Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz bigmasterg #78702 üzenetére
Pontosabban a forint gyengült, a USD a fontosabb deviza, az nem erősödik vagy gyengül a forinthoz viszonyítva.
-
MODERÁTOR
válasz bigmasterg #78663 üzenetére
Üdv!
Nem rég volt egy ilyen refundom, ha jól rémlik 2-5 munkanapot írtak rá, és belül is volt ezen, talán 3 vagy 4 napra jött vissza a pénz a számlára.
-
Topikgazda
válasz bigmasterg #75517 üzenetére
Rákattintottam a Confirm received-re és nem történt semmi, semmilyen irányba nem tudok lépni továbbra sem.
-
Topikgazda
válasz bigmasterg #75517 üzenetére
Erre írtam hogy nem igazán tudunk értelmes dolgot csinálni. Ha visszaküldik az eladónak akkor neki kellene újraküldeni ha még igényt tartunk rá, vagy neki kellene törölni a vásárlást mivel nem tudja elküldeni. Erre én töröljem, igazoljam le hogy megérkezett ami el sem indult ide hogy visszakapjam a pénzt? Vagy 90 nap után (vagy ami ehhez a szállítási módhoz tartozik védelmi idő letelte után) kapom vissza, no ez a probléma, nem az hogy késik az ECSC000....
Esetleg várj egy kicsit, az enyémre rányomom a megérkezett státuszt és majd kiderül mi történik.
Annyi a gond hogy nem lehet értelmesen tárgyalni az ügyfélszolgálattal hogy erre a szituációra hülyeség a megoldási lehetőségük.[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
válasz bigmasterg #75444 üzenetére
A Collected by courier rendelésemre visszaírt az eladó, hogy
"很抱歉,我查到这个订单被物流商退回了,你可以退款吗??
"I'm sorry, I found that this order was returned by the logistics provider. Can you refund it??"为我现在无法操作再次发送给你,
,
"Because I can't operate now and send it to you again,,"Cancellezni persze nem tudom a rendelést, mert:
Gondolom azt nem szabad csinálni, hogy itt confirm received, majd utána refoundot kérni?
Ha semmit sem csinálok, akkor pedig 60(?) nap után kapom vissza a pénzt?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz bigmasterg #75441 üzenetére
Semmit nem enged meg, nem tudod törölni, nekem 2 hete van ilyen, pont ma írtam.
És Voice24 is írta, #75426 bár az övé továbblépett.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest