Hirdetés
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Google fotók appal kapcsolatban kérném a segítségeteket. Samsung S21 telóm van, a gyári galériát használom, a fotóim pedig Onedrive-ra szinkronizalnak. Letöltöttem a Google fotókat, mert van egy megosztott album, aminek tagja vagyok, és gondoltam, egyszerűbb lenne ha nem mindig böngészőből (emailből, ahol kaptam a linket) kellene keresgelnem, hanem látnám a mappát az appban. Itt kezdődik a probléma. Az app némileg eltér nálam, máshogy néz ki, mint egy stock droidod telón (Pixel). A gyűjtemények fül így néz ki nálam:
Az Albumoknal nem látom a szóban forgó mappát. Viszont ha új kép kerül feltöltésre ebbe a mappába, kapok róla értesítést, és fent a Frissiteseknel (harang ikon) látom is a historyt, és van olyan opció hogy Album megtekintese, amivel meg is nyílik. De akkor miért nem kerül alapból hozzadasra a Gyűjtemények/Albumok alatt?
Esetleg az lehetséges, hogy azért nem látszik, mert ki van kapcsolva a szinkronizálás? Mivel Onedrive-ot használok, nem akarok 2 helyen tárolni fotókat.[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Gmail alkalmazásban hogy lehet a kukában lévő levelek közt keresni? Nekem egyszerűen azok nem jelennek meg, és a címkék alatt sem látom a kukát.
-
Gabesz87
veterán
Galaxy Watch Active 2 topikjában már 2x feltettem a kérdést, de nem kaptam választ, hátha majd itt. Nem tudjátok, mi az oka annak, hogy a Watch Active2 Plugin már egy jó ideje nem tud frissülni? Sőt, megnyitva az adatlapját, azt írja, hogy már nem kompatibilis az eszközömmel. Galaxy S21-em van, úgyhogy nem igazán értem. Mondjuk fura, hogy azt írja az utolsó frissítésre, hogy júl.13. Pedig ez a probléma pár hónapja fennáll már. Ahogy láttam, a hozzászokásokat Play-en, sokan írták ugyanezt.
-
Gabesz87
veterán
-
Gabesz87
veterán
Chrome-ban a címsort hogy lehet alulra áthelyezni (ha lehetséges egyáltalán)? Olvastam pár éves cikkeket, hogy a [chrome: flags] titkos menüben kell mókolni, de én nem találtam benne azt, amit meg kellene változtatni.
-
Gabesz87
veterán
Nem hinném. Az én telóm egy Galaxy S21. És ki van kapcsolva az az opció hogy gyenge wifi esetén mobilnetre váltson. Anyámé egy Mi A1, de ott is kikapcsoltuk a releváns opciót (vagy ott nem is találtunk ilyet, már nem emlékszem). Nálam otthon aztán nem gyenge a wifi (wifi 6-on vagyok), de a Duo állandóan pimpongozik wifi és mobilnet közt, írja is amikor vált.
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Normális dolog az hogy a Duo csatlakozott wifin is néha adatforgalmat generál? Ki is írja néha néha hogy most adatforgalmat használ, most wifin van. A duó ilyen ratyi alapból? Családdal azon beszélünk, mert anyámmal beszélve a Viber rohadtul viszhangzik, a Skype baromi halk, a Duo minőségre jó csak ez az adatforgalom gáz. Nekem nem gond mert 15gb-om van, anyám viszont Dominos, és így ki kell kapcsolnia az adatforgalmat hogy ne fogyjon el a neten. Ebben a hónapban majd 500Mb-ot generált. Mondom, úgy hogy wifin van. De nálam is hasonló a szitu.
-
Gabesz87
veterán
Igen, valóban erre nem tértem ki. Alapból offline vannak a tabletre felmásolva a mesék, de néha bekapcsolom a mobilon a hotspotot, szóval azzal megoldható a dolog, ahogy írtátok. VLC-t használunk, akkor megnézem, azt hogy lehet "távkezelni", de a Kodi-Yatse páros sem rossz.
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Van valami olyan app, aminek segítségével telóról a gyereknek a kocsiban hátul a tableten tudnánk a mesét vezérelni. Ezt most jól megmondtam, de remélem értitek, mit szeretnék. Atugrani, mást elindítani, megállítani, hangerőt állítani.
-
Gabesz87
veterán
Tudtok ajánlani valami jó időjárás app-ot, aminek használható a widgete? A Samu S21 gyári app widgete elég gyatra. Ami hiányzik:
- több napos előrejelzés hőmérséklettel (csak ikonnal mutatja milyen idő várható, de semmi egyéb, bezzeg azt mutatja, mikor frissült utoljára - kit érdekel)
- jó lenne ilyen osztott nézet, hogy ha nem otthon vagyok, mutassa az aktuális helyszín, és az otthoni (alapértelmezett hely) időjárását is
- ami tetszett az előző telómon (P20 Pro), hogy az órára kattintva (ami a widget része volt) az idő, ébresztő, stopper, visszaszámláló nyíltak meg, az idjárás részre kattintva meg nyilván az időjárás.
- magyarul azért tudjon (idő forumátum, napok stb)
Láttam, hogy az összefoglalóbn van 3 javaslat. Azok is jók, vagy van esetleg más? -
Gabesz87
veterán
Tudna valaki segíteni abban hogy az AA vezeték nélkül hogy is működik? Már ha van erre mód. Szüleimnek van egy új Astra, wifi is van elvileg benne (ha jól olvastam wifin működik a wireless AA).
Ma állítottam be anyám telojan, egy Mi A1, a legfrissebb AA appal[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Tudtok valami faék egyszerű email appot amibe Vipmail címet be tudnék állítani? Anyámnak kéne a Mi A1 telojara, de azért kéne külön, hogy átlátható legyen neki, ne kelljen a gmail appban váltogatni. Régebben volt indamail app de úgy látom már nincs. Leszedtem egy apk-t, de nem tudtam feltelepiteni valamiért. Nem tudjatok hogy lehetne beállítani Vipmail-t?
-
Gabesz87
veterán
Miért van az hogy a Facebook app egyszer magyar, egyszer angol. Nekem mindegy melyik, csak nem értem, miért változik folyton. Frissitesektol függ?
-
Gabesz87
veterán
Tudnátok segíteni, hogy a Spotify vezérlő gombjait hogy lehet a zárképernyőre varázsolni? Korábban valamiért kikapcsoltam, már nem emlékszem miért, de most az istenért sem találtom, hol kell bekapcsolni. Mi MIX 2S-em van. Az alkalmazásértesítések közt a Spotify-on belül van a lejátszás opció, de ha azt bekapcsolom, az alatta lévő sorok ugyanúgy inaktívak maradnak, ráadásul a bekapcsolás sem marad meg. Ha visszalépek egyet, majd ismét bemegyek a lejátszás értesítésekbe, ki van kapcsolva ugyanúgy. Franc se érti ezt.
-
Gabesz87
veterán
válasz Viktor0610 #129184 üzenetére
Jah, hát nekem ezek szerint nem volt az :-) De úgy látom nem én vagyok az egyetlen akinek nem frissül.
-
Gabesz87
veterán
válasz Viktor0610 #129163 üzenetére
Töröltem a play áruház frissiteseit de még így sem frissíti a Google-t. Nem értem mi a baj. Letolti, azzal nincs baj, csak telepíteni nem akarja.
-
Gabesz87
veterán
Láttam a Store-ban, hogy van egy frissítés a Google-hoz. Ilyet még nem tapasztaltam, de nem tudom telepíteni. Letölti, de 505-ös hibakoddal megszakad a telepítés azonnal letöltés után. Ez mi lehet? Esetleg más nem tapasztalt ilyet? Próbáltam a play Store gyorsítótárat törölni, telót újraindítani. Amúgy a teló Mi mix 2s, miui10-el (global stable) és pitével.
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Van egy Mi Mix 2S-em, de ez most mellékes. A kérdésem az volna, hogy a telefon által kiadott hangminőség függ a zenelejátszó apptól? Van (illetve még nincs nálam kézben, jövő héten kapom meg) egy AKG K935 fejhallgatóm, és melóban szeretném használni zenehallgatásra a legjobb minőségben, szóval flac fileokat szeretnék majd hallgatni rajta. Ezért érdekelne, hogy a gyári lejátszó is jó, vagy esetleg van valami jobb, ajánlottabb lejátszó app? Egyébként marha jó, mert megrendeltem az AKG-t, és utána kaptunk Jabra Evolve 80 fejhallgatót, ami azért szintén nem rossz. Egyelőre dilemmázom is kicsit, hogy van-e értelme 2 fejhallgatót tartanom itt melóban. Bár a Jabra-ba elégge beleizzad a fülem már fél óra után is.
-
Gabesz87
veterán
válasz 1bitesjuzer #126858 üzenetére
Ok, köszönöm.
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Az volna a kérdésem, hogy Simple-el való fizetésnek (sima boltban, áruházban való vásárlásra gondolok) mi a menete? Nem OTP-s vagyok, szóval ha jól tudom, ebben az esetben pénzt kell tenni egy "virtuális számlára" amit a Simple-ben csinálok? És erről vonja le a pénzt? Illetve kell hozzá NFC, pontosabban olyan SIM kártya, ami támogatja az NFC fizetést? Mert mintha ilyesmit olvastam volna valahol korábban. És fizetésnél kell valamit nyomnon, meg kell nyitni a Simple-t? Vagy hogy zajlik pontosan?
(#126856) Viktor0610:
az nyilvánvaló, hogy NFC-s tel. kell hozzá, nem is úgy értettem, hogy egy darab SIM kártyát fogok, és azzal fizetek Csak mintha ilyet olvastam volna itt a fórumon régebben a téma kapcsán, hogy NFC képes SIM kártya is kell....de nem tudom, ez igaz-e, vagy mi köze lehet hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. OneDrive-al kapcsolatos kérdésem lenne. Miért van az, hogy nem töltögeti felfelé wifin automatikusan a képeket a teló? Hiába van beállítva. Meg az is, hogy melyik mappát szinkonizálja. Csak akkor kezdi letölteni, ha pl. egy képet fel akarok tenni OneDrive-ra manuálisan, kiválasztom, hogy küldés OneDrive-ra, és akkor az összes még nem feltöltött képet menti a Drive-ra egyúttal. Amit magától meg kéne tenni mikor wifin vagyok. Nem értem. A teló egy Mi Mix 2S.
-
Gabesz87
veterán
Android Auto segítség kellene: ki akartam ma próbálni, de nem sikerült valamiért. Összedugtam a telót a kocsival, indítottam az appot, de semmi. Azt írja, hogy csatlakoztassam az autóhoz. Arra gondoltam, az nem gond, hogy Bluetooth-on közben össze van kapcsolódva? Ez zavarhatja?
-
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Olyan kérdésem volna, hogy feltettem apk-ról az Android Auto-t, de utána nem kellene látnom a Google Play-en? Vagy azért nem látom, és nem frissíti, mert hivatalosan nálunk még nincs?
-
Gabesz87
veterán
válasz aprokaroka87 #97093 üzenetére
Ok, köszi, lehet megnézem azért azt is.
-
Gabesz87
veterán
Valami egyszerű wifis fájlátviteli appot tudtok ajánlani? WP-n használtam az Easy Transfert, az nagyon jó volt, tetszetős felületű, egyszerű. Feltettem egy progit nemrég, de nem jött be. BOnyolult volt ,alig találtam meg, hol vannak a képernyő mentések, az egész ilyen régi DOS hierarchiájú volt.
Szerk.: Leszedtem a Wifi File transfert, ez ígéretesnek tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Tudnatok mondani egy használható, nem túl nagy hw.igényű, offline térkép appot külföldi használatra? Parom megy ki Skociaba, es gondoltam jó ha van a telojan, ha meg akar nézni vmt, vagy csak elteved.
Galaxy S Advance telo[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Tudnátok ajánlani egy appot, amivel energiagazdálkodási sémákat lehet létrehozni? Konkrétan azt szeretném, hogy éjszakára adott időtől adott ideig spórolás miatt teljesen kikapcsoljon a mobilnet, és a szinkronizálás.
-
Gabesz87
veterán
üdv. Az normális h.az Opera Mobile elég lassan nyitja meg a linkeket?Úgy értem,rakattintok valamire és kb.2-3sec mire elkezdi betölteni.Másnál is ilyen?Galaxy s advance
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy a facebook messenger alkalmazásában nincs go offline lehetőség?Vagy hog lehet akkor offlineba menni?Sehol nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest