Új hozzászólás Aktív témák
-
pacman_123
tag
válasz passatgt #55774 üzenetére
Húba**ki .. ez rettenet. Kérd vissza a lóvét, vagy cseréld be .. ja, DeWaltra. Én nem látok semmi hibát, mármint abban AHOGY csináltad, nem volt görbe a léc sem látszólag. Nemcsak hallatszik a berezonálás, hanem pl. a vinkli is szaporábban megy odébb ilyenkor.
Csak referenciaként, ezeket ma gyalultam, fűrészeltem.
Tölgy, 30mm vastag szélezetlen deszkákból, ilyesmiből a fal mellett.
Derékszög, egyenes, sík ... egy Metabo gyaluval meg egy Freud 24 fogas hosszvágó lappal, de a lecek oldala szinte gyalult minőség, pedig azt a hosszvágó lap dolgozta meg. Egy Bosch fűrészen (GTS 10 XC). Nem mondom hogy vegyél ilyet, mert gondolom ha most meghallod a Bosch szót ideges leszel, csak azért írtam hogy nem mindegyik fűrésze ilyen.
Ez ezek szerint egy konstrukcióhibás széria. Amit korábban emlegettünk itt, és sztem láttad a német csatornán ... amiben újragyárotta többek között a döntés-felfogatását ennek a GTS 635-216-nak a mókus, plusz a fűrészlaprögzítő csavart is "újranyomtatta" ... szóval ennyit én nem feccölnék bele. Vissza a feladónak - kérdés benne vagy-e még a 14 napban, nem tudom ha cseredarabos, akkor honnan datálódik. Ha azt nem is, gondolom egy becserélésben benne lesznek.
Ha a Bosch nem adot ki javított alkatrészeket, a szervíz sem fogja tudni megcsinálni, (ők nem hekkelhetik szanaszét, nem "nyomtathatnak" jobb alkatrészt hozzá, stb).
Hobbista fanyűvő - https://tinyurl.com/AndrasPazar - https://www.youtube.com/@AndrasPazar
-
satibi
csendes tag
válasz passatgt #55774 üzenetére
Karácsonyra vettem magamnak egy scheppach hs100at. Egy rakás gané, a nem túl nagy várakozásaimat is alulmúlta. Azt hittem, az alap egy körfűrészél, hogy szép a vágásfelület, sajnos tévedtem. Előtte egy kölcsön einhell volt nálam, az gyengébb volt, de legalább szépen vágott.
Na, az én gépem is kb ilyen nyomokat hagy, mintpassatgt-é. Akkor ez konstrukciós hiba és nem nagyon van vele mit kezdeni? Reménykedtem, hogy egy fűrészlapcsere segít a dolgon. Vélemény? Köszönettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ukrajnai háború
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Robotporszívók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- qvik fizetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple notebookok
- További aktív témák...