Hirdetés
- Windows 10
- Google Drive
- Jelszókezelők
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
- Linux kezdőknek
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
-
IT café
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
válasz
belovary #32067 üzenetére
Köszi a véleményezést.
Pont ilyenre gondoltam, hogy mi a saját véleménye az embernek róla. A füstölősre gondoltam én is, csak mivel 20-30 mp-es záridők vannak /megfelelő felszerelés és tudás hiánya miatt/, így sajnos el kellett vetnem. A háttérben is igazat adok, de amikor elterveztem /bármilyen hihetetlen is
/ még színesben gondolkodtam és ezért van egy terepszínű anyagon, persze lehet színesben se jobb. Van olyan is, amin szét vannak szórva a hüvelyek, más megvilágításban stb. Több kompozíciót próbáltam, de a fények miatt ez tetszett meg, vagy láttam benne valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 Di II VC objektív Canon gépekhez
- Canon EF-S 18-135mm IS USM vagy Canon EF-S 18-135mm IS STM vagy Canon EF-S 18-135mm IS objektívek !
- Nikon Speedlight SB-600 külső vaku
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Canon EOS M50 (Traveller kit) EF-M 15-45 kitobjektívvel + 22mm f2 STM optikával EF adapterrel
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest