Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
Megjött ÁFA és minden - mentesen!
Kicsit kalandos lett a kézbesítés, mert 30-i dátummal kaptam értesítést, de ezt tegnap reggel találtam meg a postaládában.
...és úgy alakult, hogy pont tegnap nagyon jól jött!30-án éjjel fél 12-kor néztem, akkor még tuti nem volt a postaládánkban az értesítés (jött más, amit vártam, szóval postás volt), tegnap meg nem én, de szülők nézték, és állítólag akkor sem volt még bene. Van néha ilyen, hogy küldeményünk valamelyik szomszéd lépcsőházban köt ki... Esélyes, hogy most is ez volt, és a szomszéd hozta át, és dobta be. Sebaj, az utolsó pillanatban, még a tegnapi indulás előtt, el tudtam érte szaladni a Postára, és már 10 perc múlva használtam is...
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
fairi
addikt
Ennek utánajártam mikor a postNl azt irja "The consignment has arrived in the country of destination HUNGARY" az a valóságban az jelenti hogy maga a konténer a levelekkel megérkezett és ezt lecsippantja a csomagátvevő.
8:00 magyarázata az lehet, gépnek akkor kell megérkeznie, és azt az időpontot írják be U-s csomagoknál, L és R-nél a valódi érkezés ideje lehet.
ha a gép nem zuhant le akkor valamikor 8-9 között át is vehette a kicserélő a csomagot.Pl itt az én csomagom
LX703979855NL
Ezt írja rá a holland posta
23-05-2019 08:58 The consignment has arrived in the country of destination
ezt írja a magyar posta
Szállítás Egységképző érkeztetése
2019.05.23. | 08:59 Nemzetközi Posta Kicserélö Közp.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- PlayStation 5
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- E-book olvasók
- SSD kibeszélő
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest