Hirdetés
-
IT café
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
Maximow #43970 üzenetére
Megvan, és minden egyéb is megvan amit csak lehet.
(#43969) BlackPriest
Utánaolvasva legtöbbször ezt mondták, még nem tudom megnézem, bár előbb ledobta csak szimplán videó nézése közben amikor 50 fok alatt volt. Amúgy mennyi az a hőfok ami indokolná hogy ledobja? 80-ig simán fel kéne engednie nem? Ha nem akkor nagy szarban leszek nyáron, nincs légkondi, alapból 30+ fok van a szobámban :\
-
Bali27
addikt
válasz
Maximow #36524 üzenetére
feltettem az első biost ami tudja az uj Fx-et... nemsoká kiderül :S Ha itt is restartol akkor van egy olyan érzésem hogy alaplapcsere... Ha igen akkor melyiket ajánljátok 6300 alá? Régebben valami Asus v2.0 meg gigát láttam hogy írtátok... Akkor inkább Asus:S
Ja tápomnál ez az érték megfelelő? Mert az 5V-s nél minimálisan kevesebb...[link] -
Bali27
addikt
válasz
Maximow #36521 üzenetére
Ok.. köszi a tippet..Habár az a gondom a bios dologgal, hogy valami SECURE BOOT kell mindenképp ha jól látom a Win8.1-nek.. Az meg csak a legujabb biostól van.. Létezik ez???
Ha ez a mostani dolog nem válik be akkor kipróbálom amit mondtál.. Mert most kis előrelépés van.. Nem restartolt hanem kifagyottmiután a C1E-t kikapcsoltam. Igaz még Windowsos driverek vannak fent, az AMD Chipsetet még nem raktam fel.
-
secler07
tag
válasz
Maximow #21482 üzenetére
1.6os Bios van fent.
Tomb Raider alatt kb 40C körül szokott felmenni cirka egy óra alatt. Érdekes ez az egész fagyás dolog.. eddig pl crysis 3 alatt semmi baja nem volt, tegnap óta pedig folyamatosan fagyogat még CS:GO alatt is :/ Régebbi gépemnél volt hasonló baj, ott is a hűtő volt a ludas azért gondoltam hogy esetleg most is ..
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Intel Core i5 10500 - 4.5 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- i7-12700KF újszerű/új CPU-k: 89,999-91,999 Ft! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Intel procik, pentium, celeron, i3, i5. 2,3,4,6,7,8 gen.
- AMD A10-7850K Quad Core FM2+ processzor
- Intel Core i5-4590 3,3 GHz (SR1QJ) LGA 1150 négymagos processzor
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A)Éjfekete- 3év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest