert a jobb oldali pirosra egyértelmű.
-
lemusz
addikt
válasz horsefeather #25818 üzenetére
Adaptív antialiasing szokott ilyet csinálni. Ha az offolva van, akkor pedig a betűsimításra gondolok.
-
K_Gabor
tag
válasz $p@rr0w #25815 üzenetére
Az mi munka már
Így azért nem fogok videókarit főzni szerintem,bár a végén még talán az is megeshet(#25817) taknyi Köszi,de ilyen szolgáltatást nem fogok igénybe venni Ha mondjuk kb 500HUF lett volna itt helyben akkor talán adtam volna neki egy próbát
Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/k_gabor_3#aprohirdetesei
-
horsefeather
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam a 13.1-es driver-t a 4870-em mellé de a betuk néha szét esnek nem tudom mi okozhatja ezt.. ilyen chat ablakokban szokott meg Facebook-on ha keresek a nevek néha szét mosódanak aztán mindjárt hejreáll mi lhet ez?
-
K_Gabor
tag
válasz $p@rr0w #25813 üzenetére
No igen
Nem is akartam elküldeni sehova meg senkinek,hogy megnézze
Ja ezért gondoltam,ha úgyis kuka és nem is éri meg javítani akár én is gányolhatok rajta picit
Köszi ismét a segítséget,valamelyik nap majd utána nézek jobban isHirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/k_gabor_3#aprohirdetesei
-
$p@rr0w
őstag
válasz K_Gabor #25810 üzenetére
Ugyan az mint bármilye nhasonló elvű forrasztásnál a kis golyókat kiszedik ús újakkal beforrasztják megint, de ez nem házilag megoldható hanem spéci szerszámok kellenek hozzá.
Elméletben ez a profi szint. Én viszont nem értek hozzá de az biztos hogy sütőt/hőléfúvót stb nem javasolnék semmiképp.
De hagyd a fenébe mert munkadíj 5-7000+futár 3000 és utána jó ha egy évet még bír...Mondjuk mivel úgyse éri meg szakemberrel javíttatni akát meg is sütőzheted.
[ Szerkesztve ]
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
törölt tag
Króóóósssszzzzzfáááájjjöööör.
Érkezőben van a másik kártya, ami csutkára ugyan az. Már csak CF kábel kell, meg egy S1 hűtő és kész a rencccer.
-
$p@rr0w
őstag
válasz K_Gabor #25808 üzenetére
Nincs mit, például az Xboxok is ugyan így viselkednek hasonló hiba esetén: újrapasztázod egy ideig jó aztán megadja magát. Vannak szakik akik meg tudnák javítani de annyiért amibe egy másik kerül és előbb utóbb megadja magát megint...
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
K_Gabor
tag
Üdv mindenki!
Adódott egy kis problémám egy sapphire hd 4870-el.
Kb 1.5hónapja mikor hozzám került elvileg hibás volt,elindult felpörgött minden,de win csak épphogy elérte az asztalt és restart,aztán már az sem.
Ha jól rémlik vagy 2-3 led világított a hibajelzők közül.
Utána pár hétre,hogy időm engedte szétkaptam a hűtést újrakentem,minden vissza és tettem még egy próbát vele.
Itt meglepődtem,mert ledek nem világítottak és frankón ment minden...Ezután napokig használtam gond nélkül,azt leszámítva,hogy nem mindig akart első indításra indulni a gépezet ha áramtalanítva volt.
Egy idő után kivettem a gépből és a polcra került,mert nem használtam ki a teljesítményét.
Nemrég azonban alaplapot cseréltem és gondoltam kipróbálom az új rendszerrel.
Ekkor viszont újra előjött ,hogy nem indul vele a rendszer,annyi különbséggel,hogy mostmár egy led sem világít.Bekapcs után csak felbőg a hűtője,utána kicsit csendesedik, elindulnak a házventik is,de biosig se megy el a gép.Égést vagy hasonlót nem látok rajta.Van tippetek mi lehet vele?Lehet-e életet lehelni még belé vagy kuka?
Veszélyes lehet ilyen állapotban bármi más alkatrészre?Előre is köszönöm a segítséget!
Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/k_gabor_3#aprohirdetesei
-
kelemen93
tag
válasz #90933760 #25804 üzenetére
sok esetben a dobozban is 1 db CF hidat találsz én még amivel találkoztam CFben elég volt 1db híd(pl:4850, ha már itt vagyunk) és igen előfordulhat h a CF nem eredményez gyorsulást..sőt és igen olyankor az a teendő, hogy kikapcsolod.kicsit félreértettem a catalystet én expressz módban telepítem mindig
[ Szerkesztve ]
Zárd be a hideget mert bejön az ablak!
-
törölt tag
válasz kelemen93 #25803 üzenetére
Ahha. Valahol a második csatin van, valahol azt írják mindkettő kell. Érdekes. Mondjuk a kettőt azért tartom hülyeségnek, mert az ahhoz kell gondolom, hogy a 3.-4. karit is be lehessen kötni, és ne kelljen külön 3-4 utas CF kábel. De ettől még láttam olyan fotót nem is egyet ahol két kábellel vannak összekötve. Nekem csak egy van.
Catalystet soha se telepítettem, minek. Csak a drivert. Remélem ha bepipálom utána törölhető, vagy majd ha olyan játékba akadok ahol bugzik a CF akkor meg ki kell kapcsolni? shit mofckr
-
kelemen93
tag
válasz #90933760 #25802 üzenetére
Catalyst mindenképp kellde nem is értem h mire használod az nélkül mivel ott kell majd engedélyezned a CF.et. Afterburnerrel kapcsolatban pedig, ha jól tudom van lehetőség szinkron húzásra de ezt külön be kell kapcsolnod.
[ Szerkesztve ]
Zárd be a hideget mert bejön az ablak!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Magisk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest