Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz Engineer086 #1798 üzenetére
de ha most kimentesz egy darab 25%-os kitöltést bullzippel milyen?
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Engineer086
Modder
válasz daninet #1797 üzenetére
Megmondom őszintén, mióta dolgozok, nem kellett PS-el utómunkázni a terveken, de egyetem alatt volt rá példa, hogy plotterrel nyomtattuk ki az így készült tervlapokat és ott nem volt ilyen mértékű minőségromlás.
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
daninet
veterán
válasz Engineer086 #1796 üzenetére
[link] Tehát nálad nem ilyen egy 25%-os kitöltés miután nyomtatod?
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
-
daninet
veterán
Hogyan tudok olyan pdf-et kimenteni amitől nem omlik össze a PS? Összetettebb rajzoknál, metszeteknél rendszeresen bekakil. Egyedüli megoldás a bullzip vagy pdf creator, de ott meg a szürkeárnyalat pöttyös. Ha erre tudtok valamit az is jó lehet.
-
copass
veterán
még ha xeon-od lenne, de az i7 átlagos proci manapság.
ha egyszer jó és utána lassú ugyanaz, akkor az hardverprobléma.
de általában az van hogy vmi meg lett változtatva a tömegen, a beállításokon. emlékezz vissza hogy mit változtattál meg a két render között.
neont el kell felejteni úgy ahogy van, iszonyat renderidőt nyom.
sima pontszerű fényekkel tudod helyettesíteni, ami nem vet árnyékot.[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
daninet
veterán
A render idejét az élsimítás nagyon befolyásolja. Ha nincs valami sűrűn pálcázott dolog a képen ami ronda élsimítás nélkül kapcsold ki.
A másik dolog a fények. Ez már a nézetablakban is nagyon fogja a gépet, és fények közül is a legrosszabb a tárgyaknak adott neon light fénykibocsátó anyag. Ha van olyanod helyettesítsd rendes fényforrásokkal.Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
hoge87
tag
Sziasztok, egy Artlantiszos kérdésem lenne. Miért van az, hogy egyszer 2 perc alatt lerenderel egy max beállítású képet, máskor ugyanazt fél óráig rendereli?Elég izmos gépem van az átlaghoz képest, i7-es procival...stb meg kb meghal a gépem miközben a nézetablakot mozgatom vagy tárgyakat húzogatok benne...nem hiszem el h valami űrfejlesztéses számítógép kell h ez a szutyok program átlagosan fusson. Valami szarul lehet beállítva?Van vmi beállítási trükk amivel gyorsabbá lehet varázsolni?
-
copass
veterán
-
daninet
veterán
csinál egy benchmarkot és levette a grafikát, pl ha bekapcsolom a füvet az kb 5m-es körzetben látszik., rendernél teljes a minőség. Videókártyám nem egy gémer nv GT550 proci i7-2630
lesz most egy tartók vizsgám, utána majd töcskölöm és összeszedem a tapasztalataimat, megpróbálok vele egy házat kívül belül megcsinálni szépen.
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz daninet #1784 üzenetére
No tettem egy próbát a 4.0.2 demóval
Végre beveszi az AC által exportált dae fájlt, ráadásul a nagyon nagyokat is, beraktam 3 családi házat meg egy bazi nagy csarnokot egyben.
Működik az update model (sajnos textúrák néhol elvesznek). Akár még barátság is lehet ebből, ismerkednünk kell egy ideig.Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
a 3nak az volt viszonylag, csak ahogy multkor kisnovellát írtam róla az összetett modelleket nem vette be AC-ből sehogy (pl komplett családi ház)
Remélem ez változik 4-ben. Artlantist kiváltani nem fogja, de jó partner lehet kisfilmekheznemsoká jön a demó a lumion oldalán
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
Na, Lumion 4 volt valakinek a keze alatt véletlen?
-
copass
veterán
válasz daninet #1779 üzenetére
kijelöld jobb klikk és mutasd a kijelölést 3d-ben
vagy van az interaktív konszignációnál hogy fent egy olyan hogy mutasd alaprajzon vagy térben az ki is jelöli.
a térben kiválasztott elemnél a bubiban ki írja hogy melyik szinten van.
plusz a feltételes kiválasztás még az mindehol kijelöl mindent.
ennyi amit tudsz tenni."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
daninet
veterán
Arra van lehetőség, hogy kiválasztok valamit alaprajzon/metszeten/homlokzaton, és azt megnyissa 3d-ben úgy, hogy aktív és ki van jelölve? Illetve ugyanez visszafelé, 3d-ben kijelölöm, és megnézem mondjuk a saját szintjén az elemet?
-
copass
veterán
válasz mrarchitect #1777 üzenetére
könyvtárkezelőben megkeresed és jobb klikk a tárgy felett és kitörlöd.
-
mrarchitect
csendes tag
Sziasztok!
Tárgyként AC-ben elmentettem egy testet, Beágyazott könyvtárba rakta. Csak kísérleteztem, szóval nincs rá szükségem, viszont fogalmam sincs, hogy hol, ill. hogyan tudom kitörölni.
Üdv! -
Cheesy
őstag
Ha sösszeakad, akkor 3D-ben üres nyílások vannak a nyílászárók helyén. De itt csak az alaprajzon van hiány. A méretezés is rajtuk van, pedig az tényleg régi beállítás.
Mindig találkozik új dolgoggal az ember, de hogy ezzel kelljen elbaszni egy csomó időt, ez mindig idegesített az AC-ben.www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
Betöltöttem egy régi, 2009-es tervet, amit AC13-al készítettek, kb. 8 külső könyvtárból van megadva. Ezzel nincs gond, mert AC6-ig visszamenőleg megvannak az elem könyvtárak, direkt felkészülvén erre az esetre.
Miért lehet az, hogy 3D nézetben mutatja kiválóan a nyílászárókat a helyükön, megfelelő anyagokkal, osztással, alaprajzon meg csak egy ponttal, bármit állítok rajta?www.vakbelmutet.hu
-
copass
veterán
válasz Engineer086 #1770 üzenetére
elvileg lesz vmi verzófrissítés ezekre az addonokra, ott már lehet állítgatni a típusokat.
de a lindab tető kiegészítőjében már lehet állítani egyedileg is."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Engineer086
Modder
Sziasztok!
Boldog Új évet kívánok mindenkinek!
A kérdésem az lenne, hogy Bramac cserépkiosztó alklamazásnál ki lehet-e valahogy kapcsolni azt, hogy kúpcserepet tegyen pl egy előterőre?
Köszönöm a válaszokat előre is!Szerk.: Közben meglett, kész fedést csoportként kezeli, ezt feloldva ki kell törölni a nekem nem tetsző elemeket.
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
esetleg AC-ben a két görgetősáv eltüntetésere van valami mód? Egyrészt totálisan felesleges ha van egér bedugva (márpedig mindig van) másrészt mikor nincs rádugva a monitorom a laptopon az a 25 pixel mindkét irányba kicsit tágasabbá tenné az egészet.
Gyanítom, hogy nincs mód az éltüntetésre, csak hátha.Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
copass
veterán
válasz mrarchitect #1764 üzenetére
jaa a térbeli nyitásirány? a szaggatott vonalak? #1315
ha nem ez akkor mi? képet mutassá.a metszetjel tulajdonságban ki kell kapcsolni az átlátszóságot.
-
mrarchitect
csendes tag
Arra, hogy 3D-ben rárakja a nyilakat az ajtókra, ablakokra, alapértelmezetten narancssárgával. Igazából nem kellene hogy zavarjon, mert artlantisban úgysem látszik, de én szeretem archicadben is szépnek látni az épületeket, ez pedig zavar. GDL tárgyak beállításainál jobb alul lehet kiszedni a pipákat, jó lenne örökösen deaktiválni.
Ez a sablon nagyon szuper ötlet, rá is szánom az időt! Amúgy köszi, meg van a kis nyilacska, de ennek a folytonos betöltésnek valóban semmi értelme nincs...
A múlthéten mutattam barátnőmnek a programot, és a nézeteknél, meg keresztmetszeteknél kérdezte, hogy hogyan lehet megszüntetni az üveges nyílászárókon való átlátást, sajnos passzolnom kellett a kérdést, erre van lehetőség?
-
copass
veterán
válasz mrarchitect #1762 üzenetére
lehet importálni exportálni a kedvenceket. a fejlécében egy jobbra nyílra menü jön le, jó hüje helyre rakták az tény.
a legjobban összerakott tervedből csinálsz egy sablont tpl-t és azt fejlesztgetted.
nyitásirány, itt mire gondolsz?[ Szerkesztve ]
-
mrarchitect
csendes tag
Testre szabnám az egész programot, de csak a munkakörnyezet adta lehetőségekkel boldogulok, gyorsbillentyűk, stb...
Az eszközöket is át akarom állítani, sikerült is kedvencet létrehozni, a tervet elmentve és újranyitva is oké a dolog. Problémám az, hogy új terv létrehozásakor már nincs a kedvencek listában a korábban létrehozott. Hogyan lehet ezt a programban tervtől függetlenül alapértelmezetté tenni?Hasonlóan fáraszt, hogy minden tervnél ki kell szednem a nyitásirányok pipáit a gdl tárgyaknál.
-
Chabi
aktív tag
jaj, de jó hogy találtam ezt a topic-ot, azt hiszem sokat fogok ide nézegetn, majd technikum alatt heti 4 ARCHICAD óra mellett. , bár az még nem most lesz
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia M4 aqua+ Dell Inspiron 15R 5537 Silver (FHD), Intel core i7-4500U 1,8 Ghz(2 Cores, 4M Cache, up to 3.00 GHz), 8 Gb DDR3, Amd Radeon HD8850M 2Gb, 1000 Gb Hdd (5400 rpm)
-
Hunattila
tag
Kedves Mindenki!
Mivel jó néhány napra géptelenítem a környezetemet és beveszem magamat Tündérország hegyei közé, kénytelen leszek nélkülözni kedves, számomra nagyon hasznos társaságotokat. Ezért hát ezennel megragadom az alkalmat és kívánok néktek áldott, békés, boldog Karácsonyi Ünnepeket, eredményes, egészséggel és barátsággal teli Boldog Új Esztendőt! Legyetek sikeresek, ügyesek és szeressétek egymást! -
mrarchitect
csendes tag
Copass email-ben rátapintott a megoldásra: atl file kimentésekor nem volt kipipálva az egyedi fólia, sose jöttem volna rá, hogy ez a baj forrása, mert eddig még sosem pipáltam ki.
-
copass
veterán
válasz mrarchitect #1755 üzenetére
gépeddel nincs vmi gond? mondjuk vinyó? akkor csinál ilyen random baromságokat.
küld már el nekem azt a fájlt."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
mrarchitect
csendes tag
válasz daninet #1753 üzenetére
Újabb variációkat próbáltam ki, készüljetek fel arra, hogy nincs benne logika, nem érdemes keresni!
Szóval
0. verzióként volt korábban olyan, hogy asztallap nélkül menthető volt
Aztán
1. megszüntettem az íves sarkokat: nem menthető!
2. miért ne alapon kitöröltem mindent és csak a szögletes asztallapot próbáltam: menthetővé vált!
3. kipróbáltam az íves sarkú asztallapot is önmagában: menthető volt!
4. bízva a vak szerencsében visszatértem az eredeti állapothoz, íves asztallap és a szerkezet is: még mindig nem menthető!Feltételezett konklúzió:
önmagában semminek nincs baja, legyen az akármilyen forma, de ha egyben akarom az asztalt, akkor már nem lehet menteni. -
daninet
veterán
Azt hol tudom állítani, hogy a szövegdobozban levő betűk mérete a tervhez képest legyen X centi vagy a nyomtatási méret legyen feltűntetve? Valami elnyomkodtam, és most a szövegdobozaim tervméret szerint mennek, minden más (cimkék pl) nyomtatási méret.
-
Cheesy
őstag
válasz mrarchitect #1745 üzenetére
Egyszer találkoztam hasonló hibával. Ha jól emlékszem az ívvel volt a baj, nem tudta a "tökéletes" (tehát szabályos kör) ívre igazított határvonallal ellátott objektumot kiexportálni. Ez tavaly volt kb.
Csak egy próba, hogy lássuk itt is ez áll-e fent: vágd le az íveket a kezdőpontjuknál. Továbbra is megmarad az asztallap, csak íves lekerekítések nélkül. Ha így sikerül kiexportálni, kizárhatjuk a hibalehetőségek közül azt, hogy az asztallap objektum önmagában hibás.www.vakbelmutet.hu
-
copass
veterán
válasz mrarchitect #1750 üzenetére
én még ilyen hibával nem találkoztam, 4.1.8-ig, atl5össel még barátkozom, egyelőre nem szeretem.
-
mrarchitect
csendes tag
Az mondjuk elég hosszú.., C-re nem enged menteni, jogosultság kell hozzá, azt meg nem tudom, hogy adjam meg neki, ezért a D-re raktam közvetlenül mindent, új kimentésekkel, mondanom sem kell hogy nem működik. Közben az artlantis.com-on sikerült elküldenem a kérdést, meg az anyagokat is hozzá, várom a csodát.
Köszi a sok segítséget, ez már valami program hiba lesz szerintem. -
copass
veterán
válasz mrarchitect #1748 üzenetére
fáj útvonala? ha nagyon hosszú és bonyolúlt abból is lehet gond, próbáld az c gyökérbe.
-
mrarchitect
csendes tag
-
copass
veterán
fájlnévben nem használunk speciális karaktereket. ékezet márpedig az.
ez úgy alapszabály.[ Szerkesztve ]
-
mrarchitect
csendes tag
Időközben mindent megcsináltam, új kimentések, átmásolások, anyagok megváltoztatása mindkét programban, de nem adta meg magát. Utolsó elkeseredésemben elemenként kitöröltem 1-1 elemet a cad fájlból és úgy mentettem artlantisba, hogy hátha valamelyik elemmel, mint formával van a baj, és lássak csodát az asztallapot lehagyva exportálhatóvá vált a vázszerkezet. Nem értem még mindig sajnos, hogy mi a baj, de talán ezzel közelebb jutottunk a probléma forrásához. Lehet, hogy a lekerekített sarokkal nem bír el? De akkor a kör keresztmetszetű asztallábakkal miért nincs baj? Tényleg nem értem.
De ez is hülyeség mert már csináltam íves tárgyat, ugyanúgy az alakzattal és az jó volt..
[ Szerkesztve ]
-
mrarchitect
csendes tag
Ha erre most valaki használható választ tud adni, akkor ő lesz számomra a number 1!
Ilyet én még nem csesztem, de komolyan, szóval csináltam detto ugyanúgy ahogy eddig is egy objektumot archicadben, kimentettem szépen artlantisba, megnyitottam, átshadereztem és akkor mennék a "file --> export as object..."-re és erre el van szürkülve, azzal a szöveggel, hogy "can't export as object" EZ MI?[ Szerkesztve ]
-
nagyt0m
tag
válasz daninet #1738 üzenetére
Ha egyedi kell akkor sokszorozd paranccsal az összkótát sokszorozom és az újakat osztom tovább.
Valaki keresett élethű füvet múltkor, itt van egy elég meggyőző, csak a gép bírja szusszal:
szép fű
igaz maxwell-lel készült de van AC beépülő hozzá és az Artlantis is használja, csak nem tudom ezt a füvet is lehet e alkalmazni.[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
Tudom, de azért az nem minden esetben azt kótázza amit akarok Persze amikor már elegem van rárakom, mindent bekapcsolok, meg is dicsért a kőműves, "mérnökúr de jól bekótázta a rajzot" de ott is hiányoztak dolgok.
-
daninet
veterán
Ti hogyan szoktátok a méretvonalakat egyenletes távolságra rendezni? Én általában egy vonalból készített fogaslécet csinálok, kíváncsi vagyok van-e valami hatékonyabb módszer erre
-
copass
veterán
válasz mrarchitect #1736 üzenetére
aof megnyit
object mód
object listában scene kiválaszt
bal menüben scene informations
itt translate origin lenyitható menüben lehet állítani a fogópontot:
közép alul, közép felül, közép, kamera célpontja lesz a fogópont"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
mrarchitect
csendes tag
Más téma.
Objektumot is készítettem, csak olyan bajom lett vele, hogy a kék mozgatópontja nem esik rá magára az objektumra. Ez másoknak is fejtörést okozhat, mert sok ingyen letölthető objektumnál is találkoztam ezzel a kellemetlenséggel, de persze jókkal is. Hol kellene megadnom ennek a mozgató/fogó pontnak a helyét a tárgyhoz képest???
Jó éjt! -
mrarchitect
csendes tag
Én is ezt gondoltam elsőre, de hivatalos Artlantis tutorial szerint csináltam, ezért elvetettem a gondolatát. Az volt a benne, hogy a Basic shader legyen a kitöltés a Creator megnyitásakor, én így is tettem az eredményt ismerjük. De most, hogy írtad mégis csak megkérdőjeleztem a dolgot, és azt találtam ki, hogy aktiválom a Groundot, mert annak aztán tényleg "semmilyen" kitöltése nincsen, erre létrehozva pedig már eltűnt a pixelesség! Remélem másnak is hasznos volt a kis felismerésünk.
-
copass
veterán
válasz mrarchitect #1731 üzenetére
van alatta vmi textura ami bumpol.
-
Cheesy
őstag
válasz mrarchitect #1731 üzenetére
Én először megpróbálnám egy magasabb felbontású textúrával...
www.vakbelmutet.hu
-
mrarchitect
csendes tag
Egy hónapja kérdeztem az élethű fűről, amikor is Dani adott egy frankó textúrát, amit sikerrel és nagy örömmel használok is, sajnos azonban számomra ismeretlen okból apró pixeleket is rádob, ami a fűnél nem volt észrevehető, mert maga a fű textúra is elég kusza, de most egy kő mintázatot csináltam, és azon már nagyon nem tetszik.
Szóval Artlantisban csináltam a Create Shader From menüben, csak egy szimpla jpg-t betöltve a Diffuse-be, a többivel nem foglalkoztam, mert minek..., így néz ki (ki kell nagyítani):
Javaslat?[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz Engineer086 #1729 üzenetére
1:100-ban is lehet 1:50 részletezettségű elemeket kitenni,csak ott az elemeknél kell felülírni a beállítások-2d részletezettség-léptékfüggő helyett 1:50.
-
Engineer086
Modder
válasz nagyt0m #1725 üzenetére
Ismét köszönöm a válaszod, ezek szerint csak 50-es léptékű rajzoknál lehet ilyen részletesen látni a dolgokat.
copass: Igazad van, most, hogy már "életvitelszerűen" rajzolok, ideje lesz ilyen kedvenceket gyártani, hogy megkönnyítsem a munkámat.
-
copass
veterán
válasz daninet #1727 üzenetére
én azt úgy csinálom hogy áthozom egy tervből amiben már jól bevan állítva és azt módosítom vagy abból csinálok újat.
vagy benne hagyom a beágyazott elemek között.
de csak ha nagyon muszáj akkor csinálok egyedilépcsőt.[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
Azt mondd már meg, hogy a lépcsőszerkesztővel készített lépcső vonalait, kitöltéseit hogyan lehet elmenteni vagy beállítani, hogy ha bármilyen lépcsőt csinálok a kedvem szerint nézzen ki. A tollkészletemmel citromsárga az újonnan lerakott lépcső, és agyamra megy, hogy mindig át kell állítani
-
copass
veterán
válasz Engineer086 #1724 üzenetére
ha nem akarsz ezekkel bajlódni, akkor érdemes egy jól beállított dolgot elmenteni a kedvencekbe.
azt mindíg betudod rántani bármilyen tervbe. mondjuk én speciel mindíg a más tervét rakom át a saját sablonomba, így nem ér meglepi."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
nagyt0m
tag
válasz Engineer086 #1724 üzenetére
arra is válaszoltam
léptéket állítsd át 1:50re
Mindegyik ablaknál ugyan azok a beállítások a falkontúr kivételével, az 50es ablaknál azt szerintem illik szaggatottra állítani[ Szerkesztve ]
-
nagyt0m
tag
válasz Engineer086 #1722 üzenetére
-
Engineer086
Modder
Sziasztok!
Banális kérdés, tudom, de nem jut eszembe, hogy hol találom a kipipálandó rublikát. Szóval, hol tudob beállítani azt, hogy a nyílászárók esetében megjelenítésre kerüljön a felettük elhelyezkedő falkontúr? Nm akarom vonalakkal helyettesíteni a dolgot.
A másik: hogyan lehet (ha lehet egyáltalán) azt elérni, hogy az ablakoknál használt könyöklő/párkány ne csak a metszeten/3d-ben, hanem az alaprajzon is kiugorjon a falsíkból?
Köszi a válaszokat!Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
daninet
veterán
Csak hangosan elmélkedem, milyen jó volna, ha az alakzat pontjai miután egy síkba kerülnek eltünteti a felesleges törésvonalakat (csak opcionálisan az alakzat alakítása menübe)
-
nagyt0m
tag
Néha átállítja a fólialáthatóságot a tervlapoknál. Jártam már én is, csak egy kattintás és minden fólia látszik Elsőre igazán ijesztő.
-
attika89
senior tag
Üdv,
Archicad 17-ben a tervlapjaimról eltűnt az összes rajz és nem tudok tervlapra sem tenni semmit, mert nem jelenik meg.
fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
FÖNÖK
tag
válasz daninet #1713 üzenetére
változó volt hogy egy homlokzatot vettem át egyik fájlból a másikba (kitöltés, vonal, szöveg) és volt olyan is hogy falazott szerkezetet nyílászáróval. bugreporter lett a vége. Teljesen random 10-ből 8-szor kifagy.
''fekvenyomásnál a helytelenül megválasztott súly az este könnyen diszkóbalesethez vezethet''
-
FÖNÖK
tag
hi!
Mitől van az hogy ha megvan nyitva két AC16 és az egyikből szeretnék átvenni (ctrl+c ctrl+v) dolgokat akkor jön a bugreporter. Baromi idegesítő eddig nem csinált ilyet.
Aki tud kérem segítsen. köszönöm''fekvenyomásnál a helytelenül megválasztott súly az este könnyen diszkóbalesethez vezethet''
-
mfiers
újonc
Rendben, kösz.
Csak az tűnt idegesítőnek, hogy miután a rajzokat is, meg a feliratokat+egyebeket nyilván valamilyen fóliára pakolom, néha eltűnnek, mert épp azok nem látszanak.
Szerintem alapvető kéne legyen itt is a fóliacsoport beállítás lehetősége.
Most átraktam mindent az ac fóliára, az mindig látszik.
Köszönöm...
-
mfiers
újonc
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a tervlapoknál mitől függ, hogy melyik fóliacsoport van érvényben?
Köszönöm,
-
nagyt0m
tag
Van valaki aki használ OrthoGraph szoftvert?
Még a legelején mikor még csak winfón volt mint okostelefon akkor nézegettem. Most már lesz androidra is. Felmérni elég jónak tűnik és tud egyből AC-be konvertálni.
Ha van valakinek tapasztalata ne tartsa magába.
Köszi. -
daninet
veterán
Bekapcsolt pausznál a felezőpont átértelmezését ki lehet kerülni valahogy?
-
copass
veterán
Mi most quadro 600-akat vettünk Intel i5 Windows 8.1 alatt hasít rendesen. A 600k fermisek azok jobbak. A 2000k már nagyon bivaly. Win7 - re van még csak ArchiCAD - re optimalizált driver.
Blender-el szamoltattam cycles gpu-val a majomfejet forgatva hd-ben,elég meggyőző volt a sebesség.[ Szerkesztve ]
-
Sesy
aktív tag
sziasztok
videó kártya vásárlás előtt állok, nvidia quadro 2000k a kiszemelt, de bizonytalan vagyok az ára miatt, hogy kell-e nekem ekkora teljesítmény... vagy nehogy pofára essek, hogy sokkal többre és jobbra számítok, mint amit kapok... van valakinek tapasztalata a kártyával kapcsolatban?alternatíva lehet az nvidia quadro 600k, ha van benne elég teljesítmény
ezekhez a kártyákhoz létezik külön az archicad alá fejlesztett driver?
a dilemma nyilván az, hogy 150 ezer forint körül meg tudom venni a leggyorsabb nvidia "gamer" kártyák egyikét, de ugye annak a teljesítményét sem ismerem AC alatt...
játék nem opció, munkára kell
előre is köszi
Born stupid... Try again!
-
copass
veterán
válasz nagyt0m #1700 üzenetére
nem is értem miért nem rakják bele egyből...
nagyon régóta használom, pl a rigipsnek elég dúrva volt az álmennyezti kiegészítője helyiségpecséthez.
de az éptárosok nagyon belehúztak az utóbbi években, lindab,kingspan fal,tető."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
Új hozzászólás Aktív témák
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest