-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzz03
őstag
f**kyeh koszi az infot.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
zzz03
őstag
whatsapp masnal se kuldi el az uzeneteket?
-
Đusty
addikt
Olyan alkalmazást keresek, hogy ha készítek egy fényképet meg tudja jeleníteni a google térképen, hogy hol készült, hol készültek már fényképek, nem kell teljesen pontosan elég városra.
-
-igu-
addikt
válasz SG3rg0 #119189 üzenetére
whatnext.eu
nem érzem szükségét saját androidos app-nak erre a célra[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
SG3rg0
őstag
Sorozat figyelésre mit használtok?
-
brd
nagyúr
válasz #61392896 #119183 üzenetére
Akkor ott más gond lesz, mindkettő megy 7.0-n (HUAWEI Mate 9). Az első csak azért nem működött nekem (azt használtam korábban, még egy LG G4-en), mert a túloldalt sehogyan sem rögzítette, a második viszont pöpecül működik, BT-vel is. Nálad mi történik velük?
The only real valuable thing is intuition.
-
ht42
senior tag
Moon+ Reader Pro 2.5$, ha érdekel valakit.
-
tomy86
addikt
Most megint 329 forint az OfficeSuite Pro app.
-
törölt tag
Sziasztok!
Még mindig azt, az automatic call recordert keresem, ami valóban működne a telómon úgy, hogy bluetooth fülhallgatót használok.
Tippeket is elfogadok.
BÚÉK!
-
tonnni1
tag
válasz Viktor0610 #119175 üzenetére
De hülye vagyok Tényleg, köszi
-
MODERÁTOR
-
tonnni1
tag
Sziasztok.
Olyan alkalmazást keresek ahol látom, hogy hol jár a telefon egy másik eszközről. Pl: ha elhagyom megtudjam nézni hol van.
-
Fleed
aktív tag
-
air
nagyúr
válasz Fleed #119171 üzenetére
Z1C-n virtuális home gomb van.
Szóval fussunk neki még egyszer, hogy akkor mit is szeretnél!
Esetleg a "power" gombra gondoltál?
Egyébként szerintem nem lehetséges az, amit szeretnél, és a szcenárió is eléggé képtelen.
Ha a tolvaj egyszer megnyomja, és arra nem kapcsol be, akkor nem fogja még egyszer megnyomni?
Valószínűtlen.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Fleed
aktív tag
Hali! Van olyan app, amivel beállíthatom, hogy csak dupla home button klikkelésre kapcsoljon be csak a kijelző alvó módban? (ismeretlen user 1 home button klikkelésére nem reagál, mintha ki lenne kapcsolva)
(Jobb érthetőség kedvéért: ha lezárom a telefont, akkor csak két hom button klikkel jöjjön elő a képernyő és kérje a képernyő feloldást pl. Így tolvaj azt hiheti, hogy ki van kapcsolva, és gps rögzít továbbra is, vagy mondjuk puskázásnál a tanár egy klikkelés esetén elhiggye h ki van kapcsolva a telefon nyilván az első opció az amit érdekel, már nem vagyok iskolás) Rootolt Sony Z1c telefon. Köszi előre isszerk.: doubleHome- turn screen off nem jó, mert az csak dupla szoftveres home gomb nyomással aktiválódik nyitott képernyő esetén.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A bixby home-ot a briefing helyére A3-nál is fel lehet rakni... magyarul van haszna... ha a hangutasitas nem használnám ? Érdemes belevágni és telepíteni? Milyen funkciói vannak es mennyi adatforgalmat eszik?
-
Skillet
addikt
válasz Bozek #119168 üzenetére
igen, be van kapcsolva. most feleségem és édesanyám is itt vannak, mindkettejüknél be van kapcsolva a frissítés, de nem jelennek meg az új képek.
korábban feleségem drive-ján egy mappa volt ugyanígy megosztva, ott nem volt ilyen gond.
most úgy próbáltam meg, hogy nem megosztási linket küldtem nekik, hanem felvettem őket email címmel a megosztott személyek közé. most működik. korábban erre nem volt szükség. passz.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Skillet
addikt
nem tudom, hova illik a legjobban a kérdésem, szóval ha rossz helyre írom, kérnék egy kis segítséget, hova kellene. köszönöm.
adott a drive-on egy mappa. megosztási linket küldtem pár embernek. a droidos telefonon a drive-ot megnyitva nem látják, ha változás történik, vagyis, ha újabb fájlok, mappák kerülnek a megosztott mappába. aztán rájöttünk, hogy ha számítógépen megnyitja az illető azt a megosztási linket, amit küldtem neki, látja a változásokat és utána már androidos drive-on is látja. miért? mi a megoldás, hogy ne kelljen így bohóckodni vele minden alkalommal?Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Armahun
addikt
Köszönöm urak, szerintem marad így.
A lightflow hiába tiltom le benne a ledvezérlést meg a kamerafényt, minden képernyő lezárásnál és feloldásnál villogtatja a vakut.
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Somatom
veterán
válasz Armahun #119162 üzenetére
Root -tal sztem lehet. De, azt is megteheted, hogy a rendszerben egy néma hangfájlt adsz meg alapértelmezett értesítési hangnak. Aztán a Robottal csereberélteted az alapértelmezett hangot. Az egyedieket külön definiálod, az összes többinél meg ugyanarra cseréled. Vagyis, azoknál nem definiálod alkalmazásra az értesítés eseményt, csak kivételként adod hozzá az egyedieket. Így minden más esetben az általánosnak megadottat fogja lejátszani a Robot, majd azután visszaállítja a néma hangot.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Armahun
addikt
válasz Somatom #119161 üzenetére
Jóféle banki alkalmazás amiben nem lehet állítani az értesítési hangot, csak ki és bekapcsolni az értesítést is.
Vagy nem értesít, vagy rendszer szinten tiltom le az összes értesítést, de akkor egyesével mindig be kellene állítani az újakat ami macera.
Inkább lejátszatok agy egyedi hangot pár másodperccel az alap után, így tudom hogy terhelés vagy jóváítás volt.
Sms , email már appon belül állítható.Vagy lehet olyat, hogy egy alkalmazásnak csak a hangját letiltani?
[ Szerkesztve ]
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Somatom
veterán
válasz zeon.hu #119158 üzenetére
Gondolkodtam azon, hogy a folytonosság jegyében az a szám legyen az új nickem, de aztán maradtam a Somatomnál. Majd a következő reinkarnációmnál rabosítom magam. Bár, lehet, hogy nem is engedné a rendszer, hiszen az a nick már "foglalt".
[ Szerkesztve ]
-
-
Armahun
addikt
Sziasztok.
Egyes alkalmazásoknak szeretnék egyedi értesítési hangot beállítani.
Lehetséges?Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
gallimi
tag
Köszi. Megvan már csak túlbonyolítottam a dolgokat.
-
Erre valami ötlet?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
Somatom
veterán
válasz Mcrazy #119145 üzenetére
Lóf...t egyszerűbb! Különben tedd hozzá, hogy szerinted!
gallimi:
Ha nem megy valami, akkor miért nem kérsz segítséget a topikjában?
Egyébként
Esemény: riasztás -> beállítod az időpontot és az ismétlést.
Művelet: Wifi ki, mobiladat ki.
Sztem ez más programban sem egyszerűbb.[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
SwiftKey-t használok.
A felső képen egy Samsung tab, az alsó képen egy Huawei teló képe van.
Miért különbözik a két készüléken az emoji ikon?zsoltzsolt: Bocsi,de külön másoltam be a screenshotokat a két készülékről. 😁
[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
gallimi
tag
Sziasztok! Tudnátok nekem egy olyan appot ajánlani, amivel beállított időre ki tudom kapcsoltatni a wifit és a mobil netet. Ezt pl. tudta a miui és én mindig este 22:00-kor kikapcsoltatom vele, hogy ne jöjjenek a feleslegess dolgok. (e-robot Tasker-en kívül ha lehet). Köszi
-
Bozek
nagyúr
válasz makoss #119135 üzenetére
Ezt megnézheted még, bár ez is online. Azt, hogy az ingyenes tudja-e a magyar nyelvet, nem tudom, a fizetősben (499 Ft) elvileg benne van mind a 90 nyelv.
A másik kérdésedre meg csak azt tudom mondani, hogy automatizálóval (Tasker, E-Robot, AutoMagic, stb.) biztosan megoldható.
[ Szerkesztve ]
-
makoss
veterán
Ok. Köszi!
És olyan app van androidra ami hangjelzéssel jelzi ha elér a teló wi-fit, illetve ha lejön róla?
Többször beleestem olyan hibába, hogy azt hittem wi-fin voltam és az adatforgalmam használtam
Köszi!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
Szerintetek azt hogysn lehetne elérni, ha Paypallal fizetnék valamiért akkor az alkalmazást nyissa meg és ne egy weblapot azon az alkalmazáson belül amelyikben fizetnék. Pl. Spotify 1Euro három hónapra akció van még 2 napig és amikor kiválasztom a Paypalt azt szeretném, hogy nyissa meg az erre a célra letöltött, ujjlenyomattal oldató alkalazást.
-
MODERÁTOR
-
emeron
tag
Létezik olyan app, amivel egy megvásárolt ikon csomag ikonjait tudom kicsomagolni (.ico vagy .png formátumban), hogy Windows ikonokként tudjam használni?
-
SharpSA
veterán
Keresek olyan widgetet, amellyel kirakható mindenféle információ (akku, szabad memória, szabad tárhely, stb.) és kapcsoló (Wifi, BT, stb.).
Az elixir widget jó lenne, de a szabad memóriát nem jól írja ki. Jóval kevesebbet ír, mint amit a rendszerben látok.Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
makoss
veterán
válasz makoss #119123 üzenetére
80 nyelven fordít oda-vissza másodpercek alatt ez a zsebre vágható kis tolmácsgép ....csak androidra kéne ilyen.
[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
Vazze! Tényleg!
(#119122) Somatom: Egy kis zsebrevágható eszköz már van amúgy, csak nem tom mi a neve Bele beszélnek és már mondja is a lefordított szöveget
[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
kovacs65
senior tag
válasz makoss #119118 üzenetére
Sőt még kezet is fog a kollégával?
A google translate közelít ehhez. A magyar nyelv nehézsége miatt azonban néha előfordulnak"érdekes" helyzetek. Tehát nem tökéletes.Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
makoss
veterán
válasz Somatom #119116 üzenetére
Jaja valami ilyesmi kellene, mert a melóban találkozunk olyanokkal akik vagy angolul beszélnek vagy lengyelül, csehül, román, ukrán, esetleg török.
Jó volna ha net nem kellene hozzá!(#119117) kovacs65: Olyan nincs ami beszédet fordít és fel is mondja le is írja?
[ Szerkesztve ]
-
kovacs65
senior tag
válasz makoss #119115 üzenetére
Billentyűzet progik nagy része.
GBoard, Swype.
A billentyűzeten van egy mikrofon ikon, arra ráböksz, beszélsz és leírja.
A frodításra nincs tapasztalatom. Somatom csak jókat szokott ajánlani.Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
Somatom
veterán
válasz makoss #119115 üzenetére
Google fordító. De, azért engem is érdekelne a dolog, mert társalgáshoz nem igazán jó a felülete. Régebben a Vocre -t használtam, de valamiért lehalt az egész, nem működik. Gondolom, vmi szerver probléma. Csak azért linkeltem, hogy megmutassam a kezelőfelületet. Két, szembe fordított ablak, külön mikrofon gombokkal. Sztem ilyesmi lenne a tuti.
-
makoss
veterán
Üdv!
Érdeklődnék, hogy androidra milyen fordító (lehetőleg ingyenes) van amilyen beszédet fordít le írásos szövegre, vagy olyan ami az idegen nyelvet, mondatokat fordít le úgy, hogy azt vissza is mondja?
Köszönöm előre is!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Krill77
őstag
Gyerekek. Ahhh. Mivel gyilkosan meriti a Google play sz a telot ezért letiltottam. Meg is szűnt a gond. Ma par ora alatt megis csont lemerült. Telo végig, orakon at feléledve az akku grafikonon. Wakelock detektorbol minden adat elszallt igy nem tudom pontosan mi ébresztett. Kezd nagyon elegem lenni ebbol a sz*rbol. Eddig a gpsz pörgette most tehát valami más. Mi lehet ez az egész?
-
-
nyurga82
tag
Sziasztok! Sony Z2-öm és android 4.4.4-em van. A kérdésem az hogy hogy lehet az sd kátyára átrakott alkalmazásokat visszatenni a belső memóriára. Erre azért lenne szükségem, mert új sd kártyám lenne de így elvesznének az alkalmazásaim, játokok, mentések, IGO stb. Köszönöm a segítséget.
-
aelod
veterán
Tudtok olyan file kezelőt ajánlani ami kezeli az otgre dugott külső nrfs formázott vinyót?
Egyet találtam de az nem tud több file-t egyszerre kijelölni másolásra és elég bosszantó."It's simple, if it jiggles, it's fat."
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Crypto Trade
- Horgász topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok