-
IT café
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergom91
tag
válasz Mythsardan #17497 üzenetére
Nagyon szép
Mondjuk a golden suit befigyelT_chris: amikor kijött kb akkor kezdtem, és egy hetet kihagytam amikor gyengélkedett a tabom, amúgy akkor csinálok resetet ha látom hogy már esélytelen megcsinálni a következő 100 újságost (mindig ez a legdrágább), és legalább 2-3szor annyi angyal gyűlt össze mint amennyi jelenleg volt. Ez napi 1 alkalom, mindig ha van rá 10percem, nagyjából ennyi idő összehozni ismét annyi boltot amennyi volt.
-
Maxtreme
addikt
válasz norbert1998 #17487 üzenetére
Szóval nálatok nem ugat a kompatibilitási probléma miatt?
Fakutya legyek ha értem én ezt. -
norbert1998
nagyúr
válasz norbert1998 #17487 üzenetére
Mindegy, rossz játék, felesleges leszedni.
-
norbert1998
nagyúr
válasz norbert1998 #17486 üzenetére
LOL, minimum-on, csuszka felémél álló felbontáson már kezd szaggatni
-
csadi0011
őstag
válasz norbert1998 #17482 üzenetére
Na aki kipróbálja a MadOut-ot az rakja fel a grafikai beállításokat maxra.
Kíváncsi vagyok, hogy valakinek fut-e egyenletesen, legalább 30fps-sel.
Amúgy nem rossz játék, de sajnos nem túl izgalmas. Túl egyszerű. PC-n a Blur nevű játék az egyetlen ilyen, amivel úgy eltudtam játszogatni. Ja meg a Lego Racers@(#17483) saelin: Csatlakozom hozzád. Én is bátran ajánlom.
-
saelin
veterán
válasz csadi0011 #17442 üzenetére
Ahh~ Ez a plunder nagyon jó játék! Végre egy értelmes és megújulni tudó clash of játék, aminek tudtak egy normális címet adni - és nem clash of vagy heroes of valami lett.
Aki még nem próbálta annak csak ajánlani tudom.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
csadi0011
őstag
SNK Játékok 99 centre akciózva.
MadOut. Még nem próbáltam, de videó alapján úgy gondoltam, előre megosztom. -
Saccco
nagyúr
A Table Tennis Touch is akciós, 1.99$.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
S e t h
nagyúr
Elolvastam itt a topikban írtakat róla mégis vakarom a fejemet érdemes-e.Akciós.
Leo's FortuneThis signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Brentford
csendes tag
Sikerült ma megszerezni a Crossy Road-ban #TheDress-t és Nessy-t, ezzel pedig meg lett az összes karakter!
-
saelin
veterán
válasz plejik #17466 üzenetére
Anno olvastam valahol, hogy azért is szoktak régiózni, hogy bugtalanítsanak. Egy kis rétegnek teszik elérhetővé az appot és a visszajelzések alapján javítják a hibákat, még ha le is pontozzák őket emiatt az nem nagy kár, mert már globálisan egy javított verzió lát napvilágot, ami javít(hat) az értékeléseken.
Egyfajta open beta, csak nem mondják meg.Persze fogalmam sincs, hogy ez mennyire igaz.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Dilikutya
félisten
válasz plejik #17466 üzenetére
Én mondjuk faszkodásnak érzem a régiózárat, meg adott esetben az eltérő árazásokat is. Egy ingyenes játéknál meg végképp, bár IAP gondolom, lesz benne, de az meg csak pénzt hoz Hollandián kívül is.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Krystal_s #17462 üzenetére
Egészen konkrétan egy Temple Run klón.
Videó a játékból. Én másfél perc alatt meguntam nézni is, pedig nem is töltöttem le soha a Temple Run-t.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Krystal_s
addikt
válasz Dilikutya #17459 üzenetére
Köszönöm. Ezt eddig nem tudtam, hogy játékoknál mi lehet a tiltás oka.
Igen youtubera gondoltam, vagy pl az MTV (music) oldalán is gyakori, hogy videókat nem lehet megnézni magyar ip-vel.
Ez a Lara C. játék képeken érdekesnek tűnik, de a videók alapján nagyon hasonlít a Temple Run-ra, amit én hamar meguntam. Talán a női karakterrel jobban tudnék azonosulni. -
dzsidzsas
tag
Frissítették a Kingdom Rush Origit. Új pályák, új hős. Sajnos egyértelmű lett, hogy ez is a többi játékuk sorsára jutott. Nincs az új pályákon stratégia. Csak farmold az aranyat, vagy vegyél és az abból vett cuccokat nyomd ezerrel, különben nem csinálod meg a pályát. Kb ennyi szerintük egy frissítés. Nagyon szerettem a sorozatott, de mindegyik rész erre futott ki. A következőt már nem veszem meg.
https://rollerezz.blogspot.com/
-
Dilikutya
félisten
válasz Krystal_s #17458 üzenetére
Nem a programozó dönt. Amúgy nem mi vagyunk letiltva róla, hanem a hollandokon kívül mindenki. A mocskok, nem elég nekik a legális fű, meg a kuplerájnegyed Amszterdamban.
Szerintem majd jön az globálisan is, sok értelme nincs, hogy ne jelenjen meg.Játékoknál, legalábbis PC-n a különböző régiók eltérő árai miatt van a régiózár, sok minden pl. Oroszországban a Steam-en sokkal olcsóbb. Egy ingyenes játéknál ennek nem sok értelme van. A videóknál valami más van, az szerzői jogi faszkodás, ha a Youtube-ra gondolsz. Én is futottam bele ilyenbe, ráadásul olyan, hivatalos kiadói csatornán, aminek van is magyarországi képviselete. Annak sincs sok értelme.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Krystal_s
addikt
válasz Dilikutya #17444 üzenetére
Értem köszi.
Ezek szerint nálunk is elérhető lesz a játék? Mi lehet az oka, hogy jelenleg tiltva van és csak később engedélyezik?
Eddig úgy képzeltem el ezeket a régiós tiltásokat, hogy ül a programozó és agyal, eszébe jut, hogy fú de utálom a magyarokat gyorsan tiltom is őket. Gondolom játékoknál más lehet az oka, de videóknál, egyes weboldalaknál, ami nálunk tiltott, az úgy is marad.Kasya: LG G Pad 8, KK rendszer és nincs rootolva, de ahogy olvasom másoknál sem elérhető még az országban.
-
csadi0011
őstag
válasz saelin #17455 üzenetére
Youtube-on rákerestem, hogy az iOS verzió milyen (iphone, ipad), de úgy néz ki, hogy ezeken a készülékeken is ilyen. Ez borzasztó. iPhone 6 előtti készülékek az én telefonomnál kisebbek. Nem értem, hogy ez ennyi idő után miért maradt ilyen.
@(#17454) Dilikutya: Ez igaz. És nem rossz premium van benne. Premium nélkül csak egyhuzamban juthatsz el a következő pályákra. Ha megveszed a prémiumot, akkor checkpointtól tudod folytatni a játékot, ha elrontottad.
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz csadi0011 #17450 üzenetére
"Z1C-m kijelzője kicsi hozzá"
Szerintem elbaktak valamit, mert 10"-on (HD) is ilyen. [link]
A szövegbuborékok viszont rendben vannak, teljesen normális betűmérettel jelennek meg."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Dilikutya
félisten
válasz csadi0011 #17453 üzenetére
Ha jó a játék, inkább egyszeri 600Ft, mert a buzi IAP-k többet vinnének el, ha az ember él vele. Én szinte nem is kezdek bele olyanba, mert a vége mindig az, hogy várni kell a fejlesztésre, gyorsítani meg csak lassan gyűlő (vagyis vásárolható) fizetőeszközzel lehet.
Pl. az Angry Birds Transformers jó kis buszós-wécés játék lenne, de már 2 nap egy fejlesztés, és még reklámokkal is zaklat, és arra nincs is mód, hogy megszabaduljak tőle.
A Robotzsarut pedig töröltem is, amikor láttam, hogy fejleszteni is lassú, meg majdnem minden pálya után reklám van.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
csadi0011
őstag
Ééés megjelent, amit úgy vártam.
Nagyon jó!!! Csak kormányozni lehet az autókat.
A főmenüben ott virít a get premium felirat. Remélem nem lesz rá nagy szükség. 688 HUFSzerk:
Én nem tudom , hogy hogyan lehet kiikerülni a régiózárat, de ha kikerülöd, akkor is holland lesz a játék sajnos. Inkább várok a WW-ra.[ Szerkesztve ]
-
csadi0011
őstag
válasz felixo #17448 üzenetére
Van. Szerintem minden van, ami Coc-ban is.
Pénzéhességről nem tudok. De szerintem gemet nem lehet olyan könnyen gyűjteni, mint cocban.
Nekem tetszik. Tök jó, hogy 3D-s. Forgatható a pálya.
De a Z1C-m kijelzője kicsi hozzá. Szerintem nem igazán mobilra tervezték. 5" felett lehet, hogy már jó de pici kijelzőnél alig láthatóak az adatok. Nagyon pici a szöveg.@(#17449) locaLpatrioT: Szerintem is nevetséges. NFS-re nem is értem hova kell ennyit várni még. Megvárják, míg minden holland ki nem játssza, vagy mi?
btw.
Townsmen Premium ma ingyenes amazonon. -
saelin
veterán
válasz 119simulatio #17445 üzenetére
Gondolom rootal meg lehet oldani. A HS-nek legalább 1.5GB hely kell, amit mindenképpen a belsőtárhelybe fog bepakopni. Sok telefonon ezért nem indul, panaszkodnak is rá playen.
-
119simulatio
újonc
Sziasztok!
Van egy HTC Desire 500-asom. Na ugye ennek alapból 4 GB a belső tárhelye, amiből nekem, gyári alkalmazásokkal van 630 MB felhasználható helyem. Ehhez jön hozzá egy 8 GB-os MicroSD, amin van 4 GB szabad hely. Az alap mentési hely minden esetben az SD kártya. A problémám az lenne, hogy nagyon szeretnék játszani a Hearthstone nevű játékkal, de nem nagyon akar összejönni. Playről elindítom a letöltést, lejön kb. 600 MB az SD kártyára, meg egy 30 MB-os indítófájl a telefonmemóriába. Elindítom a játékot, ezután kiírja, hogy kicsomagolás, ezt szépen el is kezdi majd kb. mikor a kicsomagolás háromnegyedénél tart, kiírja, hogy nincs több szabad hely a telefonmemórián és lám tényleg megette a 630 MB belsőtárhelyet. Ha bemegyek az alkalmazások közé, rákattintok az alkalmazásinformációra, ott látom, hogy kb. 700 MB adatot tart fent a telefonmemórián. Természetesen, ha törlöm az alkalmazások adatait, akkor visszakapom a 630 MB szabad helyemet belsőn. De akkor ismét elölről kezdi a kicsomagolást. Van valakinek ötlet, hogy lehetne megoldani, hogy az alkalmazás MicroSD-re csomagolja ki az adatokat? Ja egyébként még, mikor kibontás során megtelik a hely, ezt ki is írja és utána, hogy ha külsőtárhelyet használok, akkor engedélyezem neki az erre történő írást, de fogalmam sincs hol tudnám megtenni.:/ -
Dilikutya
félisten
válasz Krystal_s #17443 üzenetére
Feltételezem, önmagában az eszközre másolt apk telepítésének nem túl bonyolult a lelkivilága, nem ellenőriz semmit. Én is így raktam fel a tabletemre anno a Real Racing 3-at, elvileg kompatibilis sem volt, gyakorlatilag jól futott. Viszont amikor letölti a játék fájljait, lehet, hogy a szerver felé elküldi, honnan próbálkozol, és az le is tilt, mert nem engedélyezett országból próbálkozol. Légy türelmes, jön az majd a mi régiónkba is.
-
Krystal_s
addikt
Szerettem volna telepíteni a Lara Croft: Relic Runt-t, de azt írja, hogy nem elérhető az országban.
Ezért külön letöltöttem az (eredeti google play-es) apk-t az ismert online apk downloader oldalon keresztül. Telepítés után elindul a játék, de kiírja, hogy downloading 0% és nem megy tovább. Ez mitől lehet? Érzékeli, hogy Mo. és az nem tetszik neki? Miért hagyta akkor telepíteni? Nálatok sem megy?[ Szerkesztve ]
-
csadi0011
őstag
Tavaly megjelent IOS-re egy játék, ami egy jó fajta Clash of Clans copy, de a fejlesztőknek nem volt emberük android verzió elkészítésre. Úgy néz ki, hogy találtak embert, mert megjelent androidra:
Régiókorláttal, de megérkezett:
Még nem próbáltam ki, de gondolom érdekelhet pár embert:
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz zoltanz #17440 üzenetére
Cytus, Deemoo. Nem olyan, de nagyon addiktív, főleg a Cytus. Az nehéz fokozaton egyszerűen hív, hogy gyere már te mamlasz, mi az, hogy a 9-es szintű zenét nem bírod A-ra vagy legalább B-re csinálni?! Csináld!
Sajnos olyan nincs, mint pl iOS-re a Muziverse[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Audiosurf vagy hasonló létezik droidra? Köszi.
-
MODERÁTOR
A Braveland Wizard most féláron van a playen. Jó kis lebutított, HoMM klón.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
saelin
veterán
válasz Mythsardan #17429 üzenetére
Gondolkodtam rajta hogy mivel tudnék rákontrázni, de ez túl magas labda volt...
[ Szerkesztve ]
-
krystman
őstag
válasz #20749568 #17425 üzenetére
Én ezt most vittem végig, nekem tetszett, és végre nem egy vacak freemium játék amiben állandóan pénzért kell venni valamit offline játék amúgy. [Implosium]
-
addikt
válasz Balathruin #17422 üzenetére
Kukacoskodásból *-os 5-ös!
-
Saccco
nagyúr
Találtam egy érdekesnek tűnő játékot. Azért akadt meg a szemem rajta, mert a design nagyon hasonlít a Kingdom Rush Origins-re. Ez is egy tower defense (TD) játék, egy kis csavarral. Sajnos nem tudtam kipróbálni, mert most csak egy Ray backup telefonom van.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
saelin
veterán
válasz ZsyfKo #17418 üzenetére
Én csak egy darabig játszottam az injustice-al, viszont mkx témával lehet jobban érdekelne. Kár hogy ekkora késéssel jön androidra (és remélem csak heteket, nem pedig hónapokat fog csúszni).
-
norbert1998
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #17414 üzenetére
Meg még hétfő is
-
saelin
veterán
válasz Dilikutya #17413 üzenetére
Magyar földön nem hiszem, hogy bárkinek is lenne... de ez még elmondható sok másik országról is. Nem egy tömeg cucc az biztos.
MÁS:
Egy 3D-s dugeon crawler játékról van szó, semmi extra, de aki szereti a stílust annak egy próbát megér. Az UI nagyon puritánra sikerült, kb mintha nem is a játék része lenne... jobbat érdemelne ilyen grafika mellé.
-
Kasya
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #17414 üzenetére
Keso van, latom
-
jonnyjoker01
veterán
Elkezdtem olvasni a hszt... Ugyanez a gond baratnommel is... Mondom mar megint maganeletet keverjuk a forummal, visszaolvastam amire valaszoltal de a te hszedet nem... Eleg erdekes arcot vagtam... "Kár, hogy rajtam kívül max 5-6 embernek megy el az osztályban"
Üdv. Johnny
-
balzs12
tag
Sziasztok..
Half-life 2 elfut Sony xperia m2-őn?
A blitz brigade játékot valaki tudta már hackeni? Sajnos annyi a cheater benne h csak avval érdemes nekifutni. -
norbert1998
nagyúr
Na, ez király. Köszi dejaris és Kasya
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Mortal Kombat X mikor jön droidra? Nem találtam pontos információt róla (vagy csak rossz helyen néztem). Vajon egy Note 2-n elfut majd?
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Kasya
nagyúr
válasz norbert1998 #17401 üzenetére
Vegtelen hosszu. Nem a kampany a lenyeg benne, az csak a felvezetes. Minden masra ott a multi-
Kozben megvalaszoltak.
(#17403) dejaris : valoban. De indulashoz kepest figylemremelto. Foleg a "homemade" tablet vereziohoz kepest.[ Szerkesztve ]
-
csadi0011
őstag
Bacteris, amit linkeltem valaki kipróbálta?
Kezd az agyamra menni. Nagyon jó. Tetszenek az ilyen játékok, de néha olyan idegesítő.
A Mushroom Wars hasonló, de azzal nem idegeskedtem ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon 5 pólusú dugó
- SamsungMemória kártya
- Új YIHUA 872D++ BGA SMD 2az1-ben hőlégfúvó állomás + Hakko forrasztó páka
- A LEGOLCSÓBBAN! BESZÁMTÁS VAN! Lenovo Legion 7, Ryzen7, RTX3080 16GBvRAM, 32GB RAM, 16" 2K kijelző
- MacBook Air M2 8Gb 256gb ssd (2022)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest