- Sweet.tv - internetes TV
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Starlink
- Hálózati / IP kamera
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amazon Prime Video
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
epmd
tag
válasz Prémvadász #27387 üzenetére
Tudom hogy van ilyen gép,az Elu-nak is volt,de szerintem ha akarnál ilyet venni,már sehol se kapnál.
-
mdk01
addikt
válasz Prémvadász #27436 üzenetére
Köszönöm nem nagyon hiszek a lakkos megoldásban még ha azt is állítják.
Azért elgondolkodom rajta, de lehet rábeszélem őket inkább egy halványbarna lazúrra amivel 3x megfújom vékonyan.
Nem tudom még szerdáig ráér kitalálnom. -
mdk01
addikt
válasz Prémvadász #27446 üzenetére
Ezzel ugyanaz a gond mint az összes többivel sajnos.
"Csak megfelelő mennyiségű színezéket tartalmazó vékonylazúr biztosít megfelelő szűrőhatást a nap káros UV-sugaraival szemben."Kell a pigment az UV ellen ezért írják a többiek is rá hogy a színtelen csak beltérre.
Esetleg te próbáltad és van vele tapasztalatod?Köszi
-
mdk01
addikt
válasz Prémvadász #27451 üzenetére
Írd meg légyszi és kitalálom a hét elején mi lesz a végkifejlet.
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
mdk01
addikt
válasz Prémvadász #27475 üzenetére
...és ezt te kültérre használod?
Köszi -
mdk01
addikt
válasz Prémvadász #27492 üzenetére
Jóba vagyok a területi képviselővel is majd holnap megcsörgetem.
Köszi még egyszer.[ Szerkesztve ]
-
peppe79
senior tag
válasz Prémvadász #36566 üzenetére
Köszi, ez pont jó lesz! A hivatalos weblapjuk leírása alapján a 165°-os kivetőpánthoz is jó. Mondjuk elég furán nézhet ki egy ilyen pánttalpon a 165°-os kivetőpánt. Lehet, hogy kompromisszumot kötök, és beérem vele egy 120°-ban nyíló normál kivetőpánttal is.
-
Soká
senior tag
válasz Prémvadász #37544 üzenetére
Bocsánat, figyelmetlen voltam, módosítani már nem tudom Az AEG külön reklámozza a gép elszívásának nagyszerűségét, eszembe sem jutott, hogy ennyire szar lehet
Viszont akkor a kék Bosch mégsem vacak, megnyugodtam -
martong
tag
válasz Prémvadász #38258 üzenetére
Ez olyan, mint a balos/jobbos nadrág
Okos embernek a nagyapja ültet diófát.
-
r.levente75
addikt
válasz Prémvadász #38258 üzenetére
Szép munka, főleg a szív alakú tojástartó tetszik.
-
GeronimoTama
tag
válasz Prémvadász #38490 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek. Holnap veszek petróleumot.
GTAO: tamadotcom
-
_Petya_
őstag
válasz Prémvadász #38610 üzenetére
Néztem ott is, de csak állító csavarokat találtam:
Vagy talán a jobb oldai lenne az, csavarhúzót dugjam be és valamelyik irányba toljam?
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
_Petya_
őstag
válasz Prémvadász #38612 üzenetére
Igen, 2012-ben csinálták. Az a jobb oldai csavar az előlap rögzítő, tekerni kell és akkor leugrik a fiók eleje. a másik csavar pedig, ahogy nézem, beállításra van.
-
_Petya_
őstag
válasz Prémvadász #38614 üzenetére
Nem, ez asztalos által egyedileg méretre készített konyhaszekrény fiókja. Valószínűleg Forest-es a sín mert az összes szerelvény onnan van, és ránésére FDS DF fiók ahogy itt nézem a katalógust. Viszont tényleg régi, 2012-es, lehet azóta változott valami.
Próbáltam egy képet csinálni a sínről is a fiók mögé bedugva a telefont, jobb képet nem tudok csinálni mert ugye nem tudom kiszedni a fiókot
szerk:
Közben megtaláltam, halványan rémlik hogy valami DVD fiókot emlegetett az asztalos amikor hozta, szóval, Forest DWD lesz ez: [link]
Próbáltam úgy is ahogy itt írja, de egyszerűen nem mozdul, érzem hogy görbül a sín, de nem jön le, nem akarom eltörni vagy elgörbíteni.. 3 ilyen fiók van egymás alatt, egyik sem jön, szóval biztos én csinálom rosszul.
[ Szerkesztve ]
-
_Petya_
őstag
válasz Prémvadász #38617 üzenetére
Igen, ez az, akkor ezek szerint csak emelni kell, akkor próbálom erőszakosabban.
Más: építettem már magamnak pár bútort bútorlapból, lapszabászaton levágatva, csapolva, ragasztva, így ismerem a technikáját, viszont most az lenne a feladat, hogy egy asztalos által készített bútort átalakítsak. Ez is csapolva és ragasztva van, a szélességét szeretném csökkenteni a fent említett 3 fiókos elemnek.
Az ilyen csapolt-ragasztott bútort szét lehet úgy szedni, hogy legalább a kötés egyik oldala ne sérüljön? Mivel nincs asztali körfűrészem, amivel kisebbre tudnám vágni a tetejét, alját, meg a fiókok alját és hátát, gondoltam egyszerűen kicserélem ezeket lapszabászaton vágatott új lapokra, így nem baj ha tönkremennek szétszedéskor, csak a szekrény oldalakat tartanám meg. Tehát szét tudom valahogy bontani, hogy az oldalak ne sérüljenek?
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz Prémvadász #62356 üzenetére
Ezek sajnos túl rövidek, voltam a boltban, 32-ig vannak csak. Nekem 40-es és 50-es kellene.
A remény hal meg utoljára! (meg a patkányok)
-
tfe
tag
válasz Prémvadász #65662 üzenetére
laguna
-
Amadeus214
csendes tag
Laguna, nem kérdés.
-
York
tag
Mire kell ?
-
York
tag
válasz Prémvadász #65670 üzenetére
Akkor egyik se.
Butorlaphoz kell elovago, meg rendes toloasztal. -
tfe
tag
válasz Prémvadász #65679 üzenetére
Arra használom én is, és teljesen jó
-
MDMA
tag
válasz Prémvadász #66046 üzenetére
Be akart ez kapcsolni, csak nem bírta felpörgetni a motort. A előbb említett szaki szerint azért, mert ez a szelep nem zár vissza rendesen és emiatt a dugattyúban is benne van a 8-10 bár nyomás, ami ellen álló helyzetből nem bír dolgozni. Nekem sajnos nem oldotta meg a tisztítás, mert bár valóban elindult üres tartállyal, már feltöltés közben újra lefulladt 7 bár körül. Mintha megszorulna a henger vagy nem kapna levegőt. Ellenőriztem mindent, olaj oké, levegő szűrők is, áramot kapott, nem használtam hosszabbítót se, a hőmérséklet is bőven a minimum 5 felett. Lehet, hogy tele van gyártási szutyokkal a tartály, mert levegő leengedéskor köpködött dolgokat rendesen.
Minden esetre 75e Ft vagy nem, ennyit nem szabadna szarakodni egy zsír új gépnek. Vissza vittem a másodikat is, megrendelem a Güde gépet és bízok benne, hogy az megbízhatóbb ennél.Bocsköszi
-
pali923
aktív tag
válasz Prémvadász #66046 üzenetére
Szerintem is ott van valami probléma. A nyomáskapcsolón van csavar, amivel állítgatni lehet, hogy mikor kapcsoljon be a gép, ott kéne próbálkozni (óvatosan).
Nekem is volt ilyen gondom a hűtőkompresszoros sk. gépemmel, ezzel tudtam megoldani.A helyzet reménytelen, de nem komoly.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest