Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
Az AliExpres biztosítja a 15 napos kézbesítési vállalást és az összecsomagolást nem az eladók.Ők az általad választott mondjuk AliExpress standard szállítást jelölik, azután adnak nekik egy nyomkövetési azonosítót, pontosabban nem nekik, hanem megjelenik a csomag adatoknál majd a logisztikai központban rendeződik a dolog tovább.
Pontosítsd a nyomkövetési azonosítókat, mert változtak, azt látnod kell.
Várd meg amíg minden befut.
Nekem is a PNLUC.... azonosítóból lett Express One, egy másik meg egy újat kapott, annak ellenére hogy egy csomagban kellett volna jönnie, kettő lett belőle és változtak az azonosítók, bár a Track order a vásárlásnál egyértelműen mutatja hogy miből mi lett, eleve 2 csomag fül van.[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
Mindig a magyar posta nyomkövetője alapján kell cselekedni. A parcellsapp-on is követhető, és a HUNGARIAN POST bejegyzések a fontosak nekünk: [link]
Egyébként minden küldeményt a vámosok engednek be. Egyelőre még nem kértek semmit.
@EXIEZ Most jól összezavartad, látsz a mi postánktól erre utaló bejegyzést? Mert én nem.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Topikgazda
Ha megnézed a PayPal kártyahozzáadást, frissítést igencsak ott a mező. Valóban volt szerintem olyan hibájuk, hogy azonos kártyaszám esetén valahogy az új banki CVV kódot is megkapták, de ez nem volt normális. Akkor a dátumot minek írnánlk be, de pl legutóbb a furmányos Ersténél mindkét azonos számú kártyát a régit és az újat is egyszerre aktívként adta fel, ami viszont elméletben nem lehet.
-
csaba17
senior tag
-
-
xy.zsolt
őstag
Azt írtad hogy látszik a kicsomagolásnál is hogy egy használt máshonnan kiszerelt cuccot kaptál....már ez elég kell legyen a refund-hoz....csak legyen ott a video. Egy olyan eladóval egyből dispute kell aki képes használt dolgot eladni újként....erről tudnia kellett, ez nem rejtett hiba.
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
-
xy.zsolt
őstag
open dispute és refund., mellékelve a videot. Azért is tedd meg, hogy nyoma legyen és mások ne járjanak így....és nehogy már jól érezze magát a csaló. Csak kidobja az ali az olyan kereskedőt akivel folyamatos baj van. És természetesen review -ba is írd meg a tömör storyt, kemény szavakkal
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
Topikgazda
Teljesen bizonytalan mikor érkezik meg. Bár most egy kicsit elbizonytalanodtam, ha a légi társaságok gépei (amelyek eredetileg utasszállító gépek) hozzák az eü motyókat, akkor mit csinálnak a postai teherszállítók? Vagy már itt vannak a reptéren, de tegnapig a vámosok a milliós tételeket vámolták és a postai küldeményekre nincs már energia? Most már gyorsított vámolással jöhetnek és nem kell áfá-t rászámolgatni.
-
Topikgazda
Hát majd minden 4-ik hozzászólásban foglalkozunk vele. Az Európai helyzet miatt kiszámíthatatlan a postai szállítás, Kínában nincs akadálya annak hogy elküldjék, de az ide irányuló egészségügyi szállítmányok kötik le elsődlegesen a szállítási kapacitásokat.Volt 13 napos, volt 30-40 napos és van ami megállt félúton.
A futár cégek pár nap késéssel a normál időszakhoz viszonyítva szállítanak. -
fairi
addikt
nekem is van postNL küldemény, igaz enyém LX---NL formátumú, vagyis elsőbbségi levél, így tudom biztosan már a hazánkba van, de már 5 napja pihen a postán és nem akar feldolgozódni, pedig nem sima levél!
nagy értékű csomagot untrackeddel küldeni(nem elsőbbségi nem ajánlott)??? Ritkán nem értem a kereskedőket. ha vitára kerül a sor, akkor nehéz biztosan megmondani hol is veszett el. kb lehetetlen bizonyítani hogy megkaptad vagy sem.
ha csomag eltűnik nem tudod lenyomozni postát nem fogja érdekelni. jelenlegi állás vagy megkapod vagy nem. senki nem tud segíteni. -
Topikgazda
Mi nyomkövetési szám? Mert ha nem Rx999999999NL forma holland, akkor azt az MP nem könyveli és így nem lehet róla információt kérni és a megérkezési bejegyzés sem biztos hogy igaz.
Amíg nem kapsz értesítőt hogy vámeljárás alá vonták a küldeményt hiába küldené be valamit, csak akkor tudnak vele foglalkozni ha vámeljárás alá lesz vonva, nem fogják átbogarászni a küldeményedért azt pár ezer darabot és "előrébb venni" a folyamatban, az is lehet hogy egy az egyben jön tovább vámeljárás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest