Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
L.Szilárd
csendes tag
Üdv!
Thyeby az utolsó mondatoddal erőteljesen vitatkoznék, miszerint:
"azt már csak zárójelben írom, hogy amikor pozdorja bútor készül, ott is van gépkopás - a táblásításnál pedig melyik géped kopik? Az ecseted, meg a szorítód orsója."
Mert hát azt erősen kétlem, hogy te rendszeresen, gyalult csiszolt anyagot vásárolsz, és szt úgy összetudod ragasztani, hogy utána semmit ne kelljen vele csinálni. Ha igen akkor gratulálok! Én általában szélezetlen, gyalulatlan anyagot vásárolok. Amit első körben szélezni kell, majd egyengetni, és két élét vastagolni ragasztáshoz, hogy pontos legyen. Ezután jön csak az ecset koptatás. Majd ismételten, egyengetés vastagolás.Azzal sem teljsen értek egyett, hogy érdemes elmenni az ország másik végébe az anyagér. Mert egy utánfutóval jó ha 1 m3 tölgy anyagot eltudsz hozni. Ha meg már teherautót kell fizetni, akkor végére lehet, hogy úgyan ott vagyok mintha "helyben" megveszem drágábban.
Azzal viszont egyett értek veled, hogy a természetesen száradt anyag, jobb mint a műszárított, de ahozz tőke is kell. És egy induló asztalosnak nem biztos, hogy van fölös 4-5 milliója faanyagra amit majd csak 2-3 év múlva tud felhasználni. Plussz annak az anyagna a tárolására hely is kell, amivel nem igazán rendelkezek. Főleg nem olyannal nem ami ténylegesen megfelelne faanyag tárolására. Mivel annak is meg vannak a szabályai, hogy hogyan kell tárolni.
Fenyőt lehet én is tudnék ötven körül.
Amúgy rosszul tippeltél az elhelyezésnél. Baranya megyei vagyok.
Csáó Szilárd!
Várom további véleményedet!
Tényleg jó kis téma ez. :-)[ Szerkesztve ]
Csak faipari témában tudok segíteni. Sorry! :-) Nem vagyok programozó. Inkább majd én kérek SOS-t számítógépes ügyekben. :-P
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest