-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tonyqa23
senior tag
A hibernált appok nem futnak a háttérben. De simán el tudod indítani a programtárból, mintha nem is lenne Greenify. Simán rákattintasz a Facebookra és elindul, nem kell belépni a Greenify-ba. Azt az egyet nem tudom neked megmondani, hogy mikor bejövő hívásod van, hogy akkor mi a szitu, mert még nem használtam ilyen call recordert. Ha idáig bejövő híváskor automatikusan minden jelzés vagy felugró ablak nélkül rögzítette a beszélgetést, akkor nem tudom, h hibernált állapotból felébred-e a híváskor és rögzít-e. Próba cseresznye.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
bacus
őstag
Én értelek, de ez olyan program mint a biztositás, az is lehet csak 10 évente 1x kell, de nem tudod mikor. Ki a franc akarna állandóan lakásbiztositást, mikor 8 évig nem törik az ablak, nem áztat a szomszéd, stb. Milyen fasza lenne, ha tudnád azt is előre, megkötnéd, 3 napra, szomszéd eláztat, felveszed a pénzt, és már mondod is le e biztositást...
Ha csak kimenő hivást akarsz felvenni, akkor rendben van, hogy elinditod, stb., de mi van akkor amikor jön be a hivás, te meg elkezdesz kapkodni, hogy húúúú, hol a greenify, callrec kiolvaszt, indulj már, indulj már, na végre, ok, felvétel indul, miért nem megy, ja bakker, még hivás előtt kell, na jó, elutasit, hátha újra hiv...
Igy képzeled?Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
bacus
őstag
Nem igazán értem, hogy milyen call recordert szeretnél.
Ahhoz, hogy a lehetőség meglegyen, hogy felvehess egy beszélgetést, futnia kell a szerviznek, főleg ha ALSA-n keresztül veszel fel és nem nativan támogatja a kerneled.A felvétel csak akkor megy, amikor te kézzel elinditod, vagy a szűrésnek megfelel.
Mi zavar? Az értesitési ikon kikapcsolható, természetesen hivás alatt megjelenik, de hát akkor a fülednél van a telefon a legtöbb esetben , igy nem látod.
Én sok ilyet kipróbáltam, ez a legjobb ! Én úgy szűrök, hogy minden ismeretlen szám (vagy privát szám) hivásait vegye fel, ill. azokat amiket beletettem egy google cimkébe. (nem csak a lokális groupokat kezeli).
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
tonyqa23
senior tag
Ahhoz,h rendszer appokat is lássa a Greenify, kell a támogatott verzió asszem. De mivel van rootod, ezért simán meg tudod csinálni, h letörlöd azt a bizonyos rendszer appot, majd visszatelepíted, akkor már látni fogja. Előtte töröld az adatait, vagy mentsd ki és töröld, majd pl total commanderrel töröld magát az appot is. Play-ről visszarakod és már látja is.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
tonyqa23
senior tag
Tegyük fel, h a Facebookot hibernálod a Greenify-ben. Akkor nem fog futni a háttérben, nem fogja ébresztgetni a telefont és így az nem fogja feleslegesen meríteni a telefont. Viszont ha el akarod indítani, akkor simán el fogod tudni indítani, sőt ha befejezted a facebookozást, akkor a greenify megint hibernálja automatikusan, mikor kikapcsol a képernyő. Ha a TB-al jegeled, akkor nem tudod elindítani, csak a megint belépsz a TB-ba és megszünteted a jegelést. Sokkal egyszerűbb a Greenify..Az olyan programok, amik merítik az akksit, mint hibernálva vannak nálam Greenify-vel, mégis, ha kell, simán el lehet indítani.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Google Pixel topik
- Sorozatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok