Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
komi77
senior tag
válasz Cronerator #17989 üzenetére
Én sem rágódok sokat ezen. Van rá 3 év gari, addig csak kiderül ha nem bírná.
Szegény ember kézzel nőz.
-
CptAdamica
veterán
válasz Cronerator #16493 üzenetére
iponon most 89, elmúlt 1 hónapba esett az ára 10k-t.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Habugi
addikt
válasz Cronerator #16468 üzenetére
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Cronerator #16464 üzenetére
De könyörgöm ,msi gaming kártya semmi hangja nincs!
-
Szeszkazán
senior tag
válasz Cronerator #14189 üzenetére
Sajnos sokan nem kepesek erre vagy szimplan lustak, ebbol jon az AMD szar szoveg.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz Cronerator #14179 üzenetére
Én abban biztos voltam, hogy ASUS-t semmiképpen, mert rengeteg bajom volt vele (és lehetőleg Sapphire-t, mert azzal meg jó tapasztalataim voltak)
Ami gondom az Asus-szal volt, hogy az eleve problémás 260X (az első kártyám simán meghalt, szerencsére garanciában cserélték) náluk párosult artifactolási hajlamokkal, illetve egyáltalán nem támogatták - dvi kimeneten csak a saját driverükkel adott képet, minden mással csak szép homogén feketeséget mutatott, a régi monitoromon ezért kellett hdmi-dvi átalakítóval használni a kártyát. És saját driverükből csak egyetlen volt, amivel kijött. Aztán ott voltak az artifactok (sakktáblaminta a kép véletlenszerű részein, illetve a tárgyakra rárakott véletlen poligonok, amik legrosszabb esetben a fél látóteret kitakarták).
Tudom, hogy probléma csak az A88X chipseten jött elő, Inteles alaplapban egyáltalán nem jelentkeztek, illetve az artifact is valószínűleg memóriahiba volt, szóval pont balszerencsém volt azzal a kártyával, és végül is használható volt, meg csendes (azért vettem az, mert kb. a legcsendesebb 260 volt a tesztek szerint), szóval attól, hogy belenyúltam ebbe az ASUS-ba, attól még rengeteg embernek lehet tökéletes, illetve a garanciát is szépen kezelték. Viszont a driver/bios supportjuk az tényleg globálisan csapnivaló. -
törölt tag
válasz Cronerator #14179 üzenetére
Ez így politikailag inkorrekt.
Mond el mi az a kis módosítás.
Alapból a kártya fele power limittel rendelkezik mint a többi.
DOS Promptból Biosz Flesselsz úgy már korrekté tehető,
Majd mond el hogy a Relive driver biosz égetése miatt nem ismeri fel a nem eredeti drivereket és nem hajlandó elindulni.
Majd ajánld a boltba betérő 12 éves kisfiúnak egy ASUS kártyát teljes lelki nyugalommal...[ Szerkesztve ]
-
Apone33
őstag
válasz Cronerator #13387 üzenetére
Ott már más a helyzet. Wqhd-nál én 1080-at használtam, hogy ne legyen gond, persze ha egy játék szarul van megírva, akkor mindegy hogy milyen kártya van a gépben.
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
válasz Cronerator #13382 üzenetére
Full hd-ban sztem egy jó darabig elég lesz, ezért sem vettem nagyobb felbontású monitort hozzá, mert sztem wqhd-ban már eléggé szenvedne szegény.
Play Hard!!!
-
Atmil
aktív tag
-
Atmil
aktív tag
válasz Cronerator #12822 üzenetére
+1? Elégedett? Nekem még nem volt játék, ami kifogott rajta. Igaz nem is fps játékokkal játszom. Inkább autós szimulátorok. Még egyiken sem fogott ki. A kártyáról annyit, hogy 60 fok alatt be.se kapcsol a venti. A proci pedig 45-50 fokos játék közben. Kb 20-40% - ra terheli meg a videókáryát és a procit is.
Üdv! Atmil.
-
Ice_Man22
senior tag
válasz Cronerator #9792 üzenetére
Es persze kinek mennyire erzekeny a fule. Ha nyaron elkezd tul melegedni akkor veszek egy szellosebb hazat.
-
Ice_Man22
senior tag
válasz Cronerator #9789 üzenetére
Engem nem zavar a hangja. Inkab zummogjon mint allandoan kek halalozzon. Csak kicsit furcsalltam, hogy nem hasznaltam a gepet, csak a ps media server mukodott, es felporgott a venti 2 3 masodpercre.
-
Plasticbomb
addikt
válasz Cronerator #9274 üzenetére
NO ez az, hogy távolról, pl ágyból nézve nem zavarnak a pixelek, sőt sokszor játékközben sem, de 32 inchen a fullhd 80 centiről pl weboldalt olvasva zavaróvá válik, nekem. Ezért gondoltam már elsőre 4kra (és találtam is 4kban nekem szimpatikus monitort/monitorokat 40-43 inchen), játék alatt annyira nem veszem észre, főleg amikor éles a helyzet, max ha elbambulok a játékban... Viszont én jellemzően ablakban játszom a játékokat (rászoktam, amikor laptopom volt, folyton figyelni kellett a hőfokokat, aztán mai napig így tolom), és közben sokszor váltok böngészőre, majd vissza.... És az asztalon böngészés közben 4kt tervezek használni, így 4kban számolom a játékokkat is
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
BReal
addikt
válasz Cronerator #9093 üzenetére
Elvileg már lejárt a promóció.
-
Apone33
őstag
válasz Cronerator #9093 üzenetére
Köszi, 300€-ért van. A hangja az másodlagos szempont.
[ Szerkesztve ]
Play Hard!!!
-
BReal
addikt
válasz Cronerator #8637 üzenetére
Plusz, ha jól tudom, az XFX GTR és Black Edition változtainál a ventilátorokra kapsz +2 év garanciát.
-
füles_
őstag
válasz Cronerator #8637 üzenetére
Éppen tegnap próbáltam én is kivenni az egyik ventillátort mert furcsa hangot ad ki (Asus R9 280X)...azt a szenvedést amit lerendeztem visszarakáskor...
Úgyhogy közel sem olyan egyszerű mint az új kártyáknál,hogy megfogod a ventillátort aztán kiveszed,esetleg visszarakod,vagy 1 csavart kicsavarozol és már kint is van -
antihero0112
tag
válasz Cronerator #8587 üzenetére
Hát köszi mindkettőtöknek a választ, és meg vagy elégedve a kártyáddal? Mikkel játszol?
-
antihero0112
tag
válasz Cronerator #8568 üzenetére
Szia, már nem vagy fehér holló, tegnap megérkezett a kártyám. Nem volt nagy előrelépés, viszont ugyanabban az árban szereztem amennyiért eladtam a 390X-et, most forza horizonozok, és ott azért lett előrelépés, 45-ről 60 FPS-re nőtt az átlag, bár jött időközben egy frissítés is a kártyákhoz, így lehet hogy ez annak betudható. Szépnek szép, hűtési teljesítménye is jó, viszont sokkal hangosabb mint a Tri-x hűtése volt. Nem olvastam utána, hogy milyen zajt termel a kártya, az MSi-ről tudom hogy jó, és gyakorlatilag hangtalan, de azt nem akartam most venni, Sapphire-nél meg az zavart, hogy kicsi maga a kártya, és szarul néz ki. Tehát maradt ez, legalább szép.
[ Szerkesztve ]
-
totumfaktum8
csendes tag
-
BReal
addikt
válasz Cronerator #8568 üzenetére
Aqua-s árat nézve, ha sikerül eladni az egeret 14000-15000-ért, konkrétan most a legolcsóbb 480 8GB az akció alatt.
-
totumfaktum8
csendes tag
válasz Cronerator #8566 üzenetére
Igen ezt nem írtam korábban, ne haragudj
-
totumfaktum8
csendes tag
válasz Cronerator #8563 üzenetére
Igen így volt. A lapot és a procit még tavasszal vettem. Bebaszna, ha félév alatt lefőne. De kizárásos alapon, hogy az összes slotban nem megy a kártya, plusz másik gépben is ugyanaz a tényállás (berakom, nem indul, POST nuku), így nem hiszem, hogy a pci express főtt volna meg. Vagy az összes foglalat megfőtt, amibe beleraktam
Próbáltam az UEFI-re állítani mindent a lapon a biosba de az se jött be a kártyán meg nincs ilyen switch. :/ -
Cronerator
tag
válasz Cronerator #8483 üzenetére
Megnéztem. 73 fokról idle 50 fokra 1,5 perc alatt állt be. Nekem ez nem tűnik hirtelen lehülésnek.
Addig jár a lány a kútra, amíg meg nem ........érkezik.
-
Apucy01
őstag
válasz Cronerator #8468 üzenetére
Ez alapján nem vettem volna meg a strixet
nem tudom van e még egy olyan AMD kárty gyártó akinek a kártyája nagy terhelés után olyan gyorsan le tud hülni mint a strix de neked ezt tudnod kell neked is az van
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Apucy01
őstag
válasz Cronerator #8462 üzenetére
én erre irtam azt hogy a többinek nincs hangja?
BReal
Hidd el nekem hogy van akit ez a pár fps és a hang marhára nem érdekel...
ez a topic lassan már vicc kategória
[ Szerkesztve ]
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Cronerator
tag
válasz Cronerator #8455 üzenetére
Ja igen, ezt egy 20 perces maxos heaven loop alapján írom, ahol 73-74 körül volt a hőmérséklet.
[ Szerkesztve ]
Addig jár a lány a kútra, amíg meg nem ........érkezik.
-
ZrogNV
tag
-
ZrogNV
tag
válasz Cronerator #7496 üzenetére
Szia! Ha megkérlek tudnál nyilatkozni a Strix hangjáról? Zárt házban mennyire lehet kihallani terhelés alatt? A hátlapján láttam van Led gondolom kikapcsolható, de működés közben mennyire zavaró?
“Nem győzni jöttünk, hanem pusztítani!”
-
gabo01
őstag
válasz Cronerator #7194 üzenetére
Köszi a választ! Én elsősorban a madVR durván kimaxolt szűrőire vagyok kíváncsi, hogy azokkal mit tud kezdeni ez az új széria!
Chroma Upscaling, image doubling,image upscaling, NNEDI3 64 vagy 128.., stb. -
Admiralis007
újonc
válasz Cronerator #7173 üzenetére
Nah, munka után ezt megnézem és visszajelzek.
A gyári venti szabályozás is biztos jó (lehet amellett is megtörtént volna ez), de a számítástechnika ezen részében laikus vagyok.
Az albérlet, ahol vagyok nagyon meleg és poros, szóval amellett, hogy átlag feletti rendszerességgel kell majd takarítani a gépet inkább biztosra mennék a beszabályozott ventikkel. -
AtHoS
nagyúr
válasz Cronerator #7067 üzenetére
Opera nem produkál ilyen jelenséget, szóval Chrome mehet ahova való -> kuka
read-only mode on the forum
-
titán
válasz Cronerator #6827 üzenetére
Játékokban nagyon nem lesz elég a 3.6
A combined scoreon is látszik, ami elég gyöszös.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
titán
válasz Cronerator #6823 üzenetére
Miért nem kergeted jobban azt a Westmeret? 150 MHz fsb? Bántott az téged? Küldd neki, én még az X5650-et is 4.4-en használom, a 5680-am (vízzel) vitte a 4.8-at is. Egy X5672-tal a 4.5-nek levegővel is mennie kell.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Habugi
addikt
válasz Cronerator #6702 üzenetére
Ehhez nem kell új kártyát venned, az enyém ugyan nem melegős fajta de brahi alulfesz után ezt tudja 10p Valley (ExtremeHD ablakban..) után: [link]
Polaris fogyasztáson belül vagy ilyenkor, jóval hűvösebben, gyári hűtéssel..
(#6704) BReal:
A világon semmit , értelemszerűen megkerestem mi az a határ ahol már érződik, kicsit visszább toltam és ott megálltam.
Egy-két korábbi Valley ExtremeHD, egy ideig mindig ránéztem miután új Crimsont tettem fel, tök alapon, alulfesz nélkül mindkettő, ennyit bukok.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Hobbbyt
őstag
válasz Cronerator #6700 üzenetére
(ha szabad..) Hogy-hogy 390-et cserélsz 480-ra? Nyilván nem a teljesítménye miatt..
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Hobbbyt
őstag
válasz Cronerator #6698 üzenetére
Előtte egy bios update check lehet, hogy nem ártana.. sok régi platformosnak ez volt a mumus.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
myckey
veterán
válasz Cronerator #6695 üzenetére
Fain!
Legalább már olyan is lesz a táborban."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
BReal
addikt
válasz Cronerator #6522 üzenetére
Hozzáteszem, SZERINTEM ha a legtöbb "gémerhez" hasonlóan te is fejhallgatón játszol, lehetetlennek tartom, hogy zavaró legyen. 39 dB-t ír a Techpowerup, 40 a referencia 970-é, 34 a referencia 980-asé, 49 a referencia 290-é.
-
BReal
addikt
válasz Cronerator #6517 üzenetére
Ugyanaz, mint a 470-nél: rosszul belőtt venti profil. Nyilván egyénileg lehet rajta csiszolni, hiszen ezzel 68 fokon tartotta a kártyát. Amúgy itt most ASUS Strix Claw Gaming egeret adnak hozzá ajándékba, ami 16000 Ft legolcsóbban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen széket vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja