Hirdetés
-
IT café
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
válasz
GeronimoTama #62433 üzenetére
Gondoltam muternak összerakom netezős gépnek a 2éve lecserélt konfigom, ugyis ott porosodik a polcon, ugyhogy vettem magamnak egy új PC házat, amibe en beköltöztettem a sajátomat, az üresen maradtba meg berakom a regi lap+proc+ram+psu-t.
Kivancsi voltam, hogy javul-e majd a proci hőfoka, ugyhogy tegnap csináltam egy tesztet a régi házzal, meg most is miutan beraktam az újba és -15 fokkal lett hűsebb a proci
Kicsit meglepődtem mennyit javult.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 10500 - 4.5 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- i7-12700KF újszerű/új CPU-k: 89,999-91,999 Ft! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- TP-Link TD-W9980B dualband Router / modem szinte új, pormentes, dobozban
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest