Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jojoando

    senior tag

    válasz fcbarca #71233 üzenetére

    If you open a dispute for refund, it will damage our shop rating. So if you open a dispute, our leaders will not allow us to offer you compensation. We are very sorry to bring you a bad experience."

    ez kamu, a vitát max az Aliexpressz lássa és dönt benne, videó max 1 perc lehet szemléltetni panaszod. illetve kifotózni a beszélgetést sorba ahol ezeket írja számodra, mivel ezzel is azt bizonyítod hogy igazad van, Az értékeléseket is nézd meg kinek van még hasonló gondja, az is neked segítség, ilyen videóval és fotókkal lehet vitázni vagy refundot visszatérítést kérni, ha a vásárlási védelmed megszűnik, 1 Ft-t se kapsz tőle szerintem. Maximum ha legközelebb vásárolsz tőle ad kisebb árat esetleg, de jelenleg szerintem ez lenne a legjobb védelmed azaz refund kérelme indokokkal.
    Ha rezonál a masinád, az valaminek a gyenge felfogatásából eredhet, egy kicsit még működik , szét is eshet főleg pl kiszakad a felfogatásból a csavar kitekeredik, alapesetben ezek a helyükön vannak és nem rezonálhatnak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés