Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz NvidiaRTX #46024 üzenetére
Nálam a legjobb vagy legérdekesebb történet lista elég hosszú, de akad pár cím amit ki tudok emelni:
Bakemonogatari - Senjougahara, fogmosás, stb
Code Geass - fordulatok és cliffhanger zuhatag
Boku dake ga inai machi (ERASED)
Dr. Stone - binge watching-ra született, kissé kiszámítható de végig jól szórakoztam
Ergo Proxy - ott se élnék
Full Metal Alchemist Brotherhood
Ginga Eiyuu Densetsu - űropera, sok karakterrel, a történet 2+ szálon fut
Hellsing Ultimate - vámpírok, nácik, stb
Kanata no Astra - gyöngyszem az új trash isekai-ok idején
Kill la Kill
Kiseijuu - nálam is
Kokoro Connect
Gunda 00
Oban Star Racers
Shinsekai yori
TTGL
Zetsuen no Tempest
Kb ennyi, amit kiemelnék, mint kimagasló történet. -
KISDUCK
addikt
Uhh micsoda bombát robbantottam! Legjobbat nem tudok mondani, ez nem ilyen egyszerű részemről. Én inkább kidolgozottság felől szoktam megközelíteni a kérdést, mert igazából az adja meg nekem az élményt. Nálam a never ending shónenekkel nem sok minden veszi fel a versenyt kidolgozottságban. Személyes kedvenceim a One Piece és a Naruto. A One Piece például az anime feldolgozásban kb 100 részt rászánt az egyik fejezetben kb 24 óra felvázolására, annyi szemszögből mutatták az eseményt és közben annyi részletet és háttértörténetet közöltek hogy hajaj.
Rövidebb animékben is lehet jól kidolgozott történetet adni a nézőnek. Pár rövidebb személyes kedvenc történet szempontjából: Kenpu Denki Berserk, Zankyou no Terror, Kiseijuu: Sei no Kakuritsu, Inuyashiki. Story szempontból még a Trigun is korrekt (lehetne), de sajnos a háttértörténetet nem bontották ki annyira amennyire lehetett volna, story szempontjából sok lehetőség lett volna benne és én nem bántam volna egy komorabb verziót. -
Farkassacred
őstag
A legjobb történetű anime, ez is egy eléggé tág dolog. Ugyebár vannak a romantikus művek(javarészt drámák inkább), na ebben a szegmensben én az Anohanát mondanám, mint legjobb történet,második helyen meg a Kokoro Connect van nálam. És a seinen kategória a másik azt hiszem, amik detto eszeveszett történettel tudnak bírni, ezek lehetnek akár akciók, akár krimik, thrillerek. Itt holtversenyben a Gate/Ergo/Nhk-t mondanám.. Mint nagyon jó történet, félig történelmi filmként a Dororo-t is megemlíthetnénk tavalyról. Egyébként a lista a csillagos ég, és egy alapos keresgélés után ez a kis irományom is a földdel lenne egyenlő azt hiszem... egyszerre így hirtelen nem emlékszik minden jóra az ember. Egy dologra talán tényleg érdemes egyébként koncentrálni, a seinen műfajra, a sok pedo szerű/klisé hárem/ecchi fejetlenségek kikerülhetőek így, talán...
[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- AliExpress tapasztalatok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- EAFC 25
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest