- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózati / IP kamera
- OpenMediaVault
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- AliExpress tapasztalatok
- Kriptovaluták és az adózás
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatalista22
tag
Én Voukodert használok és meg vagyok elégedve a minőségével, illetve nem látok különbséget az eredeti és az újra kódolt filmek között. Az viszont érdekes, hogy csak az 1-es verzióval sikerült normális minőséget csinálnom, a 2-es verzióval nem. És még valami: valami miatt a queue-ba történő renderelés nem kódolja a hangot, csak ha a Premiere renderel közvetlenül.
-
total90
veterán
Használni lehet szinte mindennel, csak nem úgy fut, mint ha valami olyan vas van alatta, amire optimalizálták.
Habár az utóbbi időben ez sem jelent semmit, mert kb. úgy szar az Adobe CC ahogy van. Ennyi hibát rég láttam már, mint amit az új frissítések hoztak...Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
total90
veterán
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Formaster
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Csendben mutatkozott be a Samsung Galaxy Tab Active 5
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nyaralás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- EA Sports WRC '23
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.