Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
Szilikonos cipőfűzőből melyik az, amelyik bírja is és Magyarországra nem egy vagyonért (több mint a cikk árának feléért, de gyakran duplájáért) küldik?
Szövetmintázatos több darabos érdekelne (ahogy néztem gyakori a 8 pár/16 darabos kialakítás).
Hiába szűröm Fríí sippingre, Magyarországra mindért fizetni kell.Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
E.Kaufmann
veterán
Kitartás mindenkinek!
A március elején feladott, március közepén már légipostán regisztrált mobiltokok ma jöttek meg.Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
E.Kaufmann
veterán
válasz E.Kaufmann #24257 üzenetére
Szerintem már lőttek a 3 dodómnak. Írták, hogy várjak még, túl kedveskedő és semmitmondó a szövegük és túl sok a hülye animált szmájli az üzeneteikben. Akkor láttam ilyet, mikor 10 éve üzleteltem valakivel és az is ilyen hülyeségekkel tűzdelve üzent az msn-en, át is vert
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
E.Kaufmann
veterán
-
E.Kaufmann
veterán
Nem érkezett meg két vízálló telótasakom, disputoltam, erre válasz:
"We can understand your feeling,
could you please help us wait more days?
If then you don't receive your goods, we will resend a new one to you
what do you think of it?
could you help us cancel the dispute first?"kúd áj or not kud áj, ez itt a kérdés
Egyelőre nem is válaszoltam, de a diszpjútot se kenszeleltem.Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
E.Kaufmann
veterán
válasz Dzsuri89 #24127 üzenetére
Én is így jártam, dont f*ss. A postaimport@posta.hu-ra kell írnod a csomagazonosítóval és hivatkozhatsz a már nem tudom melyik jogszabályra, ha visszakeresed itt, megtalálod, hogy 10 Euró alatti ÁFÁ-t nem kell megtéríteni, végig megy az egy-két hetes macera, ki kell majd töltened egy papírt, amit megküldenek, visszaküldöd szkennelve, dolgoznak még rajta egy kicsit és ha nincs gond, megküldik. Én is megkaptam BT hangszórómat és nem kellett fizetni pluszban.
PS: csatoltam nekik képernyőmentést a banki utalásról és a megrendelésről.
[ Szerkesztve ]
-
E.Kaufmann
veterán
válasz E.Kaufmann #23973 üzenetére
Küldés a kézbesítő postára / Postal forwarding resumed
Gondolom ez már jót jelent
Aztán nehogy kiderüljön, hogy a BT hangszóró helyett egy egy WC hangyasózó érkezik[ Szerkesztve ]
-
E.Kaufmann
veterán
-
E.Kaufmann
veterán
válasz E.Kaufmann #23856 üzenetére
Írtam levelet, töltöttem ki doksit, de mintha a falnak írtam volna, továbbküldték a NAV-hoz egy hét után a csomagazonosítót megnézve, vámeljárás lesz belőle. Még jó hogy szépen kértem, hogy ne vacakoljanak vele, de szerintem el se olvasták a levelet, legalább is nem válaszoltak.
PS: módosítva a dühöngés tanácstalanságra, mert újra megnézve, azt írták, hogy NAV-nak beküldve vámmentes kezelés elbírálásához, vagy mi. Legjobb esetben is a Postának fizetni kell a 3ezret ilyenkor?
[ Szerkesztve ]
-
E.Kaufmann
veterán
Lehet jobb lett volna ha nem áprilisi tréfa, annyit tudnak ülni a csomagokon mostanában
http://kinaicuccok.blog.hu/2018/04/01/a_kinai_allami_posta_megveszi_a_magyar_postat[ Szerkesztve ]
-
E.Kaufmann
veterán
Rendeltem egy eszközt, aminek az értéke az árfolyamváltozások miatt a 22 Eurós határon ugrándozott. Úgy egy hónappal a megrendelés után, miután még két hetet ültek itthon rajta, a Posta küldött egy SMS-t:
"RBxxxxxxxxx számú küldeménye vámkezelésének megkezdéséhez a www.posta.hu/vam oldalon ellenőrízze ezzel kapcsolatos teendőit. Magyar posta."
Mi most a teendő, mert nem tudok eligazodni az oldalon, egy itteni kollega szerint meg: [link]
Jön még valami levél vagy nekem kell küldeni valamit?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- EA Sports WRC '23
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi haladó szinten
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest