- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Proxmox VE
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nova96
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #22252 üzenetére
AoT nem nagyon mozgat meg, a SAO-nak meg csak az eleje szóval, igen engem is hidegen hagy.Mister_X
Ezért f4te a fejedet fogja venni.[oWn]f4te
Igen, mivel új is volt az anime részébe mangába lehetett több száz ilyen, de animébe új volt. Persze voltak hasonlóak, de nem ilyen.Oké.
túl nagy az ingerküszöböm
De, bírom ezt a szöveget.Minden sok animével rendelkező animés ezt tolja, ha valami nem tetszik neki....én most járok..nem is tudom hol közepén nem mondanám, se elején. Lényeg a lényeg, haladó animés vagyok és még ilyen soha nem volt max. annyi, hogy az adott dolog nem az én stílusom.
igényes gore
Ősszinten nem is sok gore volt benne. De az a kevés, a jobb fajtából volt.Na, nem vitáznék tovább
még bőven van mit tanulnom:latin,német..stb.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Seasonic Focus GM 750W Gold 87%. 2029-ig garis
- Samsung galaxy Zflip 5 256gb független
- Bontatlan Dell XPS 13 - Intel Ultra 7 258V 12MB 8 cores 4.8 GHz, 32 GB, 1TB SSD, 120 HZ kijelző
- Intel Core i5-12400F 6-Core 2.5GHz LGA1700 OEM
- ZOTAC GeForce Twin Edge RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit videókártya GPU gamer OEM - LED VERZIÓ
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest