-
IT café
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
Mostanában csak pár napos kihagyással van időm benézni, de azért lesem a topicot. Esetleg ha megoldható a jövőben, hogy ne csak linkeket, hanem miniatűröket is bepakoljatok (lásd régebben), megköszönném. Igaz, még csak kedd van, de egész napos gépelés után már idegesítő ennyi linkre kattintva meglesni a zsákbamacskákat. Köszönöm.
(#5212) Novics
Nekem a fogarasi kép tetszik. A koris túl középre rendezett, a második meg valahogy számomra nem érdekes.
(#5217) Chance
Az első nekem baromira kék, szerintem ilyen kék ég nincs. A macsek mintha életlen lenne, meg kár, hogy le van vágva a füléből. A harmadik kép kompozíciója és színei nekem tetszenek.
A többi kép korábbról már ismerős volt.(#5225) dannyl
A macsek aranyos, fölötte kevés szerintem a hely, meg most már lehet vagy az én szemem fáradt, de életlennek látom. A második kép viszont nagyon tetszik.
(#5226) korcsillio
Ez a kép nekem sajnos semmit mondó. Fakó, középre rendezett...
(#5241) royalka és (#5242) narancsnn
Veletek együtt várok a jó időre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Cyberpunk 2077
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Microsoft Excel topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest