-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anytime
őstag
Tudnátok nekem ajánlani egy jó Szülői Felügyelet típusú alkalmazást?
-
-
emeron
tag
válasz Kékes525 #118681 üzenetére
Azt se felejtsd el, hogy nem a jelszókezelő cég biztosít felhő tárhelyet, hanem te választod ki a neked tetszőt (nem úgy, mint a LastPass vagy a 1Password esetén). Arra gyakorlatilag 0 esély van, hogy a Google/Microsoft/stb. rendszerét feltörtjék.
Egy átlag ember nem ér meg annyi időt, energiát, pénzt, erőforrást ami az említett felhő tárhelyek majd a titkosított fájl visszafejtéséhez szükséges. A kliens oldalt már célszerűbb támadni, de ahogy Somatom is elmondta azért az nem olyan egyszerű.
Banki adatot is tárolhatsz benne. Ott is kapcsold be a két faktoros hitelesítést (mint mindenhol máshol, ahol elérhető). Bankkártya adatait azt én sem tárolom ilyenben. Ha kell, előveszem.
Nagy mennyiségű jelszó tárolásához, ráadásul több helyen elérhető módon egyszerűen jelenleg nincs jobb lehetőség.
Az meg hogy a fejlesztő "hazaküldi" az adataid nem életszerű. Előbb-utóbb kiderül és az nagyon durva következményekkel jár.
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Valakinek megvan esetleg az előző verziós Granit Bank app .apk telepítője.
Sajnos magyar app és sehol nincsen fent régi verzió mentve... ma frissítés óta pedig egyszerűen nem működik nekem. Nem tudok belépni és emiatt le van tiltva a kártyám.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
törölt tag
YouTube app mégis mi a vérért akar most már az SMS-ekhez és névjegyekhez is hozzáférni?
-
snowdog
veterán
válasz Kékes525 #118688 üzenetére
A bankolást általában én is PC-n intézem. De a mobilomon van olyan banki alkalmazás, amiben azért megbízom. Elindítom az alkalmazást, kéri az ujjlenyomatos azonosítást, és már bent is vagyok. Ennél egyszerűbben nem igazán lehet belépni. És még csak meg sem kell jegyezni a jelszót.
-
Kékes525
félisten
válasz Somatom #118687 üzenetére
Elfogadom, amit írsz, az szubjektív, bizalmi kérdés, hogy ki, melyiket tekinti nagyobb rizikófaktornak. Én kezdettől csak a kételyeimet és nem az egyértelmű elutasításomat írtam le a jelszókezelőkről. Hozzáteszem azt, hogy mobilon még nem bankoltam, ezt PC-én intézem. Tudom ott is felvethetők azok a kérdések, mint amit írtam. Nem is azért használom a PC-t a mobil helyett, mert az biztonságosabb lenne, hanem azért, mert azt kényelmesebbnek találom.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Somatom
veterán
válasz Kékes525 #118686 üzenetére
Ezt én másképp látom. Jelszókezelős beillesztéssel nem kerül a billentyűzet alkalmazáshoz az infó. Tehát, nem hagytál ki egy rizikófaktort, hanem lecserélted egy másik rizikófaktorra. Az szubjektív, bizalmi kérdés, hogy ki, melyiket tekinti nagyobb rizikófaktornak. A LastPass egy régóta, megbízhatóan működő jelszókezelő, könnyen "lenyomozható" háttérrel. Ezzel szemben mit tudunk a külsős billentyűzet alkalmazások fejlesztőiről, hátteréről? Ne érts félre, nem azt állítom, hogy a külsős bill. alkalmazások keyloggerek! Csak a rizikófaktoros gondolatmenetedet viszem tovább, és alkalmazom rájuk. Én Anysoftot használok. Az sem nyílt, tehát ugyanannyira tartalmazhat ártalmas kódot, mint a LastPass beépülő, amit egyébként sztem többen használnak, mint külsős billentyűzet alkalmazást.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Kékes525
félisten
válasz Somatom #118684 üzenetére
+(#118685) dekrer
Nem azt írtam, hogy jogos a felvetésed? Én azt hiszem igen, azt írtam. Azonban ha a számtant ismerjük, akkor egyszerű a megállítás, mint amit írtam is, hogy 1 (egy) esetleges biztonsági réssel kevesebb van. Ez a megfogalmazás nem azt mondja ki, hogy hogy ne lenne veszély, hanem azt, hogy kevesebb van akkor, ha nem alkalmazunk nagyon érzékeny adatnál jelszókezelőt. 2-1=1, akárhogy számolom.
Nem beszélve arról, hogy billentyűzetet (ha tetszik OS-t is) picivel többen használnak, mint jelszókezelőt így a megbízhatósága nagyságrendekkel jobban van ellenőrizve. Ha problémás lenne az sokkal hamarabb kiderülne. Úgyhogy a hasonlatod nem egészen pontos.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Kékes525 #118683 üzenetére
Ahha. Azokat az adatokat mivel pötyögöd be manuálisan? Esetleg egy telepített, "külsős" bilentyűzet alkalmazással? Honnan tudod, hogy a bepötyögött karaktereket nem küldi azonnal valamilyen szervernek? Mi alapján bízol meg benne, és ugyanezen az alapon miért vagy bizalmatlan egy jelszókezelővel szemben?
-
Kékes525
félisten
válasz Somatom #118682 üzenetére
Ez szerintem is jogos. Talán azzal védhetem az álláspontomat, hogy egy támadhatósági faktorral kevesebb van akkor, ha a legérzékenyebb adatomat (banki jelszók) nem bízom a jelszókezelőre és manuálisan gépelem be azokat.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Kékes525 #118681 üzenetére
Mindenképpen bizalmi kérdés. De, ez minden alkalmazásra igaz, és sztem egy jelszókezelő kisebb rizikófaktort jelent, mint mondjuk a billentyűzet alkalmazások. Tudjuk, hogy azok mögött kik állnak? Vagy, ott van a Robot. Egyetlen ember fejleszti, és gyakorlatilag teljhatalommal bír a telómon ahhoz, hogy normálisan végezni tudja a dolgát. Ez is maximálisan bizalmi kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz Somatom #118680 üzenetére
"A felhőben feltörés, mint írtam, nem játszik, mert a visszafejtő kulcs nem kerül ki a telóból."
Ez igaz, ezt állítják magukról az ilyen programok. Ez azonban bizalmi kérdés.
A válaszod első részével is egyetértek, én csak az esetleges aggályaimat fejtettem ki, azt, hogy ha akarja a fejlesztő ezt megcsinálhatja. Ettől kezdve ez is csak bizalom kérdése. Erről írtam eddig.
-
Somatom
veterán
válasz Kékes525 #118679 üzenetére
Elvben van rá lehetőség, mivel tudomásom szerint a LastPass forráskódja zárt. De, azért gondold át ennek az összefüggéseit! Ez csak egyszer kell előforduljon, és dől az egész cég. Nem beszélve arról, hogy ez bűncselekmény, és hacsak nem hamisított LastPass plugin -t telepítesz, egyértelmű, hogy ki a felelős.
A felhőben feltörés, mint írtam, nem játszik, mert a visszafejtő kulcs nem kerül ki a telóból. Csak az ellenörző kód, amiből viszont nem fejthető vissza a jelszó. Az ellenörző kód ellopása esetén, ha a hekkelés végén sikeres a lopás, akkor a szerver elküldi az AES256 -os titkosítású állományt. Hogy lesz ebből használható infó? Ahhoz a kliensből kell megszerezzék a még titkosítatlan jelszót.Beg:
Nem tudom, hogy ez ON, vagy OFF. Döntsd el Te![ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz Somatom #118676 üzenetére
"Az meg teljesen felejtős, hogy kliens oldalon fejtsék meg a kódolást. Beletelne pár évbe, ami alatt jobb, ha állandóan töltőn lenne a teló"
Ezzel gyakorlatilag egyetértek. Nem az esetleges titkosítás feltörése a gondom. Elméletileg ugyan lehetséges, gyakorlatilag viszont nem, majd csak az esetleges kvantumszámítógépekkel. Ez viszont még messze van.
Még mindig nem érted a mondanivalóm lényegét. Nekem magával a titkosító program megbízhatóságával van gondom, azzal, hogy mit csinál a visszafejtőkulccsal. Ehhez a teló biztonságának, rootjognak, homokozónak, esetleges más malware-oknak semmi köze se pro, se kontra. Ha a titkosító programot úgy írták meg, akkor a visszafejtőkulcsot el tudja juttatni egy harmadik személyhez. Ehhez minden jogosultsága megvan mint Androidon (működéséhez ezen jogokat eleve engedélyezni kell, mert másképp az alapfeladatát sem tudja ellátni), mint Windowson. Az más kérdés, ha ezen tevékenységét már korábban felismerték, akkor a programot a védelmi programok veszélyesnek, malware-nek nyilvánítják és itt megbukhat. Azonban addig simán tud működni.
Egészen konkrétan. Ha az internethez hozzáfér, akkor mi akadályozza meg abban, hogy elküldhesse a visszafejtőkulcsot? Ha pedig csak a felhők vannak engedélyezve az internet-hozzáférésnél, akkor pedig a felhőt törhetik fel úgy, hogy egy program a felhőben fogadja ezt az információt. Így a visszafejtőkulcs kikerült, vissza lehet élni vele.
[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
válasz WhiteWalker #118677 üzenetére
Én azt használom.
-
Somatom
veterán
válasz Kékes525 #118673 üzenetére
Nem értem, hogy ezt hogyan képzeled. Ha a telód titkosít, akkor a telódra kéne valamilyen kémprogramot telepíteni, ami a jelszókezelő elé épül be, és még a titkosítatlan adatokat nyúlja le. Mivel Androidon minden alkalmazás a saját homokozójában fut, ezért ezt csak valami keylogger -rel tudom elképzelni. Ez viszont nem olyan egyszerű, pláne root nélkül. Az meg teljesen felejtős, hogy kliens oldalon fejtsék meg a kódolást. Beletelne pár évbe, ami alatt jobb, ha állandóan töltőn lenne a teló.
-
Kékes525
félisten
"a titkosított adatbázis nem szinkronizálom"
Ha a titkosított adat nincs szinkronizálva, az egy fokkal valóban növeli, növelheti a biztonságot.
(#118669) Somatom
Nem arról írtam, amire a válaszod irányult.
Nem a titkosítás esetleges feltöréséről írtam. A feltörés a titkosító program és nem a titkosítás feltörését jelenti. Ha ez esetleg félreérthető volt, akkor bocs, most tisztáztam.
A visszafejtő kulcsot a titkosító program adja meg, számolja ki. Ettől kezdve csak a bizalom kérdése az, hogy mit csinál vele. Ehhez a titkosítás feltörhetőségi nehézségének és az MD5-nek sem pro sem kontra semmi köze.[ Szerkesztve ]
-
tonyrulez
őstag
válasz MikeWazowski #118656 üzenetére
"Én minden jelszavam fejből tudom, pedig nem ugyan azok."
Nekem perpill. 246 oldalhoz van elmentett jelszó, mindegyik más. Ezt azért nem jegyezném meg fejben
4 8 15 16 23 42
-
psg5
veterán
-
Somatom
veterán
válasz Kékes525 #118664 üzenetére
Minden feltörhető, csak nem mindegy, hogy mennyi idő alatt, és mekkora energiaráfordítással. AES256 -nál egyszerűen nem éri meg. Az adatok a kliensben titkosítódnak és azután kerülnek a szerverre. A jelszót sem tárolja a szerver, csak az ellenörző kódját. MD5 megvan? Csak arra alkalmas, hogy egyezést igazoljon, de az, hogy mi egyezik, az ellenörző kódból nem állapítható meg.
MikeWazowski:
Ezt a SafeInCloudot nem ismerem, a LastPass képes automatikusan beléptetni. Ez jelenleg csak pár böngészővel, külső beépülő segítségével működik. Érdekesség, hogy egy olyan módszert használ, ami nem a dokumentációnak megfelelően alkalmazza az API -t. A Google szigorításának következtében ennek a lehetőségnek is befellegzett volna. A LastPass azonnal felvette a kapcsolatot a Google -el, és sztem nem kis része volt abban, hogy a Google viszakozott. Egyébként, Oreotól van rá direkt API, nem szükséges egy másra kitaláltat "megerőszakolni".Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Onedrive névjegyeket hogy tudom megjeleníteni droidos telefonon?
Csak ott vannak a névjegyek, gmail fiókban nincs és a onedricve-hoz csak outtlook.com.-os e-mail van regiztrálva nem gmail-es.F.K.T.
-
Kékes525
félisten
"Aes256 titkosítást használ és offline."
Ha már a felhőbe felküldi, akkor már nem offline. Aes256 nem ismerem, de úgy gondolom hogy annak is van visszafejtő kódja, amit adott esetben elküldhet.
"Sőt ne is bankolj neten lehet a billentyűzet app elküldi amiket leírsz.. Vagy a böngésző.. Vagy a rendszer.."
Nem erről van szó. Az ember ha tudja, akkor lehetőleg csökkenti, minimalizálja a kockázatot. Nem kell minden nap 10 probléma. Elég ha 10 évenként 1 van, az is katasztrofális lehet.
És mint írtam, csak a bank adatait nem bíznám rá.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz MikeWazowski #118662 üzenetére
Igen, főleg mert keresztplatformos, tehát PC-n és android-on is fut egyszerre. A prémium funkció egyik lehetősége, hogy össze is szinkronizálja őket.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
MikeWazowski
veterán
válasz MADcat #118660 üzenetére
Köszönöm Nektek!
Tehát, ha jól értem akkor azon kívül, hogy elmenti a felhasználóneveket/mail címeket és a jelszavakat, képes kitölteni ezeket a böngészőbe, vagy az appba lépni? Tehát elmentem mondjuk a reddit nevem meg jelszavam, és megnyitom az alkalmazást akkor importálja az adatokat, tehát nem kell bepötyögnöm? Mert utóbbi elég hasznos lenne részemre is.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MODERÁTOR
Egy nagyon erős jelszavat kell megjegyeznem. Ezzel vagy ujjlenyomattal bejelentkezem a konténerbe és onnan meg mindenhova be tudok jelentkezni jelszópötyögés nélkül. Mindenhova minimum 12 karakteres a jelszavam, krix-karx space, betű szám stb... Így lehet próbálkozni.
Házi NAS-on és Microsoft felhőben van a konténer bármikor elérem.
A másik, rengeteg regem van, néha azt se tudom milyen felhasználó nevem van, mert sokszor foglalt, vagy mást kell használnom, erre sem kell figyelnem.
Ez hitéleti dolog, valakinek ez szimpatikus, valaki tűzzel vassal ellen van.(#118659) Kékes525
Mert egy sima jelszó felhasználópárost nehezebb feltörni? Csak kérdem.Nem olvastam rendesen végig
Bankot én sem, az fejben van.(#118658) ollie
Így van, nekem kb 200 tétel van benne, és sztem ez bőven középkategória.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
+(#118655) ollie
"Titkosítja.."
Ha feltörik, meghackelik, vagy ha titokban elküldi a titkosítás feloldó kódját (azt ami a visszafejtéshez kell) is, akkor a titkosítás semmit nem ér...Ezért nem tudok az ilyenekbe bízni. Természetesen ez csak a legérzékenyebb adatokra vonatkozik (bank), a többit én is nyugodtan rábíznám.
[ Szerkesztve ]
-
Igen, bármikor meg tudod nézni, meg van ezeknek browser beépülő moduljuk, amivel automatikusan tudnak beírni jelszavakat. Annak meg örülök, hogy fejből ismered minden jelszavad, de ha már van 100 különböző, akkor nehéz mindet fejben tartani, főleg akkor, ha valamit mondjuk csak évente egyszer használsz.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
MODERÁTOR
Felhő szinkronizálás
Korlátlan tárhely
Jelszó generátor
Weboldal ikonok
Kép melléklet
Gyors feloldás
Ujjlenyomat bejelentkezés
Android wear
Másolás értesítés panelre
Automatikus kitöltés
Biztonsági mentés és visszaállítás
Időtúllépéskor ürítse a vágólapotA dőltek miatt vettem meg. Hozzáteszem, nagyon jól használható alap verzióban, de körülményesebb.
-
MikeWazowski
veterán
válasz MADcat #118650 üzenetére
Valaki elmondaná, hogy mire jók ezek az alkalmazások? Én minden jelszavam fejből tudom, pedig nem ugyan azok. Ebbe és a hasonló programokba be tudom írni, hogy a google jelszavam: XXX, és bármikor meg tudom nézni? Erre jó, vagy mire? Komolyan nem tudom.
Azért érdekel mert ha ezeken felül jó ,még valamire akkor én is megvenném, ha már akciós és ennyire ajánljátok, meg hát 4,8-as értékelés is mond valamit.
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MODERÁTOR
Most "csak" egy ezres.Ujjlenyomat funkció miatt ma megvettem én is. Nem hinném, hogy ennél lesz olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
Wolfskin
őstag
sziasztok, a NO LED helyett tudtok mást ajánlani elmulasztott hívások kijelzésére?
ezt a telefon sajnos magától kikapcsolja. ha bekapcsolom, 10 perc múlva már ki is van kapcsolva. a programban is meg a kisegítő lehetőségekben is.''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
snowdog
veterán
válasz Dexter-2000 #118640 üzenetére
Itt is pontosan azt kérdezték, amit te is (netán ott is te kérdezted?). A válaszok hátha segítségedre lesznek. [link]
u.i. Az ottani kérdező végül is ezt választotta (lichess • Free Online Chess). [link]
[ Szerkesztve ]
-
Dexter-2000
őstag
Sziasztok, egy sakkos alkalmazást keresek, ahol nem kötelező egyből lépni, hanem több napig tarthat a meccs két játékos között.
esetleg ha android/ios crossplatformos lenne az előnyt jelent de az se baj ha nem az.
az is jó ha netán ez egy honlap ahol be kell jelentkezni
Szép napot!
-
Kékes525
félisten
válasz Somatom #118637 üzenetére
Igen, a névjegyzék modult láttam, csak nem görgettem vízszintesen tovább.
Másrészt megkavart az is, hogy nagyjából egy időben telepítettem az Elixir 2 widgetet is azzal amikor elsőnek azonnal sikerült 4 gyors tárcsázó ikont csinálnom és összekeveredett bennem a kettő lehetőség. Mindegy a lényeg, hogy most minden OK.[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz Somatom #118637 üzenetére
Igen, csak valami megváltozott. Korábban egyértelmű volt, de valamelyik fw frissítés óta meg bonyolultabb lett. A változtatás után én sem tudtam elsőre rájönni, de szerencsére volt aki segített. Egyébként az ikon kinézete is megváltozott. A bal felső sarkán megjelent egy fehér telefon keret.
-
-
Kékes525
félisten
válasz Somatom #118633 üzenetére
Nem, nem siklottam el fölötte, mert erre is válaszoltam (második hozzászólásom az e kérdésre adott válasz volt). De végül is igazad van most hülyeséget írtam.
"Az egy másik dolog, hogy nálad miért nem megy a közvetlen tárcsázás. Valahol Lolli környékén a Google csavart a hívások jogosultságain. Onnantól nálam is problémásak lettek a "dial" intentek."
Ez nálam biztosan nem áll fenn, mert mint írtam pár hete már 4-et is csináltam ami tökéletes, egy érintés az ikonra és azonnal tárcsázza is az adott számot, minden más plusz tevékenység nélkül. Az Android pontosan ugyanaz, mint volt (augusztusi biztonsági frissítés) és a beállításokon sem változtattam (legalábbis nem emlékszem olyanra ami ezt okozhatná). Az ikonok kinézete teljesen egyforma, de ha rajta tartom a kezem látható a mellékelt képeken is más lehetőségek jönnek elő, ami mutatja, hogy valami más a kétfajta parancsikon. Arra nem jövők rá, hogy mi lehet a lényegi különbség közöttük, ami miatt mást csinálnak.
Köszi a programot, kipróbálom!
Mint minden, ez is pofonegyszerű, a modulok között a névjegyzéknél (ott jobbra tovább kellett görgetni), van egy közvetlen hívás, azt kell kitennem és a megfelelő névjegyet hozzárendelni, és minden oké. Hogy erre nem jöttem rá eddig.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Kékes525 #118631 üzenetére
Ez volt az első, csak gondolom, átsiklottál fölötte.
A képeidet néztem korábban is, de nekem nem mondanak semmit, nem tudom, hogy mit kéne lássak rajtuk.
Ami a parancsikon tulajdonságait illeti, nem tudok ilyen lehetőségről (mármint külön alkalmazás telepítése nélkül). Ez sztem a launcher feladata lenne, és többször írtam korábban, hogy nagy hibának tartom azt, hogy a launcherek (legalábbis az általam ismertek) nem tudnak ilyet. Apex -ben pl. a "parancsikon szerkesztése" egy vicc. A parancsikonok tulajdonságai egységesek, az Androidban definiáltak. Ez egy kb. 10 rublikát tartalmazó "űrlap" (intent, uri, mime type, stb.). Ezzel lehetne parancsikont szerkeszteni, a tulajdonságait ellenőrizni, módosítani. Ehhez most külön alkalmazást kell telepíteni (pl. xShortcut).
Az egy másik dolog, hogy nálad miért nem megy a közvetlen tárcsázás. Valahol Lolli környékén a Google csavart a hívások jogosultságain. Onnantól nálam is problémásak lettek a "dial" intentek.[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz WhiteWalker #118630 üzenetére
Vótmá, de köszi
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Kékes525
félisten
válasz Somatom #118628 üzenetére
"Akkor fussunk neki még egyszer!" Ez az első.
Pontosan azt csináltam amit írsz, de nem azt kaptam amit vártam. A tárcsázót hozta be beírva az adott telefonszámmal és nekem a híváshoz még meg kell nyomni a hívó gombot. Néhány hete létrehozott viszont csak a gyors tárcsázó ikon megnyomásával azonnal tárcsázza az adott számot. Ezt nem értem, hogy most miért nem olyan.
Azért is tettem bele a képeket, mert arról is látni a különbségeket a két létrehozott parancs ikon között. Gondoltam ez segít, hogy mi lehet a hiba.
Az elixirt csak azért írtam, mert abból indítva (Parancsikonok) is próbáltam. Úgy is ugyanaz a helyzet.
"a "közvetlen tárcsázás" egy gyári parancsikon, ami közvetlenül a launcher -ből "
Hát közvetlenül nem tudom (legalábbis én) kitenni a launcherből, Nova Pro-t használok.
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
Nova Launcher akciós most az áruházba.
-
aelod
veterán
Esetleg arra valami ötlet, ha telefont váltottam és nincs backupom a whatsappon fogadott média állományról akkor azt, hogyan tudom előhívni az új telefonon?
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Somatom
veterán
válasz Kékes525 #118625 üzenetére
Akkor fussunk neki még egyszer! Az Elixír nem parancsikont hoz létre, hanem widgetet. Hosszan nyomsz a home -on, kiválasztod a modul (widget) létrehozását, majd a listából az Elixír 1x1 -es widgetet. Ekkor átdob az Elixír widget szerkesztőjébe. Ott megadod a widget nevét, képet, stb. Aztán ráböksz az X -re és kiválasztod, hogy mit csináljon a widget érintésre. Parancsikon -> Közvetlen tárcsázás -> kiválasztod a listából a számot.
Ha ez megvan, akkor alul ráböksz a "létrehozás" -ra és ennyi.
Magához a parancsikonhoz az Elixír fölösleges, hiszen a "közvetlen tárcsázás" egy gyári parancsikon, ami közvetlenül a launcher -ből is kirakható a home -ra. Ha nincs közvetlen tárcsázás parancsikon a listában, vagy nem indítja a hívást, akkor ott valami más gebasz van, mert az a parancsikon direkt erre lett kitalálva.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
-
Kékes525
félisten
Van e olyan lehetőség az Android 7-ben (rootolt Galaxy s6) amivel egy ikon tulajdonságát megtudom nézni úgy mint a Windows esetében amikor egy ikonra a jobb egérgombbal ráklikkelek és a tulajdonságokat választom ki.
Más.
-
hati
addikt
válasz spiderpig820 #118622 üzenetére
Köszíííí
-
Cyrin
addikt
válasz spiderpig820 #118622 üzenetére
erre vártam köszi...
-
spiderpig820
aktív tag
Akciós a Nova launcher prime. Ha valakit esetleg érdekel, most 125 forintért van.
4B
-
senior tag
Valaki tudja esetleg "nagyon véletlenül", hogy melyik Facebook Messenger verzió felel meg az alábbiaknak?
- Új emojik vannak benne,
- Lehet vele videohívást kezdeményezni,
- de NINCS benne "Napom" funkció meg egyéb szemét, (számomra) teljesen felesleges cuccGalaxy S2-n sokáig használtam régi emojis, fapados, de videohívást már támogató verziót és jó is volt, csak sokszor nem láttam a hangulatjelet, amit küldtek. Anno végigpróbáltam a főverziókat, míg eljutottam a megfelelőig, most inkább segítséget kérek
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok! A Limbo nevü android pc emulátort szeretném kipróbálni. Tudja valaki hogy működik? img fált hogy tudok készíteni az én windows telepítőmből, amit a program elfogad?
-
-
-
Probert75
addikt
válasz SharpSA #118611 üzenetére
Itt már jártam és semmit nem oldott meg. A sokadik hozzászólásban linkelt samba dolgot is megcsináltam, de akkor sem javult meg.
Ha nem állítok jelszót, akkor a másik gép nem tud csatlakozni, mert akkor is kéri, ha nincs jelszó beállítva.
Szóval ez halva született ötlet. Már annyiféle oldalon jártam, még angol oldalakon is, de sehol nem találtam megoldást. De azért kösz!(#118612) Somatom Köszönöm a segítséget, nekem ez már magas. Már belefáradtam a sok próbálgatásba. Befejeztem, nem kínlódok vele tovább.
-
Somatom
veterán
válasz Probert75 #118607 üzenetére
SMB (Win megosztás) esetén a port fix (443, ha jól emlékszem). A Macen kívül, az összes többi rendszer ragaszkodik ehhez a portszámhoz. Egyébként ezért nem lehet Androidon root nélkül natív SMB szervert futtatni. Az Android ugyanis root nélkül semmilyen szervernek sem enged 1024 alatti portszámot. Általánosságban az FTP a 21 -es, a Web pedig a 80 -as porton szokott lenni. Az Androidos FTP szerverek viszont alapértelmezetten a 2121 -en, a Webszerverek pedig a 8080 -on szoktak lenni. Ez nem probléma, mert a kliensekben bármely OS alatt megadható az alapértelmezettől eltérő portszám. SMB kapcsolatnál azonban csak Mac OS -en futó kliensben.
[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
válasz Probert75 #118610 üzenetére
Ennek semmi köze a jelszóval belépéshez. Csak kapcsold ki és jó lesz.
Itt a második hozzászólás:
https://answers.microsoft.com/hu-hu/windows/forum/windows_10-networking/win10-helyi-h%C3%A1l%C3%B3zaton-mappa/dfd946db-5718-4fcc-a7c4-3b700a6b16a2?auth=1[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
brd
nagyúr
válasz Bozek #118602 üzenetére
Pl. az előtérben lévő appra Force Close, menü előhozása, telefon altatás, alkalmazáson belüli keresés, auto rotation ki/be kapcsolása (bár az App Settings-ben még úgy tűnik, működik az alkalmazásonkénti megadás, de a beépített alkalmazásokra - pl. Galéria - még nem próbáltam ki)...
Köszi, de: "- Not working on EMUI, LG UX". Mindenesetre azért látom, nem reménytelen a dolog, keresgélek még.
zeon.hu: Köszi, most is így van (GravityBox), de nem fér el minden, ill. a Recent app/redőnylehúzó gombot nem lehet customizálni benne.
The only real valuable thing is intuition.
-
Probert75
addikt
Sziasztok!
Ajánljatok már valami rém egyszerű beállítással rendelkező progit a telóra, amivel tudok kapcsolódni a win10-es PC-m megosztott meghajtójához!
Eddig a ESFileExplorert használtam, de valamiért bexart és semmilyen beállítással nem hajlandó csatlakozni. Hiába írom be a jelszót, domaint meg mindent.
Előre is THX! -
Bozek
nagyúr
Milyen saját funkció kellene? Az Oreo Preview-ban már a Kezelöfelület-hangolóban jelent meg rá lehetőség, bár nálam például nincs benn a véglegesben. De nem gond, a Custom Navigation Bar épp ezt a megoldást használja (legalább 7-es Android kell neki). Igaz, korlátozott lehetőségekkel, de a Pro (699 Ft) tud Tasker Event-ként működni, tehát gyakorlatilag bármit meg lehet vele oldani.
Amúgy még root se kell hozzá, ADB-n megadott WRITE_SECURE_SETTINGS engedéllyel is működik.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Google Pixel topik
- C# programozás
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...