Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
őstag
Mindharom szerintem erossen Pitaka utanerzes... csak sokkal olcsobban.
Volt Pitakam nem is egy. Szerettem bar a tapadas azert lehetett volna kicsit jobb. -
No.01
őstag
En se szoktam sot az elmult 6 evben telefont is egeyteln egyszer sikerult csak elejtenem... persze jobb felni...
icecave:
Koszi, egyiket sem ismerem
Ranezek... -
No.01
őstag
Kinek milyen jo tapasztalata van vekony, de azert valamit vedo tokokkal?
Gyari szilikon van most, de a Pitakara palyazom, de lehet azota van hasonlo amirol en nem is tudok...? -
No.01
őstag
Azt tudja valaki, hogy az új töltési opciónál a 80%-ig választásánál miként éri el azt?
Tölt ahogy tud és szimplán leáll ha elérte vagy addig korlátozza? (optimalizálja) -
No.01
őstag
A kerdes jo, de valaszom nekem sincs. Ugytunik van ra igeny...
-
No.01
őstag
válasz ricshard444 #1035 üzenetére
No offense, de foliat 2023-ban?
U.i.: Itt Sokan a Spigent hasznaljak (uveg). Nekem nem jott be egyaltalan, most egy Torras van, de a szele fekete. Engem ez is zavar igy mar uton van a jol bevalt Nillkin H+ Pro.
Ha valoban maradnal a folianal akkor azt a kerdeskort passzolom.
[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
válasz moordavid #982 üzenetére
Hasonlo van nalam is. Mindenki mondja, h nincs elorelepes 13 Pro-hoz kepest. A szintetikus teszteken lehet h valoban igy van, de a gyakorlatban meg megis jobb. Erzesre +20% (mindezt ugy, h a 90%-os a 13 Pro)
Ettol fuggetlenul ha nem ugy adta volna ki a matek ahogy akkor nem valtottam volna 130-Pro-rol.
15 Pro Max meg ehhez kepes meg ~40% plusz. (gyakorlatban, nem laboreredmenyek alapjan) -
No.01
őstag
válasz Elit3Zotya #492 üzenetére
Swiftkey (Gboard utan en megtertem)
-
No.01
őstag
Van itt egyebkent aki sima (korabbi)PRO-rol valtott Pro Max-ra?
A napi kezelhetoseg/hordozhatosag mennyire csorbul? Van a csaladban aki nagyon makacs es a 12 minirol 13PRO-ra valtast is nehezen viselte meg ugyis, h nyilvan fenyevnyi elonye volt akksiban es elmenyben, de neki a hordozhatosag is fontos mert taskaba elrakni nem mindig tudja.
-
No.01
őstag
válasz ADAM1337 #432 üzenetére
Gyari szilikon es Pitaka. Inkabb elobbit hasznalom es tenyleg a bekapcs gombnal levo levegosodes zavar csak. Siman lehet user error, bar nagyon korultekintoen tettem fol raadasul egybol a dobozbol kiveve.
Meglatjuk a 2. mikent vizsgazik.Akkor ezek szerint itt mindenki ezt a Spigent preferalja?
Szergej0818:
Lasd feljebbADAM1337
Sajna a Spigen tokok nem jottek be, azzal nyilvan jobban mukodik a sajat uveguk.
A tok kerdesbe mar nem is megyek bele mert szerintem a Pitaka hiaba minosegi most eloszor erzem azt, h a vekonysag mar okozhat problemat a vedelem szempontjabol...
Bar aki ezt veszi annak eleve csak a latszat vegett kell a tok mert esesnel ez ugye nem sokat er. Cserebe tenyleg minosegi.[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
válasz ADAM1337 #430 üzenetére
Oszinten? Nehez megmondani, de valamiert nem olyan smooth, mint a jelenlegi 13PROn levo Nillkin.
Mas a feeling es a felrakas utan mar nem tunt tokeletesnek a dolog, de kevesebb, mint 1 het hasznalat utan a bal also saroknal kicsit fellevegosodott es ami valoban furi az a bekapcsolo gombnal is, mintha koze lenne a nyomkodashoz...
Egyaltalan nem veszes a helyzet es ar/ertek aranyban (nekem 2 volt a dobozban 8e-ert) de a Nillkinhez nem er fol minosegben. Szerintem. -
No.01
őstag
válasz Roland861010 #426 üzenetére
Ez a 10-15% auto 5G-n is igaz lenne?
-
No.01
őstag
Lehet velem van a baj, de nekem ez a Spigen (Glas.tR EZ Fit) nem jott be. (gyari szilikon es Pitaka tokkal)
Sajna a Nillkin beszerezhetosege egyre macerasabb... van valami ami bevalt es jo minosegu?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest