-
IT café
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz
petipetya #15982 üzenetére
Én is így gondolom, de mi van, ha magamnak készítem el, és nincs szükség arcképgyáros igénybevételére? Azt a kész avatart sem lehet ide betenni véleményezésre?
"3. Végül a harmadik topicba be kell linkelni a fotót és az engedélyt…"
No, most akkor itt újra: a 3. topicba ismét csak a nyers fotót kell belinkelni, vagy mit? A kész avatart? De ha ide nem linkelhetem véleményezésre, akkor hogy kapom meg az engedélyt, amit a 3. topicba linkelek?
Bocsássatok meg, nem szoktam ennyire érthetetlen lenni, de itt igencsak össze van kavarva minden. Ember legyen a talpán, aki kiismeri magát.
(És ha már ide beraktam a megszerkesztett avatart, arra mikor mondják meg, hogy jó-e vagy nem jó?)
-
csabám
addikt
válasz
petipetya #15711 üzenetére
Már birtokolják
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #15691 üzenetére
Ha gond a feje teteje, akkor ezt: https://lh3.googleusercontent.com/-hflTLm9lwW8/TpZgohEKVVI/AAAAAAAADEQ/WoG1UUD1EYI/s320/edwardnorton05.jpg
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #15685 üzenetére
Csak mert nem tudok, emellett ezt írjátok: "a topicban csak az erre kijelölt Arcképgyáros kollégák készítenek avatarokat!"
+
"Igazából mindegy, illetve majdnem mindegy, hogy ki hol szerkeszteti a képét, de egy valamit nem árt tudni. Van a "hivatalos" Arckép szerkesztő topik. Ott csak azok képeit szerkesztik / szerkesztjük, akik már jogosultak saját egyedi arcképre, viszont az ott szeresztés alatt álló képet nem kérheti már más, ha egyszer el lett kedzve valaki számára."
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- ASUS Maximus IV GENE-Z/GEN3 - Republic of Gamers - Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- MSI B250M MORTAR ARCTIC Fehér Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- MSI Z270 GAMING PRO CARBON Alaplap - Számla + Garancia 12 hó! / BeszámítOK
- Intel Core i5-14400F 10-Core 2.5GHz LGA1700 Box (BX8071514400F) Processzor - Gari: 3év
- Intel Core i7-7700K 4-Core 4.2GHz LGA1151 Processzor - Több db - Számla + Gari 12 hó / BeszámítOK!
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest