Új hozzászólás Aktív témák

• Gabesz87

veterán

Google fotók appal kapcsolatban kérném a segítségeteket. Samsung S21 telóm van, a gyári galériát használom, a fotóim pedig Onedrive-ra szinkronizalnak. Letöltöttem a Google fotókat, mert van egy megosztott album, aminek tagja vagyok, és gondoltam, egyszerűbb lenne ha nem mindig böngészőből (emailből, ahol kaptam a linket) kellene keresgelnem, hanem látnám a mappát az appban. Itt kezdődik a probléma. Az app némileg eltér nálam, máshogy néz ki, mint egy stock droidod telón (Pixel). A gyűjtemények fül így néz ki nálam:

Az Albumoknal nem látom a szóban forgó mappát. Viszont ha új kép kerül feltöltésre ebbe a mappába, kapok róla értesítést, és fent a Frissiteseknel (harang ikon) látom is a historyt, és van olyan opció hogy Album megtekintese, amivel meg is nyílik. De akkor miért nem kerül alapból hozzadasra a Gyűjtemények/Albumok alatt? :F
    Esetleg az lehetséges, hogy azért nem látszik, mert ki van kapcsolva a szinkronizálás? Mivel Onedrive-ot használok, nem akarok 2 helyen tárolni fotókat.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák