Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cut
aktív tag
"Nem vagyok sem nyelvtantanár, sem önkéntes nyelvőr, sőt, megkockáztatom, hogy időnként én is hibázom, mert én is csak emberből vagyok. Ennek ellenére szeretem és ápolom az anyanyelvemet, a magyar nyelvet, és nem vagyok rest az általam leírtakat minimum egy helyesírás-ellenőrzőn átfuttatni, mielőtt kiengedem élesbe az irományt. (Pedig elhihetitek, jobbára csak az idegen szavakat szokta aláhúzni; nemigen van gondom a helyesírással és a központozással.) A központozás a másik vesszőparipám, (akárcsak Széchenyinek a lótenyésztés). "
Ja most már értem....
Csak azt nem tudom, hogy tudta megtanulni a Photoshopot....
Még 1 megjegyzés álatlában azok irnak és tanitanak programokat akik a szakmájukban nem tudnak elérni sikereket. (tisztelet a kivételeknek) És probálják a másik végén megfogni a dolgokat....
További sok sikert....[ Szerkesztve ]
146 piros pötty :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest