Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pgraph

aktív tag

Sziasztok!

Kisebb logisztikai problémám akadt a rendelésemmel. 07.09-én esett meg a vásárlás, és az azóta eltelt időben ez történt:

Próbáltam levelezni az eladóval, de értetlenkedik, angolul se tud szerintem, meg sunyít...
    Ő a pirossal bekeretezett részre hivatkozik, hogy leszállításra került a csomag. Volt már egy 14 napos delivery hosszabbításom, amit én kezdeményeztem, azt elfogadta, de említi, hogy megérkezett a csomag. Többször linkeltem neki mindenféle tracking-oldalakat, hogy még Kínát se hagyta el a szerencsétlen pakk...
    Ez a 14 napos hosszabbítás ma este jár le, most egy 15 napos delivery hosszabbítást kínáltam neki, hogy ne rontsak rá dispute-tal... Erre nem reagált még, valószínűleg holnap (ha egyáltalán...), viszont ketyeg a „Your order will be closed in: 5 hours 26 minutes”:

Szóval, indítsak dispute-ot, mert estére lezáródik a vásárlásom, és így jártam..., vagy van lehetőség később is visszatérítést kérni?
    (Első Ali-s vásárlásom különben...)

Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

„A világosság felé vezető úton megtett minden lépés mélyebb sötétséget idéz.” - Hamvas Béla

Új hozzászólás Aktív témák