Hirdetés
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
addikt
-
LonGleY
veterán
válasz tonyqa23 #46129 üzenetére
Igen, ott tudod megadni, de ha teheted, ne POP3-at használj, hanem annál a másik szolgáltatónál állítsd be a gmail fiókod felé történő levéltovábbítást! Úgy hamarabb érkeznek a levelek, megbízhatóbb. Az outlook, freemail, inbox.com, yahoo biztosan tudják ezt.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz tonyqa23 #46126 üzenetére
Az app a levélküldési beállításokat és az új leveleket megkapja automatikusan, tehát ott már nincs mit állítani, de írtad a PC-t, szóval gyanítom, hogy ezzel tisztában vagy.
Tehát... A webre megérkezik a külső levél? Miként történt a konfiguráció (továbbítás / POP3 / új küldési cím visszaelkenőrzése)? Nem raktad valamilyen alcímke alá az új érkezőket? A webes felület > beállítások < címkéknél tudod állítani, hogy mely címkék foglaltassanak az IMAP ellenőrizhetőségbe. Gyanítom, hogy ez maradt ki.
[ Szerkesztve ]
-
SimonJanos
aktív tag
válasz tonyqa23 #44413 üzenetére
Ez TTS-hez kötődik, ott lehet valami beállítási gond.
Az angol / amerikai és sok 'alap" nyelv Android-on ingyenes, nekem Samsung / alap Android van angol szöveg felolvasásra, magyarra pedig az SVOX. Mindegyik tuti, utóbbival még akár egy magyar doksi, ebook felolvastatása is élvezetes lehet (ha éppen nincsen időd / nem tudsz olvasni, mert...)!
stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
törölt tag
válasz tonyqa23 #42796 üzenetére
ÖÖÖ, szerintem valamit nagyon félreértettél. Ez ARM Androidra való. Telóra, Tabra. Feltétel a CWM (ClockWorkMod) recovery. Ha a /mnt/sdcard -ra másolod a zipet, akkor az a felhasználói tár gyökere. Ebben az esetben a fájlkezelő a teló tárját fogja látni. A külső (mikro) SD -nek pedig egyértelmű, hogy melyik a gyökere. Belépsz a CWM recoverybe (menüből, vagy, Titanium Backup -ból, vagy Android Terminal Emulatorban su - enter - reboot recovery - enter, vagy a készülék hardvergombjaival). Ilyenkor bejön a telepített CWM. Ebben megkeresed a zip helyének megfelelő install lehetőséget (pl. choose zip from sd card) és "telepíted". A fájlkezelőt magán a telón / tabon használod, recovery módban, nem PC -n. Én miniPC -t írtam, hogy azon nem működik. Ez egy Androidos eszköz, nem X86, csak HDMI -n keresztül, TV -re / monitorra adja ki a képet, így nincs közvetlen érintésbeviteli lehetőség! Remélem, így már érthető!
[ Szerkesztve ]
-
djapor96
senior tag
válasz tonyqa23 #37719 üzenetére
Nekem ilyen van. 4000Ft volt, repeater módba kapcsolva.....
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz tonyqa23 #37289 üzenetére
Kell mindkettő. A reservation azért, hogy a router ne ossza ki másnak azt az ip -t. Ha bejelentkezik a rögzített mac, akkor mindíg azt az ip -t kapja.
De ez csak akkor érvényesül, ha a gép bejelentkezik. Ha viszont ki van kapcsolva, akkor a router egy idő után törli az IP-t a bejelentkezett listából. Na, innentől nincs hova küldeni a wol csomagot.
Ezért kell a másik beállítás, ami hozzákapcsolja az ip -t a mac -hez. Így a router akkor is tudja továbbítani a csomagot, ha már nincs regisztrálva a címzett IP.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tonyqa23 #37279 üzenetére
Először mindíg belsővel próbáld! Ha az működik, akkor lépj tovább! Nem törvényszerű, de az esetek túlnyomó részében a 192.168.1.1 az a router webes felületéhez vezet. Szóval kizárásos alapon a másik a jó. De a routerben kell legyen egy device list, vagy hasonló nevű opció. Ott láthatod a csatlakozott eszközöket.
Fix ip beállításhoz pedig static menüpontot keress. Nálam a device list -ben minden esköznél van egy "static" lehetőség. Ha rákattintok, akkor átdob a static menübe úgy, hogy az adatokat is megjelennek, tulképp csak meg kell adni a kívánt íp -t, engedélyezni, majd törölni az esköz aktuális kapcsolatát és újracsatlakoztatni. Ha megfelel a mostani ip -je, akkor ez sem kell, csak jóváhagyni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tonyqa23 #37275 üzenetére
1. A routerben adj fix ip -t az ébresztendő készüléknek.
2. A routerben kapcsold össze az ip -t a készülék mac -címével. Routere válogatja, de valahol az arp -binding opció körül keresgélj. Belső hálóról elvileg ennyi. Külsőről ébresztésnez forwardolnod kell a wol portokat (ha jól tudom, akkor 7, 9) egy külső portra. Ha fix ip -d van, akkor IPcím:külső porton keresztül éred el a készüléket.Hadinamikus az ip, akkor a routert előbb regelni kell egy olyan ddns kiszolgálónál, amelyiket a router menüje engedélyez (pl. no-ip). Ebben az esetben választottnév.no-ip.org:külső port az elérési út. -
tonyrulez
őstag
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz tonyqa23 #34827 üzenetére
Sajna nem. Ilyenkor a datából veszi már el a helyet. Erre jó egy Root és az imént említett opció.
Ott van ahol a többi mentési/visszaállítási/egyéb opció is. Jobb felső sarokban katt a pipa és lap (vagy mifene) ikonra (illetve a Menü/Kötegelt műveletek is ugyanaz). És itt lesz az Áthelyezés/Integrálás műveletek alatt.
¤ R'n'R ¤
-
janosibaja
őstag
válasz tonyqa23 #34714 üzenetére
@bacus, @tonyqa23:
Azóta felraktam a Greenify-t. A Callrecordert nem hívja meg a telefonhívás - de én épp ezt akartam. Kézzel kell visszarakni a Greenify-ban a hibernáltak közé: ez egy kis kényelmetlenség ugyan, de annyira ritkán használom, hogy nem zavar.
Értem bacust, bacus is ért engem: Nem mondom, hogy igazam van, de nekem így jó. Ha ezer évente a valakivel folytatandó beszélgetést fel akarom venni, akkor azt előre tudom, nem természeti csapás, megérintem a Callrecorder ikont és már megy is. Kösz a sok segítséget! -
vanni
csendes tag
válasz tonyqa23 #34692 üzenetére
Jól hangzik nagyon, köszönöm! Ugye erről a progiról írsz? Van itt valami Donation package is. Van arra szükség?
Utolsó kérdés: a Greenify nem csak akkor jó, ha számos programot tiltok le vele átmenetileg? Mert azért - gondolom - az ő futása is igényel némi memóriát...
-
vanni
csendes tag
válasz tonyqa23 #34690 üzenetére
Működik - sőt, nekem az egyetlen app, amelyik telefonbeszélgetést jól rögzít - csak nem tudom kikapcsolni, b@sszus és állandóan fut
Bocsi, de én még mindig nem értem, hogy mi a Titanium Backup fagyasztása és a a Greenify-ben hibernált programok között... Nyilván kicsit retard vagyok, bocsi.
Azt írod, hogy "a Greenify-ben nem futnak, de simán el tudod indítani, mintha Titanium Backuppal jegelnéd." Hogy van ez? Mi a különbség a TB-hez képest?
És a Titanium Backuppal fagyasztott programok úgy viselkednek, mintha uninstallálnám őket, vagy azért jelen vannak a memóriában valamennyire?
[ Szerkesztve ]
-
erikke17
őstag
válasz tonyqa23 #34535 üzenetére
Most a legutolsó frissitésben vették ki.. De minek.. ? Számomra elég fontos volt.. igy sajnos úgy érzem fel kell tennem FB Messengert, mert már kezd idegesiteni az is hogy mindig tukmálja rám..
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
LonGleY
veterán
válasz tonyqa23 #34051 üzenetére
A Wake On LAN alkalmazások beállíthatók úgy, hogy azok működjenek távolról is, ne csak belső hálóról. Amúgy én ezt a widgetet használom, de a Fing-ben és az Unified Remote-ban is van WOL. Kiindulásnak egy logout bejegyzés erről.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz tonyqa23 #34028 üzenetére
Attól függ, hogy milyen torrent klienst használsz.
Nekem a gyári Transmission alatt (Ubuntu a fő rendszerem) ezeket kellett beállítani:
- torrentek fül / hozzáadás / beállítások ablak megjelenítése / ki
- torrentek fül / hozzáadás / torrentek automatikus hozzáadása innen: itt tallóztam be a Dropbox / torrent mappát.Nálad sem lehet bonyolultabb.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz tonyqa23 #34005 üzenetére
A gépen lévő torrent kliensben be kell állítani azt, hogy automatikusan elinduljon a torrent letöltése akkor, ha egy bizonyos mappába bekerül a torrent fájl. Nálam ez a Dropbox / torrent mappa.
Felületesen olvastam a fórumot, ha nem ez volt a kérdés vagy már megválaszolták, akkor tekintsd tárgytalannak.
"nincs rá lezsóidő"
-
LonGleY
veterán
-
LonGleY
veterán
válasz tonyqa23 #33990 üzenetére
A program ablak aktiválása az arra vonatkozik, hogy hozzáadáskor a torrent ablak jön csak fel, nem az egész kóceráj a háttérből. De ez az egész általános beállítások nincs hatással az auto torrent beszippantásra.
Tök alap: PrtScr, IrfanView, paste, körbejelölöm a kívánt területet, CTRL + Y (kivágás), mentés. Aki ezt sem ismeri, annak jó a Képmetsző... MyImgur progira meg ráhúzom, az pedig máris köpi vissza az URL-t a vágólapra. Ha árnyékkal ellátott, körbevágott (PNG + alpha) képet akarok egy ablakról, akkor meg WinSnap (nemsoká a Greenshot is tudja).
(#33991) Bozek: Te még sohasem néztél úgy torrentet, hogy de jó lenne majd letölteni? Pontosan ez a lényeg, hogy a telefonról betöltöd azt, ami kell a Dropbox mappádba... Aztán, hogy mikor indítod a gépet, már rajtad áll. Én letöbbször WOL-al szoktam bekapcsolni (nem csak belső hálóról, merthogy rendesen bekonfigoltam), így akár időzíteni is lehet, hogy mire hazaérek, legyenek lent a cuccok. Ez az, amire a Remote nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz tonyqa23 #32411 üzenetére
Nálam a WLD nem jelzett eddig az applockra nem normális értékeket. Pl. az a rengeteg ébresztés.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Jacak
senior tag
válasz tonyqa23 #31941 üzenetére
...De azért írtam,h. ha Tibivel lemented,majd törlöd(nem a mentést,hanem magát a működő rendszeralkalmazást),akkor eltűnik az app apk-ja,data-mappája,és a dalvik-cache fájlja is,így minek bütykölni kitörléssel?Amúgy,a másik dolog az,h. az üzenetet(sms) adatbázisa ettől nem törlődik,a Handcent is azt használja természetesen.
(#31942)harry3:
-Nem indultak újra.Lehet,nem teljesült még erre vonatkozó feltétel.V. nem látsz minden futó,v. gyorsítótárazott folyamatot.A szinkronizáció meg éjjel... Nem 1xűbb repmódba rakni a telt?[ Szerkesztve ]
• I'll be back •
-
cselt
senior tag
válasz tonyqa23 #30565 üzenetére
Én csináltam egy külön Android felhasználót a géphez, annak a fióknak adtam jelszót is és vele osztottam meg a megfelelő mappákat a gépen. Egy egész meghajtót megosztani szerintem felesleges. Én megosztottam a gépen azt a képek mappát, amiben a telóval készült képeket tárolom, ill egy zene mappát, amiben a telefonra szánt zenék vannak.
Ezt mások akkor látják, ha a te hálózatodhoz kapcsolódnak és tudják a felhasználónevet, jelszót, amit te adsz meg. Amikor hozzáadsz egy gépet, akkor kell megadnod ezeket az adatokat.
(#30570) LonGleY : Azért válaszolok:
én windowson használom, más platformon nem próbáltam, teló-teló között nem működik (ezt hiányolom is, de szerintem nem erre lett ez kitalálva), több gigás fájlokat szerintem visz, de én ezt nem használom ki benne, a fényképek meg az a pár videó amit csinálok, az nem akkora méret.Ettől függetlenül persze amit te linkeltél az sokkal okosabb program, én csak ajánlottam egy alternatívát, amihez nem kell külön kliens a géphez, csak egy sima megosztás. De ki fogom próbálni az általad javasoltat is.
-
darvinya
titán
válasz tonyqa23 #28194 üzenetére
Egyetértek.
Ezek pont olyanok, mint a szuper fogyi cuccok.
Aki komolyan sportol az addig csinálja ameddig kifullad.
Pont ez a baj pl: a focinál is nézik meddig futottak és utána leállnak, mert már teljesítették a távot számértékben.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Bozek
nagyúr
válasz tonyqa23 #27310 üzenetére
Átküldi magának bluetooth-on és ennyi. Minél jobban rejtve van valami, annál kíváncsibbak rá az emberek. Amúgy meg odarakja az elejére, hogy "obsecured", amit akár Jegyzettömbbe kitörölve máris megvan az eredeti kép.
Inkább akkor használok .nomedia fájlt és QuickPic-ben meg jelszót. Az is kb. ennyire van védve. -
xenom0rph
őstag
-
LonGleY
veterán
válasz tonyqa23 #26280 üzenetére
Annyi még ehhez hozzátartozik, hogy akinek valaha fent volt a Hangouts és úgy vált meg tőle, hogy előtte nem jelentkezett ki, az onnantól fogva mindig online-nak látszódik a többieknek. Elég sokáig szórakoztam vele, mire rájöttem, hogy mit sem ér a webfelületen vagy más IM-ben a ki-be lépegetés, a megoldás az volt, hogy Hangouts-ra felfrissítés > sign out, és utána törlés... :]
[ Szerkesztve ]
-
-
w.miki
veterán
válasz tonyqa23 #25756 üzenetére
Nekem ez jött be: Gravity Screen - On / Off pro...
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest