-
IT café
ASUS RT-N16 (300 Mbps vezeték nélküli útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddict
senior tag
A hibás memóriamodulok teória nem túl valószínű. Az Asus teljesen kommersz cuccokat használ, pl. a WL-500gP esetén olyan RAM volt benne mint laptopokban, ez meg videó kártya RAM-ot használ.
A félvezetők manapság a legmegbízhatóbb alkatrészek közzé tartoznak és a felhasznált memóriákat millió számra gyártják.Viszont a forrasztás minőségével lehet gond. Amióta nyomják ezt az ólommentes dolgot csak a baj van vele mert a rideg forrasztások elpattannak (ez álltalános gond nem is a routerrel kapcsolatban ismerem a problémát).
Amit lehetne az az, hogy finoman kézzel ütögetve esetleg hajszárítóval megfújva/hidegre kivive megpróbálni véglegesíteni a hibát (azaz elérni, hogy totál elengedjen a forrasztás, ha ez a gondja).
Persze ez is csak tipp mint a tied.Nekem totál az első széria volt és még mindig semmi baja és 533 MHz-en is stabil volt. Tesztként (sebességtesz) DVD méretü fájlokat másoltam át így amig meg nem untam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest