Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Én is jobban preferálom a DP-ot, ettől függetlenül most így volt érdemes bekötnöm, mert volt egy eszközöm, amin HDMI csak 1.4-es volt, viszont azon is DP 1.2. Sajnos a monitoromon csak egy DP van, a másik két bemenet HDMI, így a gyengébb HDMI-s forrást kötöttem be DP-on, és a gépet az RX580 gyors HDMI-jére, így mindkettő megy WQHD 144Hz-en, és nem vagyok a HDMI1.4 miatt 60Hz-re korlátozva, ami szó szerint elég feltűnő előny.
[ Szerkesztve ]
-
Blackhill
csendes tag
-
törölt tag
-
Alexovics
újonc
A Sapphire radeon rx570 nitro+ 8GB nálam le is szokott kapcsolni teljesen volt hogy csak 2 3 percel játék indítás után pörgött fel meg is ijedtem de utána láttam hogy dolgozik és a hőmérséklet sem ugrott horribilisen mellesleg nem turkáltam a kártyában se szoftveresen se hardveresen
-
FoLey-v
addikt
Pedig XFX hűtésre is jókat írnak.
NdrewSunix
A mostani megjelenő játékok DX12-re is fognak megjelenni és AMD jobb ebben.
Nekem ebben az ársávban most RX 580 jön ki. Sosem költöttem vga-ra 50k-nál többet.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
FoLey-v
addikt
Remélem összejön amit néztem aprón és akkor meg is tudnám venni.
NdrewSunix
R9 290 is mikor jelent meg és még most is ellehet vele játszogatni. Naviba lehet hogy jobb teljesítménye lesz,de nem abban az ársávban meg nekem egyelőre felesleges.
Jó nekem az RX 580-as is.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
senior tag
-
senior tag
-
F.B.I.
veterán
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
Elég sok mindennel tudsz játszani. Hőmérséklet, fogyasztás csökkentésre mentem rá inkább. Olvass vissza kereső el, sok hasznos kép és hozzászólás van a témában. Érdemes rászánni egy kis időt.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
senior tag
-
SECTORnooB
addikt
Én inkább 590-et vennék kapni már 80 felé...
Ez az MSI Armor meg egy kicsit soványkának tűnik, mivel nem greenpeace az RX-ek főtámogatója ezért elég erősen fogyaszt és melegszik is.
RX 590 Nitro 79990FT[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Farming Simulator 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest