-
IT café
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Jelenleg most még ingyenes [A Reporter játék ]
[ Szerkesztve ]
-
krystman
őstag
Ezt ismeritek?
Heretic Gods
[link] -
krystman
őstag
Most ingyenes DefensZone3 [link]
-
krystman
őstag
válasz Heisenberg69 #24729 üzenetére
Már az elején is jó a játék, szerintem olyan lesz mint a Tomb Raider.
-
krystman
őstag
A Skyforce Reloaded ben, hogy lehet megszerezni a 4dik csillagot vagy pontot? Már osszeszedtem a csillagokat, az embereket, stb de a 4dik pontot nem tudom osszeszedni sehogy sem. Mit kell csinálni hozzá?
-
krystman
őstag
válasz jonnyjoker01 #22922 üzenetére
Nagyon jó ez a játék. Én végig vittem! A varázslóval érdemes menni, azzal nagyon jó.
-
krystman
őstag
Ezt próbálta valaki már? [link]
The Silent Age.
-
krystman
őstag
Ezt próbáltátok már?
-
krystman
őstag
Dead Effect 2 vel játszik valaki? Hol lehet látni, hogy mikor vagy mennyi van hátra a szintlépésig?
-
krystman
őstag
A Need for Speed No limit másnak is el tűnve a Playről? Mert nekem fent van a játék, de már nincs a telepített alkalmazásoknál a playen.
-
krystman
őstag
Olvasgatom amit írtok, egyet is értek veletek. De, amikor azt mondjuk, hogy nagyon sok munka és pénzt is akarnak látni ebből, ez igaz is. Viszont azt is látni kell, hogy nagyon ritka valami új mobil játékok terén. Pl a szerepjátékok egytől egyig ugyan azok. Más karakterek, de szinte megegyezik az összes szerepjáték. Olyan mintha ugyan azzal kellene játszani. Plusz ezek a 1perces pályák amik vannak, számomra dög unalmas, egyszerűen nem tud a játék hatása alá kerülni az ember mert 10 ellenséget leüt plusz egy főellenséget, aztán vége. Számomra ezek olyanok, hogy inkább unalmassá teszik minthogy szórakoztatna. És e mellé jön az iap fizetés, miközben kb 15-20000 is lehet fizetni, és hol van ez egy Pc vagy konzol játéktól, miközben ott csak 1x kell fizetni. Szerintem itt mobilon is van igény normális játékokra, és nem ilyen 1perces pályákra. Pl a Tomb Raider Go is fizetős, még is sikeres. De van olyan is ami iapos de jó játszható pl a DH4 vagy a Mage and Minions.
-
krystman
őstag
Miért nem kapcsoljátok be a 4x MSSA? Akkor már nem lesz recés.
-
krystman
őstag
Az Unkilledben nincs felhő alapú mentés, nem tudjátok esetleg?
-
krystman
őstag
GTA az PC-én is rosszul volt optimalizálva, még csoda, hogy ennyire megy a telefonokon! Az alapból is egy borzalmas ahogy meg van írva. Ez nem tesztelésre való játék!
-
krystman
őstag
-
krystman
őstag
ingyenes a[Bards Tale] ingyenes az Amazonon.
[ Szerkesztve ]
-
krystman
őstag
[ Szerkesztve ]
-
krystman
őstag
válasz #20749568 #17425 üzenetére
Én ezt most vittem végig, nekem tetszett, és végre nem egy vacak freemium játék amiben állandóan pénzért kell venni valamit offline játék amúgy. [Implosium]
-
krystman
őstag
válasz mgTerminator #17046 üzenetére
Megnéztem, az 1 csillagosat leváltottam 2 csillagos páncélra, de az 1 csillagosat nem engedi kidobni, csak a 2 csillagosat. Nem tudom mi a megoldás erre!
-
krystman
őstag
válasz mgTerminator #17040 üzenetére
És ezt hol kell kiválasztani? Mert én nem találok sehol ilyet.
-
krystman
őstag
válasz mgTerminator #17038 üzenetére
Nekem a DH5-ben most 40db cucc fér a (ládába). de hogyan tudom eltávolítani, ami nem kell? Mert vannak már 2 csillagos kardom, páncélom, de a 1csillagos ruhákat, fegyvereket nem tudom eladni, mert azok is ki vannak pipálva zöldel. Lassan nem férek el, nem tudok új dolgokat felvenni.
-
krystman
őstag
válasz Jumbozorz #16919 üzenetére
Szia! Köszi szépen a segítséget! Igen, ezekre rájöttem közben, csak nem tudtam, hogy mikor hogyan legyen 2 csillagos fegyverem. Ami van ilyen farmos rész benne. Amik gyűjtik a pénzt azokat is lehet fejleszteni ahogy latom. Azzal is erősebb lesz a karakter, vagy az csak azokra vonatkozik?
-
krystman
őstag
A DH5 ben, hogy lehet 15-ös szint felé vinni a fegyvereket? Mert azt irja mindegyik, hogy elértem a maxot, de ez 15. Pedig már 17es a karakterem.
-
krystman
őstag
válasz Jumbozorz #16829 üzenetére
Szerintem próbáld ki a DH4 és utána mond ezt, hogy ajánlott kategóriába teszed ezt a játékot, mert a grafikán kívül ebbe semmi megfogó nincs a DH5-ben. Ez a játék semmi a DH4-hez képest. Ebből a játékból hiányzik minden olyan elem ami ezt a stílust kedvelőinek kell. Ez a Fuzió, meg farmos marhaságok, nem is tudom, hogy jönnek ebbe a kategóriába. Mellesleg itt a varázslótól kezdve az íjászig, a harcos mind egybe van gyúrva, és valami tűz, jég, meg villám szerűre vannak bontva, amit nem tudok mire vélni megint. A pályák annyira rövidek, hogy nem érdemes játszani szinte, meg mindig van egy ellenség a végén, amit nem értek miért kell. A DH4ben tényleg egy folyamatos játék volt, amit alig lehetett letenni, meg ott tényleg hajtott előre a játék, hogy mikor milyen tárgyat, hogyan fejlődjön az karakter, extra tárgyakat is lehett nyerni, ha kitartó, és gyűjtögető volt az ember. Sajnos ennek a grafikán kívül meg az irányításon kívül semmi pozitívat nem tudok felhozni. Nagyon vártam ezt a játékot, de ez nagy csalódás.
Az energia szint engem zavar, mert így ez a játék arra van kihegyezve, hogy sokat kell harcolni, hogy szintet lépjen az ember, erre ott a energia szint ami még jobban visszafogja az embert ebbe. Ezzel még jobban megölték a játékot, amúgy nehéz XP szerzésben. Amúgy csak annyit, hogy már a megjelenés napján volt olyan apk ami végtelen aranyat kínált hozzá. Szóval ez a energia dolog semmitől nem véd meg, csupán akadálynak van.Még annyit, hogy nekem Galaxy S4 van, és azon semmi fagyás kilépés nincs. Ellenben a tabletemmel, amin vannak hasonlók mint neked, hogy kilép, megfagy, pedig 1GB Ram van neki. De biztos jön a frissítés majd hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
krystman
őstag
Nagyon rossz lett ez a DH5! Most toltam egy kicsit, de egyszerűen nincs hangulata ennek a játéknak. Pont azokat a dolgokat vették ki ebből a stílusból, ami pont a lényegét adta neki. Mi ez a Fuzió, meg ilyen bányászós dolgok ebben a játékban? Egyszerűen nem is értem. Ahogy látom 4féle karaktert benne párhuzamosan fejleszteni, valami tűz jelűt, villám jelű, ilyen felhő jellel meg egy lilát. A pályánál amikor válasszuk, ott írja, hogy melyik karakterrel érdemes vinni. Hát ez a játék baromi értelmetlen lett. Aki ezt a stílust kitalálta, ki kellene rúgni. Ugyan ez a Dark Reborn, vagy az Eternity Warriors is. Hajszálra ugyan az a játékmenet.
-
-
krystman
őstag
válasz saelin #16770 üzenetére
Igen! Meg nekem elég gond, hogy amikor vége van, akkor szinte mindent automatán dob hozzá, hogy mennyivel több a skill, élet, védelem. kicsit nekem a DH3 ra hasonlít, a pályák egyenlőre elég rövidek, és sajnos a Darknes Reburn stílust vette át ahogy látom, hogy úgy lehet erősíteni, ha újra végig viszi az ember ugyan azt a pályát, csak nem Normál, ha nem Hard fokozatban. Tapasztalat, hogy ezzel megölik a játékélményt, ha erre erősítenek.
-
krystman
őstag
válasz saelin #16768 üzenetére
Hát nekem eddig jobban bejön a DH4! Nekem nagyon hiányzik, hogy a játék alatt nincs inventory, nem tudom menetközben változtatni, hogy milyen páncél, fegyver veszek fel. Fegyver, és tárgyak terén több lehetőség volt szerintem, meg összetettebb volt valahogy az egész játék. Ez a Fusion dolog egyenlőre nem tűnik rossznak, találkoztam már vele több játékban is ezzel. A Dark Reburn is ilyen pl.
[ Szerkesztve ]
-
krystman
őstag
válasz Ereshkigal #16756 üzenetére
Nem átcseszés, mert én végig vittem! Telefonon és tableten is szépen megy, egyszer sem dobott ki!
-
krystman
őstag
Mage of Minions [link] Most vittem végig a varázslóval, nagyon jó kis játék. Aki szereti a szerepjátékokat.
-
krystman
őstag
A Linkin Park játékról mi a véleményetek? Játszott már valaki vele? [link]
-
krystman
őstag
Valaki végig vitte már a Brothers in Arms 3 játékot? Kíváncsi lennék, hogy fizetés nélkül végig vihetőe.
[ Szerkesztve ]
-
krystman
őstag
Ennek a MC5 nek amit a Sonysok le tudnak tölteni, de nekem is sikerült, ennek már rettentően régi az apk-ja. 1.02 es, most meg már 1.1.0 ha jol tudom.
-
krystman
őstag
A Gengster Vegas az mindig is ingyenes volt, vagy csak most? Most latom, hogy ingyenes.
[ Szerkesztve ]
-
krystman
őstag
Bár nem mai játék, de végig vittem a Dungeon Hunter 4 et fizetés és hack nélkül. :-) Sőt a varázslóval Hell fokozatban is. :-) 81 es szintig jutottam el.
-
krystman
őstag
válasz norbert1998 #14117 üzenetére
Hogy lehetne kimenteni a mentéseket? Ezen már gondolkoztam régen is.
-
krystman
őstag
Szerintetek mi oka lehet, hogy a Dungeon Hunter 4 tegnapelőtt amikor indítottam, egyből azzal fogadott, hogy Bannolt lettem. Nem csináltam semmit sem. És már 29 es szinten voltam. Igy elveszett az egész. :/ Feltettem újra a játékot a Playről, és ugyan ezt csinálja. Fogalmam sincs mi a baja. Tipp esetleg? Kíváncsiságból a telefonra is feltettem a játékot, ott meg semmi baja, nyugodtan lehet játszani. Mi alapján tilt ki a Gameloft szervere? Mac cím vagy mi? Már a tableten csináltam egy telejes gyári visszaálitast is, de ez sem segített. Talalkozott már valaki ilyennel?
-
krystman
őstag
válasz Fitzgerald #14077 üzenetére
Ezzel egyet értek én is. Amikor rá engem a hack et, el is veszíti az eegész lényegét a játék élmény. Nagyon kár hogy nem adnak ki belőle egy rendes fizetős változatot és rendesen végig lehetne vinni. Sajnálom ezt a játékot mert, mint grafikailag és jatekilag is jó nagyon. Én is a havas pályán vagyok, 25 szintű. De fura, mert az ugyan olyan ellenségek simán lenyomnak.
-
krystman
őstag
Ki meddig tudott elmenni a Dungeon Hunter 4 ben fizetés nélkül? Hanyas szintig tudtatok elmenni?
-
krystman
őstag
Tudnátok valami megoldást arra, hogy miért van az, hogy a Dungeon Hunter 4 miért csinálja, hogy amikor elindul, hogy Bannolva vagyok? Először azt hittem, hogy valamit én csináltam, de cseréltem fiókot is, és azzal is ugyan ez a jelenség. Mit lehet tenni ebbe az esetbe? De semmit nem lehet tenni már ilyenkor, még ki sem enged lépni a progtamból, ha nem egy weboldalt ajánl fel. Ötlet?
-
krystman
őstag
Aki szereti a Diablo stílusú játékokat, annak ajánlom ezt a játékot. Igaz fizetős, de nagyon jó. [Lesabel]
-
krystman
őstag
válasz Delerium #12103 üzenetére
Egyet értek teljesen! Én FPS-en nőttem fel, de ez rettentő gyenge lett a 4 után. Az hogy az egész játék szét lett szabdalva, meg igazából sok értelmetlen dolog van benne, ami nem kellett volna bele. Nagyon látszik, hogy a single is egyfajta multi stílust vesz fel, lőjj ki 3 embert és vége a küldinek. Nem való ez a cím a 4 után. Az hogy 2 perces küldik vannak benne, maga a töltés viszi el az időt, nem is a játék szerintem. Én is sokat vártam tőle, de csalódás!
-
krystman
őstag
válasz jonnyjoker01 #12096 üzenetére
Köszi szépen! Akkor venni kell mindenképp.
-
krystman
őstag
Aki esetleg játszott a Dungeon Hunter 3-al, az meg tudná mondani, hogy ilyen kék gyémántot hogy lehet szerezni? Mert a jobb cuccokat csak azért lehetne szerezni. Arany az már van, de a gyémántot nem találok.
-
krystman
őstag
válasz citkar #12001 üzenetére
Még mindig nem írtad le, hogy miért is gyenge minden Tablet. Ha meg olyan programokat használsz ami windows alapú, akkor meg nem azt kell írni, és ráhúzni a Tabletekre, hogy gyengék. Akkor nem azt kell mondani, hogy gyengék, ha nem nincs olyan program, meg játék Androidra ami kiváltaná a windowsosat. Mellesleg belinkelsz egy félmillás laptopot amit szerinted ki engedhetmeg magának? Kb a laptoptársadalom 1-2% a. Ettől függetlenül az kari benne, még csak a felsőkategória alját súrolja. Nem vitázni akarok, de igazán leírhatnád, hogy neked miért gyenge, egy 100 ezer körüli Tablet. Csak konkrétumokra vagyok kíváncsi. Mert az nem egyenlő a gyengeséggel, hogy vannak programok, amik nincsenek Tableten.
-
krystman
őstag
válasz citkar #11997 üzenetére
Azért ezt nem értem ne haragudj! Mi az, hogy neked amiket Te próbáltál túl gyengék? Azért egy 60-70 ezres Tablet nehogy már gyenge legyen. Nekem is van egy 7" Tablet, 4magos, 1280x800-as kijelzővel, ami 28 ezer volt, és a 1080p videókat akadás mentesen viszi. Játszani lehet vele, még az új játékokkal is szépen, böngészés gördülékeny, nem akad, Youtube szépen megy HD-ba, Office is gond nélkül megy. Nem tudom mi az ami még kell, hogy egy átlag felhasználásra elég legyen. Nyilván nem váltsa ki egy Pc-ét 100% ra, de ezeket nem is erre tervezték. Ha nem mobilis legyen, és szinte tudj mindent csinálni vele mint egy Pc-el. De azt nem tudom mondani, hogy gyengék már ezek a tabletek amik már 50-60-70 ezerért mennek. Nyilván nem AutoCad, PS-re készítik őket. Igazán nem írtad le, hogy miért gyenge neked egy Tablet. Meg mik azok a játékok amik neked nem mennek rajta. Mert nekem van itthon laptop, rendes gép meg tablet is, de igazából Laptopot többet nem vennék mert az kb ugyan olyan lomha az új is meg a 3 évvel ezelőtti is, pedig rettentő sok volt már a kezem között, 80 ezerstől a 200 ezresig is de komoly teljesítményt nem tudnak nyújtani. Gamer laptop meg egy vicc. Abból a pénzből olyan asztali gépet össze lehet pakolni, hogy 3x gyorsabb mint egy laptop. Szóval nem tudom milyen Tabletet próbáltál meg meddig ami nem megfelelő teljesítményű neked.
-
krystman
őstag
A MC5 ben, hogy kell a 3dik epizódra menni? Mert a 2 epizódot a (Japánt) kitoltam, de a másik epizódra nem bírok tovább menni. Állítólag le kell tölteni, de nem csinál semmit sem. Vagy a Multi részét is végig kellene vinni, mert azt írja, hogy 75%. Tipp esetleg?
-
krystman
őstag
Ez a Batman nagyon rossz szerintem! Bár aki szereti a semmitmondó pofozós játékot, annak tetszhet! De kb 30 pálya után is minden ugyan az mint az elején. Elején talán talán ellehet játszogatni vele, de baromi uncsi 20 pálya után is ugyan az szerintem. Ha valaki normálisabb Batman játékkal akar játszani, az inkább próbálja ki a Dark Nightot.
-
krystman
őstag
Androidon tisztára olyan minden játék, mintha valami 6-8 éveseknek készítenék! Alig van valami színvonalas játék!
-
krystman
őstag
válasz tomee007007 #11146 üzenetére
Köszi! És amúgy nehezebb mint a GTA, vagy könnyebb?
-
krystman
őstag
Nem tudjátok, hogy mostanában jöne ki valami jó FPS játék? Nova 3 , Modern Combat 3-4, meg ilyesmi lenne jó. Gengster Vegas mennyire jó? Van olyan mint a GTA?
-
krystman
őstag
Tudnatok mondani valami jó kis FPS játékot? Olyan érdekelne mint a Nova 3 is, vagy a Modern Combat 4 is. Sajnos a 3 és 2 nem indul el a Tabletemen. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Peugeot, Citroën topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- ZIDOO médialejátszók
- Elektromos cigaretta 🔞
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon 5 pólusú dugó
- SamsungMemória kártya
- Új YIHUA 872D++ BGA SMD 2az1-ben hőlégfúvó állomás + Hakko forrasztó páka
- A LEGOLCSÓBBAN! BESZÁMTÁS VAN! Lenovo Legion 7, Ryzen7, RTX3080 16GB vRAM, 32GB RAM, 16" 2K kijelző
- MacBook Air M2 8Gb 256gb ssd (2022)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest