Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
Új hozzászólás Aktív témák
-
angel1208
újonc
Sziasztok! Ismét segítségre szorulok. AC 24. Ha beállítom a 3D-s nézőpontot, miért nem azt mutatja nekem a 3D ablakban? Fotóba kellene beillesztenem egy új épületrészt, ezért nem lenne túl nehéz megtalálni honnét nézzem, de csak keringéssel tudok megközelítőleges látványt elérni. Van valami trükk, vagy csak simán béna vagyok?
-
angel1208
újonc
válasz daninet #6584 üzenetére
Köszi, aranyos vagy. Megnéztem, lementettem, majd ha lesz időm lépésről lépésre megpróbálom. Most így hogy nem tudok egy nap alatt látványtervet produkálni, úgy tűnik nem is annyira sürgős. Sőt, remélem nem is kell-de nem adom fel-csak épp magamnak fogom megcsinálni. Gondolom ugyanez a módszer jó lesz arra a "díszívre" is a tető szélénél, mert az a nagyobb gond. Másik problémám is van: kovácsoltvas díszkorlát, íves szélső elemekkel, mindenféle vicik-vacakkal. Egy kis vacak toldalékrész ennyi problémával. Ráadásul ronda is! Azt hittem ha szétszedek egy egyenes korlátot, akkor annak az elemeit módosítani tudom. De szét sem tudtam szedni No de ezt csak megemlítettem, hátha mási is keresett már ilyen tárgyat és úgy járt mint én.
-
angel1208
újonc
Köszönöm mindenkinek a segíteni akarást-de úgy érzem nekem ez nem fog menni. Mondjuk ezt a tervezővel is azonnal közöltem, így csak a kíváncsiság hajt. De hogy ne tűnjek sík hülyének, én még a 7-es verzióról hallgattam pár előadást, aztán magamtól tanultam meg rajzolni. Sajnos leragadtam a 9-es verziónál, az tökéletesen megfelelt annak a pár látványtervek. Mivel új sz.gépem lett, ezen a 9-es verzió már nem is fut. Így most rengeteg ismeretlen dologgal ismerkedem 65 évesen, ráadásul úgy, hogy éveken keresztül nem is használtam a programot. Építész terveket is inkább AutoCad-ben rajzolok hébe-hóba. Mivel angolul nem tudok, így a videókat tényleg csak nézem. De persze nem adom fel, csak most kevés időm marad a próbálkozásra. Azért ha valakinek lenne kedve kicsit szájbarágósabban elmagyarázni a 3D-ben, vagy a homlokzaton rajzolást, az sokat segítene. Nagyon jó kis ívet találtam egy ökörszem tetőablaknál-az pont megfelelne. Mindenkinek jó munkát és minden jót kívánok! .....és elnézést a sok szövegért
-
angel1208
újonc
Szia mindenkinek. A segítségeteket kérném. Majdnem csak hobbi szinten rajzolgatok AC-ben (24-es van), inkább csak látványterveket. . Eddig megoldottam a problémákat, de amint a mellékelt ábrán láthatjátok mit kellene rajzolnom, no ezen teljesen leblokkoltam. Ma fedeztem fel ezt a fórumot keresgélés közben...szóval ha valaki tud segíteni, nagyon örülnék.
Még egy ív csak-csak menne, de ugye ez egy összetett elem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Viccrovat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest