- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Hálózati / IP kamera
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 10
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen program, ami...?
- Synology NAS
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Videó stream letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szalmakutya
tag
Vannak a kombinált gyaluk, ezeken pont olyan széles az egyengető mint a vastagoló, ugye. Tehát ezekre tényleg nem értelmes a kérdés. De ha mondjuk megveszem a Metabo vastagolot, ami 30cm-es, akkor ahhoz kell külön még egy egyengető is, ugye. Az már lehet hogy keskenyebb, sőt, a különállóak nagy része jóval keskenyebb. Így már érthető a kérdés, remélem.
Nagyon fura nekem (és ráfordítás tekintetében kissé ijesztő), hogy ekkora megszorítások vannak a dimenzókkal és mégse talált ki senki egy jobb rendszert. Ennek biztos hogy oka van. Az egyik, gondolom, a vetemedés.
De mégis, azt gondolná az ember hogy lehet valami tényleg profi jig-et összerakni amivel hatékonyan rögzíteni tudom a túl széles lapot is és át tudom tolni a vastagolón. mondjuk egy hdf lap, két szélén ráhúzható sín.. lehet hogy túl nagy erők ébrednek a vastagolóban a vágás közben és elhúzná..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest