- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucihost
senior tag
Sziasztok! Adott egy online rádió hallgató alkalmazás. Fel raktam play áruházra is, viszont most alakítottam rajta kicsit és ment rá egy frissítés. Play áruház vissza dobta, hogy már csak SDK 31 (vagy felette) lehet. Átírtam, viszont innentől android 12-n elhasal az alkalmazás. Ki debugoltattam, és ez a hibaüzenet jön:
Targeting S+ (version 31 and above) requires that one of FLAG_IMMUTABLE or FLAG_MUTABLE be specified when creating a PendingIntent.
Viszont ha visszaírom a forráskódban az SDK verziót 30-ra (compileSdkVersion 30, targetSdkVersion 30), és magát az apk filet telepítem android 12-re akkor minden további nélkül működik.Találkoztatok már ilyennel? Ha igen mi a megoldás? Netet bújtam, de az ottani megoldásokkal ugyan ez a felállás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest