- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
t72killer #9263 üzenetére
Ne idegelj ilyen bábember-érveléssel... Hol mondtam én azt, hogy a Samyang 135 rossz lenne? Sehol. Azt mondtam, hogy rohadtul más látószög, almát hasonlítasz körtével. FF 135, APS-C-vel 200, a D3 meg 735. A 135 egyszerűen túl rövid mélyegezéshez, a legtöbb objektum túl kicsi marad a képen (hacsaknem valami nagyon kis szenzorú bolygókamerát használsz).
"Ha GoTo kell, teszel alá egy SA GTi-t" Van SA-GTi-m, 2.6 kg, plusz ellensúly 2.2 kg, tengelye 0.3, és hozzá a könnyebbik SW állvány is 1.8 kg. Obit, fgépet is add hozzá, meg táskákat, tokokat, és 8-9 kilónál tartasz, ha nem többnél. Ja és a SA-GTi önmagában annyiba kerül, mint a D3.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm Fujinon XF 150-600mm f/5.6-8 R LM OIS WR
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Panasonic DC-BGH1 komplett filmes rendszer eladó!
- Sigma 18-200mm F3.5-6.3 II DC OS Canon objektív
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest