Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Madycsa

tag

válasz V/ #23816 üzenetére

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat! Úgy néz ki, hogy eljárás alá vonták.(jött sms) Mondjuk erre számítottam is, mert már hetek óra az országban van és nem küldték tovább ide, a helyi postára.
    Ne haragudjatok ha olyasmit kérdeznék, ami már le lett írva, igyekeztem figyelmesen átolvasni az információkat, de inkább kérdezek is, minthogy kimaradjon valami amit esetleg be kellene még a postának küldenem.
    Van két képfájlom, egy az order részről és a financial részről. Ezeket windows képmetszővel vágtam ki. Gondolom megfelel majd nekik.

Erre a tájékoztatásra tudok nekik hivatkozni? (Egy linket esetleg beraknék a levélbe erről, csak hol találom meg hivatalos oldalon a tájékoztatást?)

"A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Vámeljárási Osztálya azt a tájékoztatást adta, hogy áprilisban 45,477 $-ig adómentes a küldemény."

Ha jól értelmezem, ez azt jelenti, hogy áfa mentes lesz a küldeményem? (29.42$ volt.)

A posta felszámolja ebben az esetben a 3000Ft kezelési költséget?

Elég ennyi a dologhoz vagy volna esetleg még valami amit érdemes ilyenkor hozzátenni?

Előre is köszönöm a segítséget! :R (elnézést, ha kicsit "szájbarágós" a dolog, ez az első ilyen eljárásom) :U :B

Új hozzászólás Aktív témák