Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok.
Frestrike tesztben nektek mennyit tud gyárilag az rx480? (A legjobb ha Shappire Nitro+ 4gb)
Csupán kíváncsi vagyok, mekkora a proci limitem. -
Hurkafej
aktív tag
Ugyanúgy 3 sárga vezetéken érkezik a +12V a 6 és a 8-as csatlakozónál is. A 8-asban van 2 plusz gnd.
Tehát a vezetékek keresztmetszete azonos, a +2 gnd csatlakozó pedig nemigazán indokolt, "ami befolyik az rögtön kifolyik" alapon.
A 2 molex 8 pin átalakító a legrosszabb, (mármint 6 pines helyett), mert ott két vezetéken jön a 12V, és lesz 4 db gnd.
A táblázat eléggé fals. -
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok. Van arra lehetőség, hogy az alaplapi VGA csatlakozót használom, de közben működjön az rx 480 is?
Jelenleg itthon csak vga csatlakozóm van, az pedig az alaplapon van. Beállítottam az intel alap videokártyáját alapnak a biosban, így arról megy jelenleg a kép. Feltettem az AMD drivert is, de ha tulajdonságokat néznék, akkor azt kapom, hogy csatlakoztassak kijelzőt a kártyához.
Köszi a válaszokat! -
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok.
Van egy Shappire RX480 Nitro+ kártyám. A kérdésem az, hogy elindul-e (figyeli-e, hogy nincs bedugva a 6+2 csatlakozó) , illetve elég-e neki a 6 tűs pci-e csatlakozó (a hátulján 8 tűs van), vagy használjak átalakítót ami 2 molexből csinál 8-asat? (csak két 12V szál van a 8-as kábelbe ezzel a verzióval)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jövedelem
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest