Új hozzászólás Aktív témák
-
cocki
tag
válasz TheProb #13719 üzenetére
Üdv,
Teljesen korrekt érték én is e körül kaptam amikor lefuttattam a 06 3d markot mondjuk nekem 6 giga ram van benne, de ez nem tesz hozzá sokat.
Nem igazán tudom, hogy mire vetted de pl az sc2 az mw3 közepes beállításokkal egész jól elketyeg rajta.Halál a hamis császárra,az épelméjűség a gyengék útja, te is hallod a hangokat, szólítanak
-
cocki
tag
Üdv mindenkinek,
Használ itt valaki itt n55sf-t MW3, hogy tudja futtatni élvezhető felbontásban és minőségben vagy nem kimondottan fekszik neki?
Halál a hamis császárra,az épelméjűség a gyengék útja, te is hallod a hangokat, szólítanak
-
cocki
tag
válasz Schuby #13552 üzenetére
Üdv,
Nekem nem pont ilyen van de hasonló n55 i5 porcival. Elég jól teljesít a bár mondjuk én kimondottan játékra vettem. SC2 közepes részletességgel egész jól viszi full felbontásban komoly fps-sel még nem izzasztottam de tervbe van.
Én az iponban vettem a dobozban melyben adták volt a notebook egy táska meg egy egér, úgyhogy nem is volt rossz első blikkre.
A kialakítása megfelelő az illesztések jók mondjuk akinek nem tetszik a fehér szín az nem fogja komálni. A beépített hangfalak a kiegészítő mélynyomóval együtt szépen szólnak csak max hangerőn recsegnek egy kicsit, de amúgy egész korrekt hangjuk van.Összességében meg vagyok vele elégedve.
Halál a hamis császárra,az épelméjűség a gyengék útja, te is hallod a hangokat, szólítanak
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Asszociációs játék. :)
- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyre több pletykában merül fel az Intel eladása
- További aktív témák...
- ERASER GAMER 17,3",FullHD,i7 6700HQ,GTX980 4/8GB 256BIT VGA,16GB RAM,SSD+HDD,jó akku, szép állapot
- Microsoft Surface Pro 6 (Intel Core i7, 16GB RAM, 512GB)
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5"HD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás számla, 1 év g
- Lenovo ThinkPad P51,15.6",FHD,i7-7700HQ,24GB DDR4,512GB SSD,M12000 4GB VGA,WIN10
- Asus ROG Strix G15 G513 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 9 5900HX - 8GB -512GB - Win10 PRO - RTX 3050 Ti