Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
Nálam még mindig minden patent, nagyon smooth. Gears5, Forza4, Battlefield V.
Ha vmi beakad, érdemes még törölni a játékok .cfg-it, illetve törölni onedrive-ból is, mert képes ugyanazt a vackot visszarakni. Beéghetnek a korábbi kártya beállításai. Esetleg még Origin-ben vagy Steam-ben is nullázni a felhőt, meg újrarakni a game-et.
cfg innen törlendő ID könyvtár, Battlefied V etc....: C:\Users\"saját felhasználó"\AppData\LocalQuake Champions-os memória megzabálást is megoldottam azzal, hogy driverben a Shader Cache-t átraktam AMD optimalizáltról --> Be-re. Most már ez is frankó.
Annyi zavar még, hogy Vegánál több Pstate volt, ugye p1-p7-ig, ott jobban tudtam vele játszani, hogy kiakasztom már p2-p3-tól a frekvenciát és a voltot, hogy jobban tartsa low graph-on is, de ez csak a quake-nél zavar (240Hz-es monitornak jól esne). Mind1 megoldottam úgy, hogy felraktam High-ra mindent, aztán hadd szóljon. Így sem megy le 150-160FPS alá. Átlag 180-200+.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jövedelem
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest