Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
Olyan problémát hogy valaki leírta a nyomkövetési számot az eBay, a Banggood és az AliExpress topikba és ezután máshova kézbesítették a nevére szóló küldeményt senki nem jelzett.
Akkor te ne oszd meg publikusan, de lehetőleg kis méretű legyen a nyomkövetésről készült képed amikor rákérdezel valamire azzal kapcsolatban, mert többen mobilról használják a topik olvasását. -
Topikgazda
Mivel az Aliexpress a topik, itt jellemzően postai szállításokról beszélünk.
Nézd nem vitázok veled, de ezek szerint nem láttál még futáros értesítőt ami tartalmazza azt hogy miként kell kérni a más időponti kézbesítést ezt a címzett kapja benne az adott jelszó és úgy kérheted.
A más címen történőt azt nem igazán biztosítják, legfeljebb a Depóban hagyathatod, de ott kérik a személyazonosság igazolását amikor átveszed,
Ha itt valaki megadja a futáros küldemény azonosítót azt sem tudod elirányítani máshova. -
Topikgazda
Ne írjál már badarságot Ezután mindenki azokat a marha nagy képeket teszi ide és a kérdésre a pontosítások + 2-3 hozzászólást eredményeznek, miközben elegendő lenne a nyomkövetési szám.
Menj be a postára és kérj egy utánküldést vagy máshova kézbesítést és akkor látni fogod hogy aki ezt terjeszti csak egy telefon bárhova átirányítani az hülyeséget írt.
A GB-seknél előfordul hogy néhány városi legendát kész ténynek fogadnak el.1. pénzbe kerül és drága, még a postán maradási őrzési szerződés is 2 hét időtartamra 1680 Ft
2. Írásos felhatalmazás alapján amit előre kell megadni és szükséges igazolni magad.
3. Vannak itt "kamu" nem valós nyomkövetési számok azokat nem is könyveli a posta, így nem lehet csak úgy átirányítani mondjuk "telefonon".2) A Posta a postai küldeményt a címében feltüntetettől eltérően azon a helyen kézbesíti,
a) amelyet a feladó vagy a címzett –ha a postai szolgáltatási szerződés tartalmazta a feladó vagy a címzett részére a címváltoztatás lehetőségét, és a felhasználó élt is ezzel –a legkésőbb adott meg;
b) amelyet a címzett a Postával kötött, olyan tartalmú külön írásba foglalt szerződésben adott meg, amely a részére érkező postai küldemény kézbesítését a címtől eltérő helyen biztosítja (különösen utánküldési címen, postafiókon)24.7 Küldeményőrzés
A Posta –erre irányuló külön írásba foglalt szerződés alapján, díj ellenében –a címzett által megjelölt időszakban a („postán maradó”-ként és a PostaPontra címzett küldemények kivételével) címhelyre vagy postafiókra címzettként érkezettpostai küldeményeket –a kézbesítési pontra érkezés napjával megegyező kézbesítési kísérletetvélelmezve, a vélelem beálltát követően –a kijelölt postai szolgáltatóhelyen őrzi, és azokat ezt követően a szolgáltatás megrendelésekor tett nyilatkozattól függően címhelyen vagy kézbesítési ponton kézbesíti.[ Szerkesztve ]
-
fairi
addikt
Én tapasztalatom hogy határidő lejárta előtt 24 órával lehet vitát indítani meg nem érkezés ügyben.
Eladó elutasít és türelmet kér dispute során. Igaz 64. nap is jöhet csomag. Így lehet hosszabítást érdemes kérni. 90. napra mindig azonnal elfogadják, hülye dumát már nem merik. -
Topikgazda
Semmi gond, mivel olyan szállítási állapotot érzékel hogy várható a kézbesítés nem engedi meg. Letelik a 3 nap és a 4. naptól van időd 15 napig elindítani a disputet-t. De ezt írja is.
Nem minden esetben lehet a lejárat előtt dispute-t indítani így ez nem probléma.
Ha valós a nyomkövetési szám és azt látjuk hogy megérkezett de a posta nem dolgozta fel, akkor még a szállítási védelmi idő növelésének kérésének lehetősége is szóba jöhet. -
Topikgazda
Arra ugyan nem vonatkozik, de igazad van tényleg úgy néz ki.
Az egyik rokonom Nike fun, 10 napra külföldre utazott vitt magával 8 pólót, 2 pár cipőt, 10 pár zoknit és egy táskát. Mind Nike. Ez bizony már kereskedelmi mennyiségnek is tekinthető. Elkobozzák a reptéren amikor ki vagy bejön?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
A dispute folyamatában küldött, kapott és az előtte folytatott levelezést látja az, aki foglalkozni fog vele. Persze csak ehhez a vásárláshoz tartozó bejegyzéseket, egy másik order id számút nem fognak vizsgálni.
Azzal a UC501*****3CN számmal azt igazolja, hogy feladta, de másra nem használható.
Azt kell igazolnia, hogy a terméket kézbesítették-e neked, itt még az adott országba megérkezés sem számít, mivel amíg te kézbe nem kapod, addig az eladó tulajdona és neki van jogosultsága a szállítóval rendezni a kézbesítés elmaradása problémát.
A valódi minőségi probléma nem a vevő sara. Ha azt írja hogy 8 cm az ujja hossza és ő 3 cm-est küld, miért a vevő hibája lenne? -
Topikgazda
Nyilván nem gondoltam hogy amit írok az kioktató lenne.
Van egy gomb hogy nem fogadom el az eladó válaszát és azt választom ha amit ír nem felel meg nekem.
Miért kellene várni az AliExpressre, ha már az első reakciója az időhúzás?
Ha 60 napig nem érkezik meg akkor nagyobb az esélye az elvesztésnek.
Ha nem nemzetközi postai nyomkövetési számmal küldte el, akkor a postán minek érdeklődni, hiszen nem könyveli, így információ sincs róla, ha olyan a szám akkor meg látható a nyomkövetésnél a helyzet.
Egyébként is ha megérkezik miután a pénzt visszakaptuk, ki fogjuk neki fizetni.
Az én javaslatom az volt a kérdésedre, hogy ne várj addig., válaszd a Reject gombot.Valóban nem magyaráztam el, nem latolgattam esélyeket arra hogy miként fognak dönteni, mert nem tudható előre, nem azonos recept alapján dolgoznak és minden szituáció más lehet. A javaslatom függvényében nem gondoltam hogy szükséges.
Elnézésedet kérem, ha bővebb választ vártál.
De ahogy most újból elolvastam már többször leírtad hogy mit szeretnél, ha az süket fülekre talált akkor erre nem igazán van válasz: Nem tudom mit írhatnék még neki
Bármit írsz, ugyanúgy nem reagál, vagy reagál, valószínűleg nem fogja előre vinni a már eddig is elhúzódó dolgot.
A június 21-nél a képen az van írva ha nem tud megegyezni az eladóval akkor mi közbelépünk és segítünk, ezt automatikus lépésnek kell értelmezni, ha lenne valami szükséges tevékenység a vevő részéről akkor írnák.
De a segítség abban áll, hogy döntenek.A privát üzenet az meg privát üzenet, egy kérdésre hogy valaki miért úgy válaszol, nem igazán lényeges és nem kérdés, az ő döntése, tiszteletben tartjuk.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Azt is vedd figyelembe hogy az is ellenőrzési szempont ha egy eladónál legtöbbesetben az automata rendszer zárja a vásárlást, nem a vevő, annyira az AliExpress-nél sem hülyék, hogy ezt a kritériumot ne figyelnék, mert akkor ők is részesei lennének ennek trükknek.
Pár kattintás a dispute, ahhoz nem sok köze van hogy mennyi pénzről van szó. Fizettem, nem kaptam meg, a pénz visszajár, nem egészen logikus hogy a 15-20 mp-es munka fárasztó lenne hogy csak úgy ott hagyjam a pénzt. Nem segélyezek, nem jótékonykodok, én vásárló vagyok aki felé nem teljesült az adás-vételi szerződés, így jogos a pénz vissza elvárásom.
Ha nem kérem vissza akkor táptalajt adtam a csalásnak. -
Topikgazda
Aki azt írta az értékelésben hogy nem adta fel annak sincs bizonyítéka, akkor írom így 50% esély hogy elveszett és 50 % hogy nem küldte el, de ez utóbbinak nincs igazán értelme, ha mindenki vissza kéri és kapja a pénzt. Csak az AliExpress rendelkezik vele, nem az eladó. Haszna az semmi nem lenne belőle.
Nálad is 3 nap múlva zárul, de még 15napig nem kapja meg a pénzt, majd ha addig nem fut be dispute, akkor fér hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Mi a bizonyítékod hogy nem adta fel? Nagyobb az esélye annak, hogy szállítás közben elveszett az apró zacskó, az pedig egy harmadik fél hibája, akit nem tudsz értékelni. Nem fogja az eladó a negatív értékelést továbbadni a postának.
De ahogy gondolod.
A szállítási idő csak egy alpont az értékelésbe.
Azonkívül nem azért vannak fent az AliExpressen, hogy csak a pénzeket szedjék össze, ha nem kapják meg a vevők akkor úgyis dispute-t kellene nyitni és a sok dispute egy eladónál nem egészen jó dolog, így az a néha előkerülő vélemény, hogy csak pénzre utazó csalók vannak az AliExpress-en, azért nem egészen fedi le a valóságot.Ezek valami tesztek voltak hogy pár forintnyi valamiket elküldik-e? Ők kínaiak, de nálam biztos lenne egy minimum összeg ami alatt szóba sem állok a vevővel, mert csak a tranzakciós illeték nálunk több mint itt bármelyiknek az értéke.
Az Aliexpress oldal trükkös néha, de egy F5 oldalfrissítés elő tudja csalni, vagy csak rákattintani a Store névre vagy a Feedback szövegre, persze ez akkor jó, ha be is vagy lépve. Az is lehet hogy böngésző valami beállítása miatt nem kerül elő.
A pontos okot már nem is keresem, néha előkerül, akkor pár kattintással meg tudom nézni.A RU kezdetű számok sem egészen nemzetközi postai nyomkövetési számok, kinézetre igen.
[ Szerkesztve ]
-
dudi6
senior tag
Én ezt az aliprice-t kezdtem el használni. (van ennél jobb?) Itt meg lehet nézni, hogy mikor mennyi volt. Oldal tetején be kell másolni az alis linket és már mutatja is. Félig egyetértek veled, de azért van sok leárazás is. Én már betettem nagyon sok valós akciós terméket a kosaramba, és azt se felejtsük el, hogy rengeteg kupon lesz akkor. Pl. nekem van olyan aliexpress kuponom, hogy 80$ felett 8$ kedvezmény, ennyi meg már simán összejött, ez csak 28-30-ig lesz. Sok seller kuponom is van ami az adott webshophoz tartozik 15 dolár felett 2 dollár kedvezmény ezek nagy része is csak 28-30-ig lesz elérhető és össze tudom majd vonni (remélem) a nagy 8 dolláros kedvezménnyel....
-
Topikgazda
Most tényleg nem értelek.
Az értelmetlen agyalgás, a logikán kívüli dolgok, a tények figyelmen kívül hagyása az nem tapasztalat, ezek alapján vita gerjesztése nem a topikba való.
Van egy nyavalyás ára termékek (Price) . Van egy adott időszakra adott kedvezmény az árból (Discount Price) . Ha te akkor megveszed és hetekkel, hónapokkal később azon osztozol, hogy árat emelt, mert át akarja verni a vásárlókat, úgy hogy valójában csak a kedvezmény mértéket (Discount Price) a piaci viszonyoknak megfelelően csökkentette vagy növelte, úgy az eredeti eladási árhoz nem nyúlt hozzá, akkor ez rágalmazás és a kereskedelem működésének nem ismerete.
Ennek sincs helye a topikban.
Sajnálom hogy te nem látod ezt be.Ha te és néhányan sérelmesnek tartjátok, hogy egy eladó időszakonként változtat a kedvezményes árán, akkor nem vásárolj tőle, de téves következtetéseket nem kell megosztani.
Nem árat emelt annak ellenére, hogy többet kell fizetni, az addig biztosított kedvezményt csökkentette Tényleg nem tudjátok ezt elengedni?
Tényleg most is és, 11.11 előtt erről kell szólni a topiknak, amikor nem az van amit sugalltok?[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Azért ne általánosítsunk. Van ahol van valós leárazás is. Sok órát láttam a 20$ helyett 14$-os áron. Elég sokat nézegettem őket és nagyjából tudom mennyiért mentek. Az sem mindegy, hogy más web shopban az a 20-22$ helyett 45$ szerepel.
Egyébként is sok máshol is szoktak lenni akciók érdemes megnézni vásárlás előtt például a GearBestet is. Bár én is inkább AliExpressen szoktam vásárolni.
-
Topikgazda
Nem kötelező azon a helyen vásárolni, ahol akció van. Akciós ár van, mértéke annyi, amennyit jónak lát az eladó. Hogy ez miért annyi csak ő tudja.
Kértem hogy feleslegesen ne agyaljunk arról, hogy idézem: Ezzel a hozzászólással lezárom a mi volt olcsóbb évszázadokkal, hetekkel ezelőtt és mi drágább most, túltárgyaltuk a témát.
Lépjetek már túl rajta[ Szerkesztve ]
-
Druss
aktív tag
Nekem is csak 1 db jött. Írtam neki meglátjuk mit reagál. Ilyen nem fizetős dolgot még nem csináltam. Ez hogy működik?
Közben válaszolt is.
Sorry friend
i have found the question i will resend you 2 cable
thanks for your understand !
nice day ! tracking number will give you later !Van még 36 nap a védelemből. Meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
bul07
nagyúr
Kis fejlemény
Damilra megnyitottam az ügyeket, várakozás
SATA kábel
Eladóval egyeztettem és megállapodtunk hogy küldi a hiányzó 2db-ot
Annyi csavar volt még hogy megkellet újra vennem de nem fizetni, ő átírta az árat 0,02$ és azt fizetni( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
AtiSnatch
aktív tag
"Store: Robotsky High-tech Store
This store has been open since Aug 22, 2014
Detailed Seller Ratings information is unavailable when there're less than 10 ratings."Azért ez elég beszédes.
[ Szerkesztve ]
C35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
-
bul07
nagyúr
Na most van gond
Megjött a damil, már a csomag mérete alapján is gondoltam hogy baj lesz mert kicsi csomag volt
Én két rendelésbe összesen vettem 11tekercs damilt, erre a csomagban volt 1dbSejtésem az hogy direkt csinálta, mert a csomagon súlynak 1.87Kg van megadva, de ez annyira kicsi csomag hogy bele se fért volna 11tekercs damil
Persze csináltam kicsomagolós videótÍrok az eladónak de szerintem nem fogja vállalni dolgot hogy csak egyet küldött volna
Nem az a 5$ de nem szeretem ha átakarnak verniHova érdemes feltöltenem a videót amit ő és esetleg később bevont ali is megtud nézni?
Szerk.
Újabb küldemény bontás újabb átverés
[link], ennél én úgy értelemezem hogy 3db kábelt küld
Hát a csomagban csak egy volt
Ennek is írhatok
id;
Package Includes:
3 pieces x New SATA III SATA3 SATA3.0 Data Cable Straight Hard Drive CablePrice: US $1.23 / lot (3 pieces / lot , US $ 0.33 / piece )
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Topikgazda
A kettő közt hogy 11-én jár le a védelem és megkapod addig nem igazán van összefüggés.
Ez már itt van, hogy a MP mennyit vacakol vele azt senki sem tudja megjósolni.
Mit látsz a Magyar Posta keresőjében ott is az van hogy ma megérkezett?
A november 1-én megérkezett küldeményem, ami még az nap ide is ért a városomba, 6-án lesz kézbesítve, mert a Postások így gondolják.
Egy másik ugyanekkor érkezett még mindig a Kicserélő Központban.
Ha nem lesz vámolásos akkor megkaphatod. De ha lejár és automata megérkezettre zárja le, akkor még van 25-ig dispute nyitási lehetőséged.[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
na elolvastam mi ez, aztán mivel havi párat lehet csak venni így úgy voltam, hogy kipróbálom neked.
simán működött (reggel frissítettem az appot)közben megpróbáltam elhasználni, de nem látja a kuponomat. megnéztem a my walletben ott sincs. sőt a 3coint se adta meg érte.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Alkalmazás törlése telepítése is megvolt, sőt felraktam egy egyel régebbi verziót de nem változott semmi
Sorry , it looks like this coupon is no longer available
Nem értem miért
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Topikgazda
A jelszó: Shanghai Pudong El sem tudom képzelni, hogy miért futnak azok a küldemények több időt, pedig nyugati irányba indulnak el.
De ez mindent megmagyaráz22.09.2017 06:45 Megérkezett a postázóba Shanghai Pudong (20000062)
22.09.2017 07:45 Elhagyta a repteret Shanghai Pudong (20000062)
26.09.2017 11:00 Elhagyta a repteret Shanghai (CNSHAA)
A repülőtérről felszállt a gépük 22-én, majd a 26-á-n az tengeri kikötőből újból, bár nem világos, hogy miért tették át hidroplánra, mert a kikötőben általában vízíjárművek vannak. Nagyon nem stimmel valami a kínaiaknál.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Kis infó
20-án csináltam egy Cancel order-t és a mai napon(29) jött vissza az összegKemény 11Ft haszonnal
-
Topikgazda
Majd pár nap és visszakapod a pénzt. Én is veszítettem el így kupont, ha kiválasztjuk az összesítő oldalon akkor kiemeli az érvényes kuponok közül, ha visszalépünk ezután valamiért erről az oldalról, akkor annak annyit, nem kerül már vissza, az hogy te meggondoltad magad a kuponos programrészt nem érdekli.
-
eddieke666
aktív tag
Nekem jelenleg ezt mutatja:
2017.09.15 10:33 (GMT-7): arrive export exchange
2017.09.14 10:44 (GMT-7): Export customs clearance complete
2017.09.14 09:24 (GMT-7): arrive export exchange
2017.09.13 17:50 (GMT-7): Export customs clearance complete
2017.09.13 16:16 (GMT-7): 【8】Received by line-haul
2017.09.13 16:16 (GMT-7): 【8】Outbound in sorting center
2017.09.13 16:16 (GMT-7): 【8】Inbound in sorting center
2017.09.13 16:14 (GMT-7): 【8】Accepted by carrier
2017.09.13 05:45 (GMT-7): 【8】Waiting for pickup -
azbest
félisten
Áh, én az utazást úgy értem, hogy más vezet. Aztán az irodában, szálláson van angol wc és mosdó, zuhanyzó. Nekem már 200km-re bejárni dolgozni is elég extrém. A munka miatt gyakran kell mennem és van, hogy több napra. Akkor praktikus, ha nem egy nylonzacskóba dobálva viszek alapvető tisztálkodási felszerelést, ezért próbálok összeállítani vagy találni valami kompakt csomagot, ami a táska sarkában biztonsággal elvan.
-
retesz147
addikt
Köszi! De sajnos ez így elég "tré".
Mivel egy konkrét store-t akarok a Smart Electronics menü alatt megtalálni, a XiaomiEco Store-t.Ehhez milyen termékeket kell nézzek? (csak azt ne mondjátok, hogy xiaomikat, mert kb naponta nézek vmilyen xiaomi terméket ).
Köszi!
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
retesz147
addikt
Régi hsz, de visszakeresgélve másnál iylet nem találtam.
Sikerült megtalálni a "kategóriát" valahogy?
Most én is keresek egyet, de sehogy se tudom bekapcsolni.Esetleg valakinek van ötlete hogy lehetne több kategóriát bekapcsoltatni?
Köszönöm!
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
Topikgazda
Ne foglalkozz vele, reklám. Rászoktam nézni az Alibaba regisztrációra - a belépési adatok ua. mint az Aliexpress, mert valójában oda regisztráltunk - ott is vannak AliExpress-s eladótól ajánlatok, meg ha keresel megjegyzi a rendszerük és jönnek ilyen ajánlatok. Egyébként néha hasznos, mert van aki nem csak nagy tételben ad el és esetleg lehet PayPal-l is fizetni nála.
[ Szerkesztve ]
-
-
Beni2360
félisten
Köszi a segítséget és majd alkalmazni fogom a tanácsokat.
A sok kukacból meg lesz egy főzelékre való.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
sysrq
őstag
Köszönöm, megszoktam hogy a bevásárlókocsiba tegyem, de tényleg levonta. Zöld kábelből volt még 3 méteres, két dollárt talán megér.
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
Druss
aktív tag
Nekem sem jött be azelőtt, de újraraktam az appot és bejelöltem mindent ami "érdekel" az érdeklődési köröknél. Azóta ott van. Vagy próbáld előbb megnézni a My Preference alatt, hogy minden legyen bejelölve.
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
Pancsermeste
őstag
Szerintem 5x10db - tévedés jogát fenntartom
Bocsi, hogy ide írom, de hátha találkoztatok ilyennel:
Keresek 2 db kis éjjeli lámpát, amit a hálószobába az ágy két oldalán lévő kis polcra/polc alá lehetne tenni/felszerelni.
Nem kell nagy fényerő, lehet LED-es megoldás is, ám csak is AC 230V-os megoldás érdekel, elemekkel nem szórakozok.
Kinézetre valami ilyesmi lenne a legjobb, csak ez ugye elemes...-= Pancsermeste® =-
-
Flashy
veterán
valószínűleg igen, erre utal az 5x10, bár külön nem részletezi a szövegben. de mondjuk mindössze 1.74-et teszel kockára, szóval ne rágódj ezen napokig.
zárójelben: nevetséges hogy egy fakockáról is képesek negyvenöt különböző (és időnként meglepően stúdió minőségű) fényképet csinálni de a pár szavas angol leírást nem tudják egyértelműen és helyesen összerakni... -
bul07
nagyúr
Na addig próbálkoztam a kártya hozzáadásával míg 3órára le nem tiltották
egyszerűen nem fogadta el az alis jelszót pedig meg is változtattam egy újra
-
bul07
nagyúr
Most próbáltam
Elsőbe a alis jelszó kell
Alá egy 6 számjegyből álló kód, kétszer , ezt kérheti fizetésnélBár nekem most nem ment hibát dobot próbáljam később
-
Predator2
addikt
Az egyik ismerősömnek szeretnék egy fiókot csinálni. Kész az profil, már csak az alipayben szeretném hozzáadni a kártyát, de ezt írja ki, illetve ide valami kódot kér ami nem tudom, hogy micsoda.
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Topikgazda
Nem gond, csak van aki elfelejti, hogy ezeket a mobil app-ban a coin beváltással lehet megtalálni. 1-én is felmerült, már akkor beszéltünk róla, de esetleg bővítem ilyen témával is az Összefoglalót, mert ez mindig van.
Bár ebből a szempontból tökéletesen igazad van, a képen egyértelműen olvasható Exchange coin...
Kell az is.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Úgy értem, hogy nem kellettek volna a képek, de semmi gond, lehet színesíteni a hsz-eket.
6 linket és hozzá képet is tettél, meg 4 képet link nélkül, 10 link is tökéletes a megtaláláshoz.
Eladóra nem lehet keresni az Aliexpressen, termékre meg sok találat lehetséges.
De ez a kupon cserélési linkek oldal mindenkinek a rendelkezésére áll, el tudja érni a mobil appból, jó vadászatot neki az őt érdeklő dolgokra.
Némi öntevékenység elvárható véleméyem szerint.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Akkor fussunk neki.
Ezt írtam: Már annyiszor írtuk, hogy az Összefoglaló is tartalmazza, amíg él a vásárlói védelem lehet új dispute.
Nem az Accept gomb.
Akkor rosszul emlékszem, mert folyamatosan írtam a választ az első mondat valóban a dispute volt és írtam tovább.
Keresés az Accept szóra ad találatokat és hozzá olvashatóak a válaszok, a legutolsó 2016-10-27.
Egy
Kettő
Három
NégySajnálom, nem gondoltam, hogy a 23:17:20-kor elküldött hsz-ben írt első mondatot 23:28:11-kor úgy értelmezted, hogy el kell fogadni azt, amit írt az eladó, az 51 mp alatt eszembe jutott és írtam a kiegészítést. Lassú a gondolkodásom és a gépelésem, bocsánat.
-
Topikgazda
Már annyiszor írtuk, hogy az Összefoglaló is tartalmazza, amíg él a vásárlói védelem lehet új dispute. Viszont Cancel dispute a választandó bal szélen, nem az Accept. Te türelmes vagy, megérted az okát és ezért megszakítod Ő ettől függetlenül, ha kéred emelheti a védelem idejét, gondolom az a link él neked is .
[ Szerkesztve ]
-
-
beg
veterán
Elmondom, hogy ez miért nem igazán jó:
Rendszeresen vásárolok ugyanazon eladó egy bizonyos termékét. Az utóbbi 10 esetben 10 különböző napra jöttek meg a cuccok, 19-45 nap szórással. Ha csak egyet vettem volna, odaírom hogy 19 te meg beleszaladsz a 45-be akkor mi van?[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- PlayStation 4
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BMW topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- E-book olvasók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest