-
IT café
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz Vikthor #39672 üzenetére
Na kijátszottam veteránon telón... Nem rossz de azért az utolsó 2 pálya nagyon necces vagy én válogattam össze rosszul a tornyokat. A 2 kezdeti hőssel csináltam végig. Azt írja októberben kap majd új tartalmat, állítólag ingyen.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
zsotesz81
senior tag
-
lkristóf
senior tag
válasz Vikthor #22377 üzenetére
(#22378) Narxis Nem volt napi 8 óra, reggelente vonaton nyomkodtam meg amikor volt egy kis szabadidőm. Mikor tudtam, hogy 1-2 óráig nem játszok akkor általában arra az egy helyre küldtem a drónjaim ahonnan a ritka, értékes, küldetéshez kellő zombik voltak.
(#22379) T_chris Majd elkezdem azt a Shardlands játékot amit itt ajánlott valaki.
A Xenowerk játékot is sikerült végigvinnem ott már csak az az achievement hiányzik amikor meg kéne vennem az összes fegyvert és kimaxolni, amit szerintem már nem csinálok meg. A thumper xl fegyver nagyon jó volt abba a játékba és az utolsó előtti thumper nuke fegyver is brutális, az már a karakterem is megsebzi ha közelre lősz vele, sebzés növeléssel egyből meg is öl. Tetszett nagyon ez a játék is, be tudta lassítani a telefont a sok szörny. Nem tudom ki játszik még vele, utolsó pályarészen a 6. szinten siekrült a legtöbb pontszámot elérni 6mil+ (207 killstreak) Robbanó fegyvereket ajánlom mindenkinek aki még tolja.
[ Szerkesztve ]
-
demeterf2
tag
válasz Vikthor #22081 üzenetére
Semmi gond, de szerintem így jobb egy ilyen videó.
Narxis, B******** : Köszönöm mind kettőtöknek. Ha van tippetek írhattok nyugodtan, mondjuk vannak terveim. A játékos rész mellet hírek és alkalmazás bemutatók is vannak.
[ Szerkesztve ]
Androidos YouTube csatornám (hírek, alkalmazás/játék tesztek) : https://www.youtube.com/channel/UC9FSGvvHgx7kVx9rAqXitGQ
-
Ver'alor
tag
válasz Vikthor #19583 üzenetére
Hát nem értem, hogy mi a kérdés, nekem úgy egyesültek, hogy egymás mellé raktam őket. Amúgy utólag nem lehet átrendezni a dolgokat? A rusk-nsk mi értelme van, mert nekem mindíg felgyullad tőle a szoba... :/
Bocsánat a korábbi helyesírási hibámért...May the 4th be with you!
-
Watt25
veterán
válasz Vikthor #19551 üzenetére
Szó szerint azt írja, hogy ő nem tudja, hogy mikor lesz kiadva, de tuti hogy holnap (vagyis ma).
Nekem erről két véleményem van:
1. Az, hogy ő nem tudja, még nem biztos, hogy jelent valamit. De semmiképpen sem azt, hogy "azért nincs még kint, mert még nincs kiadható állapotban".
2. Illetve ugye ezzel egy kicsit még tolnak is a hype-on...Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
milkabrams
őstag
válasz Vikthor #19518 üzenetére
nincs fent playen, torrenteltem amazonon fent van kindle fire termékekre, de a neten olvasottak szerint androidon is kellene futnia, ha már apk.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Ver'alor
tag
válasz Vikthor #19052 üzenetére
Én kettő hasonlót ismerek:
The Silent Age (az első epizód az ingyenes, a második IAP)
Valiant Hearts : The Great War
És ugyan ennek a full verziója ~5000 forintért
Mind a kettő nagyon megéri, ha a jó sztorira vágysz.
Én mind a kettőt kivittem, és örülnék, ha valaki linkelne valami hasonlót
Ja, még hadonló a Trine 2, amit én gépen kivittem és tetszett, droidra ~1800 forint, de asszem tegra only :/.[ Szerkesztve ]
May the 4th be with you!
-
hallerlaller
addikt
válasz Vikthor #18776 üzenetére
Én játszom, lvl7et most értem el. koshka-val már egész ügyes vagyok, ezek a mai meccseim: [link]
Ja a nevem ott: Hali
Ami rohadtul idegesít hogy sokat kell várni a meccsekre ja és sokáig is tart, nagyon gáz ha benakkal rak össze.. Es a haladás is nagyon lassú ezáltal, csak egy karaktert oldottam fel még mindig.
[ Szerkesztve ]
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
addikt
válasz Vikthor #18415 üzenetére
Szia!
Minden játéknál kiírja vagy kifejezetten csak egynél?
Csak mert nekem volt anno egy játék (Gangsters on the Boardwalk), ami csinált ilyet és a játékkal volt a baj, hogy valami régebbi fájlokat (vagy nemtom pontosan miket) használt, ami nem volt megfelelő az időközben frissített Google Play-nek.
Később a fejlesztők frissítették a játékot és megszűnt vele a probléma.[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz Vikthor #18383 üzenetére
"hozzákötve a gmail-es accountomhoz"
Meg is valaszoltad a kerdesedet
Uj telon megint belepsz gmail-el es kell legyen valamilyen opcio, esetleg kerdeskent teszi fel, hogy az uj most kezdett, vagy a regi jatek allast akarod folytatni.Mondjuk speciel aut a jatekot nem ismerem, de 99l%-ban igy szokott lenni. (Foleg az ilyesmi stilusu jatekokra jellemzo)
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Saccco
nagyúr
válasz Vikthor #17254 üzenetére
Csak?! Nekem 16.500...
Más:
Aki játszik az Adventure Capitalist-tel, nektek beadta az achievementeket?Szerk.: Ahogy nézem, a hivatalos oldalon is panaszkodnak.
Szerk.2: Dolgoznak rajta.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
válasz Vikthor #17241 üzenetére
&& T_chris:
Csak azért tűnt fel, hogy melegszik, mert eddig nem melegedett semmitől se.
Ashpalt meg Modern Combat meg hasonlókkal nem próbáltam (huzamosabb ideig).Nekem Wifi, Edge és H+-nál is van disconnect.
Mennyi a csapat ereje nektek?
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
saelin
veterán
válasz Vikthor #17185 üzenetére
Jaj, nekem eszemben volt, csak azóta elfelejtettem!
Violett
Yesterday
Ark-K
The Inner World
Machinarium
Botanicula
Syberia
Syberia 2
Brokensword-- ezeket nem próbáltam --
Leisuire
City of Secrets
Hamlet
Touch Detective
Gemini Rue
Blackwell
Secret FilesCsak kilencszer omlott össze a play áruház, amíg írtam ezt a hsz-t.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz Vikthor #16476 üzenetére
Call of Mini: Zombies 1-2? Ezek is elég jók.
(Amit hiányoltam, az az, hogyolyan co-op ami nem bossfight, csak egy sima zombilövölde, lásd pcn: killing floor)
BTD Battles: a sorozat ingyenes, multiplayer része, egy próbát megér szerintem
Minecraft3 játék, egyelőre ennyi jutott eszembe. Ha még lesz, írok
-
assemble
addikt
válasz Vikthor #14868 üzenetére
Nem tudom hivatalosan mivel lesz kompatibilis, de arra komolyabb osszegekkel fogadni mernek, hogy mukodesre lehet majd birni telefonokon is. De ha nem lesz hivatalosan kompatibilis telokkal, annak valszeg oka lesz, pl nem lesz tul olvashato, kezelheto rajtuk.
[ Szerkesztve ]
-
teglasz
tag
válasz Vikthor #14799 üzenetére
Segítségeteket kérném.
Lecseréltem az S4-emet egy S5-re.
A Real Racing 3-nak és az Angry Birds Transformers-nek szeretném
valahogy a mentéseit átvinni az új készülékre.
App Backup & Restore-al már próbálkoztam, de nem viszi át a mentéseket,
újraindulnak a játékok az elejétől.
Visszaolvastam meg rá is kerestem a topikban, de nem találtam semmit.
Előre is nagyon köszi!teglasz felhasználónak 239 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése a fórumon! ------ Eladó termékeim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/teglasz/index.html
-
VD
őstag
válasz Vikthor #13650 üzenetére
Annyival kiegészíteném, hogy botrány szar a hőelvezetése, emiatt a hardver igényes cuccoknál nagyon hamar visszaveszi a teljesítményt. Megint csak papíron mutat jól az új SOC.
One X után megfogadtam, hogy soha a többet tegrás cuccot! Ritka gyenge a Support is. A tegra only cuccok, meg nem egy nagy durranások. A többség pár hónap késéssel kijön más GPU támogatással is. -
saelin
veterán
válasz Vikthor #13584 üzenetére
Bocs, lejárt a szerk.
Another World
The inner world
Broken Sword
Machinarium
Syberia
Castle of IllusionDe ezek is csak hasonlóak (platformer vagy adventure). A the cave egy elég érdekes egyveleg és nincs még egy ilyen játék playen.
A google egyre hülyébb... kivették a play áruházból a vágólapra másolást a megosztások közzül, így tabletről lehetetlen linkelni...
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
addikt
válasz Vikthor #9599 üzenetére
Ha nem lennének olyan helyzetek benne, mikor időre kell döntened, én is kipróbálnám a mostani nyelvtudásommal, de így... :/
Az lenne a legjobb, ha a PC-s verzió magyarításáért felelős csapat egyeztetne a fejlesztőkkel és elküldve nekik a magyarítást beleültetnék az Android-os verzióba, de sajnos erre nagyon kicsi az esély szerintem.Azonnal megvenném amúgy minden habozás nélkül az egész pakkot.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Apple iPad Air 6.gen. M2 (2024) 11" 128GB WiFi + Cellular - (Space Gray) - Csak 1db!
- Munkagép Fujitsu Celsius i7-7920hq 16gb ram 256gb SSD Nvidia 4gb dedikált win11
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- Vegance Rgd DDR5 Memory 4x16Gb EXPO
- Apple Watch SE 2020 40mm Rose Gold színben extra szíjakkal (Istyleban vásárol)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest