Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Aljasvip #47825 üzenetére
Annyit hozzátennék, hogy az egész hír a Computerbasetől indult ki, de nem ők írták meg mivel ők nem bulvár és szenzációhajhász oldal.
Épp ezért számomra mindíg hitelesek és az egyik legjobban elfogadott gárdájuk van. Pédául Wolfgang az a tipikus évtizedek óta a háttérrben dolgozó de szakmai körökben és mindegyik cég felé elismert ősemberke. Szóval ha a CB től származik, én azt igaznak veszem.Lisa Biztonsági politikája nagyon jól jött eddig az AMD nek de ha most állnak bele a küzdelembe amikor minden téren kompetensek. lásd CPU, Professzionális VGa-k, Játék GPu-k akkor mikor?
Én nem írnám le Intelt, Nvidiát meg nem is lehet,de szükség lenne arra a vörös posztóra az arénában mert én továbbra is ott sejtem Intelben az egyszer már megtörtént "C2D vs Athlon 64" dobást CPu-k terén.
Azt is a semmiből húzták elő jelentős hátrányból.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest