- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arween
senior tag
köszi mindenkinek a segítséget visszaraktam egy mentést recowery-ből,kezhetek mindent előről....
-
spiritex
veterán
válasz darvinya #400 üzenetére
Sajnos egyik sem jó, mert az adatok törlése nem segített, fő fiókot nem tudom hol lehet állítani 2.2 Froyo-n (a Beallitások/Fiókok alatt nem lehet) és lehet hogy a fiók hozzáadása a jobb-felső sarokból is a régi android verzió miatt hiányzik..
A GTalk app-ot pedig nem tudom frissíteni, mert nem jelenik meg egyáltalán a Play-en az alkalmazások között.[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
olivera88
veterán
A Huawei Ascend Y200 nak kellene működnie a Wondershare Mobile Go-val? Mert nekem nem akar csatlakozni.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy a gyári telefonkönyv állandóan megfordítja a neveket, és hiába állítom nem akarja elmenteni, hogy a vezetéknév legyen elől, az utónév hátul.
Arra jutottam, hogy csak egy megoldás lehet, ha van, ezért is jöttem ide.
Egy olyan alkalmazást keresek, ami lecseréli a gyári telefonkönyvet, tárcsázót, ha létezik.
Nem kellene semmi csicsás dolog, egyszerű, jól kezelhetőre van szükségem.Köszönöm!
-
kymco
veterán
Nálam az segített a vezeték és keresztnév kavalkádban, mikor vesszőt tettem a vezeték és keresztnév közé.
www.refujvaros.hu
-
Dicker
őstag
Már átraktam Gmailbe őket ilyen célból, de csak egyesével lehet szerkeszteni. Vagy nem? Van rá valami mód?
5-600 nevet így elég húzós lenne átírni.Mert jelenleg a gmail így mutatja:
Kiss Pista
Eddig nincs is baj, csak ebből a Kiss-t tartja az utónévnek a Pistát pedig a vezetéknévnek, ez az ami nem jó, ezért kellett megfordítanom, hogy az utónév legyen elől, amit a telefon nem ment el valamiért, mert minden bezárásnál újra visszadobja az elvileg vezetéknév szerinti sorrendre, csak ugye éppen az utónév lenne jelen esetben a vezetéknév.Ezt az ExDialer-t megnézem. Köszönöm! Ha nem lesz jó, akkor marad az átírás.
-
maggi1886076
addikt
Érdemes egyszer végig menni és rendbe rakni a google címtárat.nem veszítesz vele, később még jobb is lesz, hogy nem kell vele szarakodni!
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Dicker
őstag
válasz maggi1886076 #411 üzenetére
Értem, de itt minden névjegynél ugyanaz a probléma. Azt hittem egy mozdulattal is megfordítható a vezetéknév, és az utónév. Akkor marad az átírás ezek szerint?
Köszönöm a segítségeket!
-
-
stefi68
addikt
Én annak idején megfordítottam a következőképpen:
Google -> Export csv-be -> PC-n csv import excel-be -> Excelben a két oszlopot (mezőt) felcseréltem, mentés csv -> csv import Google címtárba
Most így utólag gondolkodva, lehet, hogy csak felcseréltem a csv-ben a vezetéknév/utónév mezőazonosítót és utána import a Google-be. (a fene sem emlékszik már olyan rég volt )
Szerk.
Biztos összejön, mert én is valami ilyesmi módon tettem rendbe annak idején...
Ha valami balul sülne el, tudjál róla, hogy a Google címtárat vissza lehet állítani több előző állapotra (10 perc, 1 óra, 1 nap, stb.)[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
ko9
addikt
Ezt akartam javasolni én is. Elég ha a legelső sorban lévő First name és Last name cellákat kicseréled.
Szólok előre, amennyiben Picasa, vagy bármilyen egyéb elérés van társítva a névhez, az elúszik ezzel a módszerrel!--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
kymco
veterán
válasz maggi1886076 #411 üzenetére
Egyetértek. Az átírásnak megvan az az előnye is, hogy aktualizálni lehet a névjegyeket, törölni is lehet, és egységessé lehet tenni. Anno én importáltam a rég telefonomból, és volt már a google accountomban is egy pár, a kettő együtt kavalkád lett.
Rászántam egy órát, és rendbe tettem, és ügyelek arra, hogy az új nevek is ennek a konvenciónak megfeleljenek.
És nincs semmi gondom ezzel azóta.Stefi68: Nagyon jó feature ez a címtár visszaállítás. Egy hete sincs, hogy elbarmoltam a a címtáram (backupoltam egy alkalmazással a címtárat, majd miután elrontottam, a backupból visszaállítottam, erre duplázódott minden) és nagyon jól jött, hogy a vissza tudtam állítani x órával azelőtti állapotot.
[ Szerkesztve ]
www.refujvaros.hu
-
air
nagyúr
Az a baj, hogy sehogy nem lesz jó. Ha a névjegyeknél még jól is fogja megjeleníteni a neveket, a híváslistában megint fordítva lesznek. Én is sokat szenvedtem. Nálam a megoldás az lett, hogy a teljes nevet beírtam a 'Last name' mezőbe. Nem elegáns, de működik. Így a webes címtárban, a telefonkönyvben és a híváslistában is jó sorrendben szerepelnek a nevek. Egyedül a 'dr.' jelölést kell a név végére írni, hogy ők is a vezeték nevük szerinti helyen legyenek a listában.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
TRob1
veterán
Skacok! Ez nem egyszerűbb módja a megcserélésnek (MyPhoneExplorer)? Nem próbáltam.
Amúgy nekem fordítva vannak benn a telefonkönyvben, de Lista rendezési elve: Utónév, és Nevek megtekintése: Utónév előre beállítással mindenhol mindig teljesen jól mutatja a neveket, vessző nélkül (akármelyik kontaktkezelőt tettem fel jó volt, gmail címtárban is oké, myphoneexplorerben is...)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
air
nagyúr
Sajnos az a tapasztalat, hogy az új Sony telefonokon hiába állítod át a megjelenítési, és a rendezési sorrendet utónév-vezetéknév, és utónév előre opcióra, ahogy kilépsz a telefonkönyvből azonnal elfelejti a beállítást, és a következő belépésnél megint vezetéknév-utónév és vezetéknév elöl opció lesz az érvényes.
Ha jól látom a fenti kérdező is Sony telefonnal rendelkezik, és nálam is ezt csinálja az Xperia U.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
geckowize
őstag
Hello!
Olyan moddolt ICS romom van HTC Desire S-en (masterross v1), amiben sajnos nincs benne a gtalk alapból. Na most nekem eléggé fontos lenne ez az app, viszont marketről nem tudom leszedni, tudtok valami megoldást? Máshonnan apk, esetleg helyettesítő app? -
-
xSide
őstag
Én anni notepad+al N és FN kicseréltem a csv fájlt megnyitva, na az volt a legegyszerűbb...
Mondjuk a , törlése is megoldható csak cserénél be kell másolni az utána következő karaktert is (akár szóköz), nekem erre nem volt szükségem szerencsére.
Bár az fb contactj-aim szülinapját importáltam a google calendar-ba, itt a Születésnapja van szöveget simán kicseréltem egy *-ra -
agoka07
senior tag
Sziasztok! Adott egy táblagép. Van viszont egy hibája. A zenét elindítom és amíg a kijelző aktív addig nem ad ki hangot, viszont ha lezárom akkor hallatszik a zene. Próbáltam más lejátszóval is de a probléma így is fönn áll. Mi az orvossága?
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
enginev3.0
félisten
Mondjatok már nekem valami igazán de olyan tényleg működő app kinyíró programot, mert én nyírom ki az összeset
Már unom hogy 2 magos telefon de néha úgy belassul mert a háttérben kismillió hülyeség fut
Az fusson amit én akarok!
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
tybsen
addikt
Van valakinek tippje, hogy a google+ miert csinalja azt, hogy feltoltok telefonrol peldaul 7 kepet es ebbol 2 kepet nem tolt fel, csak egy frissites-szimbolum latszodik a helyen? Nem csak nalam, egy haveromnal ugyanezt csinalta.
Masik kerdes, szinten google+: nem tudjatok, hogy hogyan lehet egyben letolteni egy megosztott kepcsomagot? Tehat ha valaki megoszt velem 40 kepet es szeretnem letolteni, azt nem lehet? Mint peldaul dropboxon vagy a box fizetos reszeben?
Elore is koszi!
-
Gaborking
tag
Sziasztok!
Telepítettem az AdFree-t és indításnál azt kérdezi, hogy "Boot normally" vagy "Show TCPdump Screen". Melyiket válasszam?
Előre is köszi a választ! -
air
nagyúr
válasz enginev3.0 #435 üzenetére
Root-old a telót, és Titaniummal azt fagyasztasz le amit csak akarsz. Persze óvatosan, mert ha rendszerszolgáltatást fagyasztasz be előfordulhat, hogy bizonyos funkciók működésképtelenné válnak.
Nagyon sok folyamat nem azért fut, hogy téged idegesítsen, hanem mert a rendszer része.(#439) Gaborking:
Ha látni akarod a TCPdump-ot akkor azt, egyébként a másikat.
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
flash-
veterán
Sziasztok
érdekelne hogy létezik e androidra olyan program,ami ha a kamerán keresztül mozgást észlel akkor ad hangjelzést?
tehát ilyen mozgásérzékelő kameraként működik, hogy van e ilyen program?
-
enginev3.0
félisten
Ezt tudom, van is "cikkem" logoutomban hogy mit érdemes törölni telepítés után
De ettől függetlenül nem sok változott
Facebook megeszik 30-40mb-ot, böngésző vagy 80at, naptár is fut de minek
Hiába lövöm ki őket, egyszer csak ugyan úgy mennek tovább, kivéve a böngészőA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Batu3
tag
Igen van! Alarm System nevű appom van és ez sok mindenen kívül ezt is tudja, jó kis progi
Én is keresnék pár app-ot, segítsetek kérlek ha tudtok!
Egy futós/bicklis-et szeretnék ami írja, hogy mennyit mentem, merre stb. de nem kell hozzá internetkapcsolat! Ha van ilyen
Aztán hívás felvevő progi, ami automatikusan minden hívásomat felveszi, mindkét félét és nem kell kihangosítani. (MIUI-n volt egy nagyon jó progim erre, de a mostani romomra nem sikerült feltenni...)Fizetős/ingyenes app egyaránt érdekelne! PM-et is írhattok! Köszi előre is aki segít
Sony Ericsson K310i -> K770i -> P1i -> Live with Walkman -> Sony Xperia SP -> Z2 -> Huawei P9 Lite (2017) -> ASUS Zenfone 2 Laser -> Sony Xperia XA1 --> XZ1 --> Realme GT Master Edition --> Sony Xperia 1 IV
-
volvoguy
addikt
Üdv! Vmi olyan fájlkezelő érdekelne, ahol gesture-okkal tudok visszalépni, törölni stb.
Van egy, de nem a legjobb: Elecom File Manager
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
atillaahun
veterán
válasz enginev3.0 #442 üzenetére
Ezért kellett volna 1 GB RAM-os telefont venni 2 magos helyett. Egyébként ha nagyjából vágod a /system/app kipucolását akkor közel mindent tudsz. Ennél sokkal többet nem tehetsz, az 512 RAM-os Android-okkal egy küzdelem az élet.
Ha sikerült optimalizálnod a /system/app könyvtár méretét olyan 25-30 fájl közé, akkor esetleg feltolhatsz még egy Autostarts-ot, amivel letilthatsz pár automatikus indulást. Még ott van még a V6 Supercharger Script, ami némileg újraírja az Android memórai kezelését, de az alapvető hibákat az sem tudja javítani, plusz nem is gyerekjáték a beüzemelése. -
Martin107
tag
Sziasztok!
1, Olyan alkalmazást keresek, amivel note-okat (jegyzeteket) tudok kitenni widgetként a kezdő képernyőre?!
2, Tényleg van olyan időjárás előrejelző ami GPS-el működik, nem pedig wifi-vel?!
Üdv.
-
soundsthu
csendes tag
Sziasztok,
erdeklodnek, hogy a Google Chrome bongeszonek volt-e korabban olyan verzioja, ami Android 4.0-nal regebbi verziohoz keszult?
Udv!
-
válasz Martin107 #446 üzenetére
Martin107
van olyan időjárás előrejelző ami GPS-el működik, nem pedig wifi-vel?!Ez kb. olyan kérdés volt, mintha akku nélkül működő telefont keresnél...
Nincs, a 2 "megoldás" teljesen más célt szolgál. A WiFi a vezetéknélküli hálózat megnevezése, a GPS pedig a Globális Helymeghatározó Rendszer, ami "csak" pozíciókat tud meghatározni műholdak adatai alapján.
soundsthu
Nem, nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
agoka07
senior tag
Erre valaki?
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EAFC 25
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest