Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• angel1208

újonc

Köszönöm mindenkinek a segíteni akarást-de úgy érzem nekem ez nem fog menni. Mondjuk ezt a tervezővel is azonnal közöltem, így csak a kíváncsiság hajt. De hogy ne tűnjek sík hülyének, én még a 7-es verzióról hallgattam pár előadást, aztán magamtól tanultam meg rajzolni. Sajnos leragadtam a 9-es verziónál, az tökéletesen megfelelt annak a pár látványtervek. Mivel új sz.gépem lett, ezen a 9-es verzió már nem is fut. Így most rengeteg ismeretlen dologgal ismerkedem 65 évesen, ráadásul úgy, hogy éveken keresztül nem is használtam a programot. Építész terveket is inkább AutoCad-ben rajzolok hébe-hóba. Mivel angolul nem tudok, így a videókat tényleg csak nézem. De persze nem adom fel, csak most kevés időm marad a próbálkozásra. Azért ha valakinek lenne kedve kicsit szájbarágósabban elmagyarázni a 3D-ben, vagy a homlokzaton rajzolást, az sokat segítene. Nagyon jó kis ívet találtam egy ökörszem tetőablaknál-az pont megfelelne. Mindenkinek jó munkát és minden jót kívánok! .....és elnézést a sok szövegért :)

Új hozzászólás Aktív témák